[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
אהבתי את הרעיון ומצתרף להרגשה.
מפריע החזרה על אותו דבר הרבה פעמים. תפתחי את הרעיון עם דימויים אחרים או אפילו אותן כנפיים אבל בצורות שונות (יש לזה איזו מילה לועזית שברחה לי כרגע)
[ליצירה]
בחרתי לא להגיב על היצירה הזאת. וגם עליה רק במקרה שראיתי אותה.
רציתי לשלוח מסר שאני מאוד נהנה ממכלול יצירותייך שמבטאות רוח יהודית נאמנה ברמה שאינה מצויה. אתה הולך בכיוון הנכון. העיקר תמשיך, תשתכלל ותרגש.
ולשאר הקוראים באשר הם (כולל אני) לו יהיו שורשיכם עמוקים כשלו ענפיכם יצמחו מעלה לרום ונזכה גם לראות פירות.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
יש!!!
אותם מוטבים עצובים בשירך הופכים חגיגיים כל-כך.
אהבתי מאוד את כל ההקבלות. במיוחד חלון מול ערפולי מחשבתי... רואים שכתבת אותו בהתרגשות.
שירים מסעירים אותך, לא? התמלאתי בסוף ביש.
ולכן ועדת ההמלצות מצאה לנחוץ- להמליץ!
[ליצירה]
כמה דברים שצדתי בקריאה מהירה: רחל אומרת לך ששקעת יותר מדי, התנתקת וכו' הקורא נפגש בזה פעם ראשונה. יותר מזה- הפסקאות הקודמות ממש הפוכות.. מלאות חיות. (התרוצצויות, מבט חד וסוקר את הסביבה מהר, מחשבות, אף פעם לא בודד. הוא נאבק ומתמודד! )
הצעה לפתרון: אם היו 'יחסי גומלין' ..דו כיווניים בינו לבין דמיות אחרות, זה היה יכול לתת פתח לספר את ההתנתקות מהן.
המשפט האחרון נשמע לי מיותר.
[ליצירה]
אהבתי מאוד
מרוכז מאוד: הטבע והאדם מאוחדים במכסימום.
זה למשל מדוייק מאוד ולא מרושל בכלל (כבר אמרתי- התרשלות זה לא-רע זה הופך לא-פעם לרע)
מה הסיבה שכותבים מרושל? השלמה? יאוש?
בגרות חדשה?
הבית השני גרם לי לחוש במבטך מציץ מבין שיבולים בו. כשקראתי שוב הבנתי למה - שעורה, מגלה מעט, בין השבילים התאחדו אצלי לחוויה מוחשית אחרת. (סתם מעניין)
מומלץ בחום.
[ליצירה]
מכאן מתחילה כל יצירה לא רק שאתה יוצר(( בלי גוזמה -בין הטובים כאן והם - מעטים , אוי. )) אתה גם יורד לעומק משמעות היצירה רוויתי עונג ואוי לך אם תאכזבני אי פעם .
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets