[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
מעולה!
נשאבתי פנימה. טוב, איך אפשר לעמוד בפני ילדים?
[רק הילדים המתים צרמו לי שם..]
אגב, [אני שונא משפטים שמתחילים ב"אגב"] חשבתי על זה.. עוד משהיר הקודם "מלאכים" הם באמת עיוורים. אם יצחק היה עיוור למציאות האנושית ברגע שראה אלוהים בעקדה (לפי המדרש שהמלאכים טיפטפו לו דמעות מלאכיות לעיניים), משמע שגם המלאכים עיוורים למציאות האנושית שלנו.
[ליצירה]
כרגיל זה כתוב מאוד יפה, אלא שזה לא הכול. אם רק אני לא הייתי מבין כל-כך את הפואנטה החרשתי.
הדס, יש לי כבר כמה זמן רושם, שלפעמים הסגנון אצלך
מקדים בעשר שלבים את התוכן.
אם כולם אומרים לך אוהווו מצמררר... אבל לא יותר, זה כבר מעלה חשדות.
את לוקחת, לדעתי, תוכן דל ועוטפת אותו במילים..
התוצאה היא חוסר אמון.
התוצאה היא אכזבה
התוצאה היא שיעמום כמעט.
אני מצטער אם אני בוטה מדי. אני מקווה שאני הוגן.
זה לא סיבה לזרוק קטעים כאלה, אלא לשמור ולעשות שמוש בבוא הצורך או להוציא מהם קטע רציני. איך? אני מודה איני יודע. את המלאכה הזאת את יודעת אם את רוצה לעשות מצויין.
[ליצירה]
נורמות מוסריות?...
מוקי נניח שאין קדושה למילים בעיברית. נניח שאפילו אין קדושה בכלל! אני מרשה לעצמי להסיק מדברך שאתה לא מאמין בא-לוהים, אם אני טועה תקן אותי.
אז מה נשאר? המוסר האנושי. נכון?
ואם המוסר האנושי או התרבות האנושית ברוב קולות יחליטו שאונס זה מוסרי? למה נורמות מסויימות הופכות להיות מוסריות רק בגלל שהם נורמות? אז המתירנות הגיע למצב כל כך נורא שהאונס והרצח וההתפוררות חוגגים בכל פינה. זה מוסרי? לא! מוסר אנושי לעולם לא יהיה מדד מוסרי טהור וראוי.
מבחינה חוקית-
האם אין בכתיבת שירים ופירסומם, לא משנה באיזה גיל מטופש נכתבו, אשר יש בהם נושאים רגישים ואינטימיים ולעיתים כואבים, פגיעה בכבוד הזולת הקורא? האם מותר לעיתון מעריב לפרסם כל מילה גסה וכל תאור חודרני? לא! אנא מוקי, שמור באתר היפה הזה על כבוד הקוראים.
[ליצירה]
יש לנו חסינות?
ובמסגרות כמו שלנו שלא תמיד מתאימות לציפיות שלנו ובחברה כזאת זה קשה פי אלף. ברוח מול המציאות אני מוכן להתמודד, לצאת לקרב ולהתלהט. אפילו לנסות להשפעה, כן יש לי רצון כזה חזק, זו מטרתי! אבל במעשים בעבודה שחורה ובהתמדה, בבניה גשמית וחומרית שלא פעם צריך, מאין אשאב כוחות? ואולי אין זה תפקידי, אלא להשאר רחפן וחולם לעד??
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
חזק מאוד. מאוד מאוד. ושוב אני שואל את השאלה הניצחית - בבית השני, זה שיר או סיפור? רק סדר השורות הופך את זה לשיר? ומצד שני מאוד נהנתי
לקרוא את זה כך.
[ליצירה]
אין ספק שהכותבת נותנת ביטוי למחשבותיה. אבל זה נראה טיוטה ראשונה. אני הייתי עובד על זה עוד.
יש לך את כל הזכות לבטא מחשבות. אך נכון היה, לדעתי, להעביר אותן סינון של המוח הביקורתי כדי שיהיה להן גם ערך פיוטי.