[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
טעם לפגם
ככה: כתיבה מתרשלת! את אלופה בזה. באמת. אבל לא צריך להגזים... סוגריים זה חלק אומנותי, אבל במינון הנכון וכשזה בא במטרה מכוונת ומחייבת.
היום כל השירה (הנכתבת כמעט) מתרשלת לא משנה אם היא דומה לסגנון עתיק או מודרני יותר.
כולנו חוטאים בזה!
תראי, זה לא פשוט לכתוב ברישול יפה כל-כך.
זה לדעתי נובע בדר"כ מתוך איזה שממון או יאוש-השלמה... אבל כשזה מוגזם וחוזר על עצמו עד כדי עמימות (כפי שמישהו כתב) יש בזה טעם לפגם.
[ליצירה]
יש לנו חסינות?
ובמסגרות כמו שלנו שלא תמיד מתאימות לציפיות שלנו ובחברה כזאת זה קשה פי אלף. ברוח מול המציאות אני מוכן להתמודד, לצאת לקרב ולהתלהט. אפילו לנסות להשפעה, כן יש לי רצון כזה חזק, זו מטרתי! אבל במעשים בעבודה שחורה ובהתמדה, בבניה גשמית וחומרית שלא פעם צריך, מאין אשאב כוחות? ואולי אין זה תפקידי, אלא להשאר רחפן וחולם לעד??
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יש לו את המוזיקה שלו ממחוזות שאני אוהב לחזור אליהם. כלכך נהנתי שהחזרה על "אני קורא לך מספר שירים" הפריע לי רק מעט. שאר החזרות מתאימות לדעתי.
ושוב כלכך אהבתי שמהרתי ו.. המלצתי!
[ליצירה]
אהבתי את הרעיון ומצתרף להרגשה.
מפריע החזרה על אותו דבר הרבה פעמים. תפתחי את הרעיון עם דימויים אחרים או אפילו אותן כנפיים אבל בצורות שונות (יש לזה איזו מילה לועזית שברחה לי כרגע)
[ליצירה]
נותן לי הרגשת בטחון לקרוא את שירך: המשורר יודע מה הוא עושה! במיוחד בשיר הזה אולי בגלל הציוויים הברורים. יש בהם הרבה בגרות (להרגשתי) מצלצל ומתגלגל נהדר. ובכלל אהבתי.
[ליצירה]
מרגש וקונה אותי מכל שיר אהבה מודרני דוקא היושר הפשטות ללא פוזות באהבה של בין אדם לחווה. בצניעות נותן מקום לדממה ,לשני. אומנם הוא אינו חושני , אבל אהבה בא מלאה אמיתית ובנוייה על קשר הדדי נדיר ויפה בתקופה כשלנו, תודה לך, לו יהי וכולם יכתבו כך על אהבה .