יש קטע שממש אהבתי בסרט "להתחיל מחדש" שבו צ'אק נולנד יוצר אש, ושמח על היצירה. בהרגשה כמעט אלוהית הוא צועק "אני בראתי את האש"!
הסיום עם כפל המשמעות מוצא חן בעיני!
[ליצירה]
יש קטע שממש אהבתי בסרט "להתחיל מחדש" שבו צ'אק נולנד יוצר אש, ושמח על היצירה. בהרגשה כמעט אלוהית הוא צועק "אני בראתי את האש"!
הסיום עם כפל המשמעות מוצא חן בעיני!
[ליצירה]
[ליצירה]
שיר חמוד ביותר, זורם, מצלצל, ושימו לב- הכתיבה שלה הצורנית מחקה את התוכן הכתוב. יש פה גם העזה ודמיון. השיר כולו משובב נפש. מומלץ!
עלי באר, ברוכה הבאה לאתר.
[ליצירה]
בעז עזב
כתוב למטה " זה לא נעים לראות יוצר שבור " אז מה אני אומר, כדי לא לשבור את עצמי? ומי אמר שזה לא כיף לראות יוצר שבור?! הרי שבר פרושו חיים. משהו עובר על הבן-אדם. יש יוצרים שבמקום מטר-זעם המטירו עליהם צלופן ושמנים. בסוף הם נראים כמו פרח, שטבע מרוב גשמי-ברכה, לרוב פרח פלסטיק מצועצע.
[ליצירה]
הנה שוב מסרים שלא צריך תורה גדולה בשבילם. אתה מתיחס אליה כמו אל ספר סיפורים/ הסטוריה של עם. למה זה רלוונטי?
נקודה קטנה: העובדה שלא היה צריך בכלל פקידה כפי שציינת כבר מעוררת חשד שאין המדובר כאן בפקידה רגילה. עצם השימוש במילה הזאת מוזר (כמו פקידת שרה). גם העובדה שקבעו תאריכים מדוייקים, וכתבו אותם במשנה, מראה שזה לא עיניין טכני שנועד לגלות מרמה.
אם תבדוק טוב תגלה שאין "סיפור" אחד בתורה, תרחיש אחד שמתנהל בצורה נורמלית והגיונית כפי השכל הישר שלנו.
[ליצירה]
נורא המעבר מ"קשת החורבן" לסיום השיר. בנית רעיון מדהים ולא פשוט בכלל: לראות בעצם החורבן את האושר, את הנוצץ. ואולי הכרחתי את עצמי לראות את המסר הזה מבין שורותיך... אבל הסוף כאב מידי, איבד את גבול הטעם הטוב. לזעזוע יש עוצמה אך לא תמיד חיובית. תחשוב על זה...
תגובות