[ליצירה]
אם תקבלי את עצמך, כמו שאת, ותאהבי את עצמך בלי משוא פנים, תוכלי לוותר על המראה והאיפור, ותווכחי לדעת שגם אוהבים אותך. מה לעשות עם חייך, זה נתון בידייך, ואם תאמיני בעצמך, ותעשי את מה שנועדת לעשות, תוכלי למצוא את דרכך.
לא, אינני פסיכולוג, ואני מודע שבעיה זו קריטית יותר לנערות מאשר לנערים, אבל נסיון חיי (כ-"בא בימים") נותן צידוק מלא ואמיתי לדבריי. אז תתחילי לדבר עם עצמך ותלמדי להיות ידידה שלך ולאט לאט הכל ישתנה.
בברכת דרך צלחה בא-בימים
[ליצירה]
אולי יום אחד
אולי יום אחד
תקראי את זה ותדעי
שאולי יום אחד
נהייה יחדיו
ואולי יום אחד
הכל יסתדר
אולי... יום אחד
רציתי שתדעי שקראתי את השיר, את בטח תהיי בבית כשתקראי את זה, נורא רציתי להתקשר אלייך נורא
אבל, שמתי לב שתמיד כשאנחנו לא מדברים המון זמן (אולי לא תמיד אבל זה בטוח הרוב) אני בסוף מתקשר
אפילו אם זה אני שרציתי ניתוק קיוותי שתתקשרי ובאמת רציתי זה היה מראה לי משהו אבל את לא התקשרת אז אני הבנתי מה שהייתי צריך להבין.
מקווה לסוף טוב ומאחל לך בהצלחה.
אולי יום אחד!!!!!!!!!!!
אשמע ממך אולי יום אחד.
תמיד כשאראה אותך אדע שתמיד אהבתי ואוהב אותך פשוש.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
כטל שבר מבקש להתאחות
כל פצע מבקש להגליד
כל אהבה מתבקשת להתממש
כל את להיות נאמנה לעצמך
אלו הן מתנות הנשמה
רק משם צומחת האפשרות
לשקט שבפנים
לגבור על הפחדים
ולסלול את הדרך
החוצה
יופי של שיר
לימור
[ליצירה]
וואו, ממש אהבתי,
אני חייבת להודות שזה היה לי צפוץ קצת אבל ייתכן והרצף הזה מתבקש,
בכל אופן עומד משהו מאחרי זה...משהו כל כך עצום,עמוק כואב,פשוט אהבתי!
[ליצירה]
גם אני
גם אני חושבת שאין זה מיועד לקטגוריית השירה,
המון רגישות המון אהבה המון כאב.
עם זאת אני חושבת שיש מקום להשמיט כמה משפטים משום שזה ארוך מידי,כי הכתיבה היא טובה וגם התכן
זאת דעתי.
[ליצירה]
עובר....בחיים הכל עובר בסוף עד שלפעמים יש דברים לא שוכחים,
נכון הכל בידנו,אנחנו שולטים זה קשה...
אבל שורה תחתונה-הכל עובר בחיים.
על-פי השיר עברת(קראתי את השיר עכשיו,אני מקווה שתקופה טובה יותר עוברת עלייך) מכשולים לא קטנים שהותירו אותך כנועה לכאב על אף רצונך לקום,
לא סתם המציאו את המשפט "הזמן מרפא את הפצעים" אני חושבת שהוא נכון ואם תביטי אחורה תוודעי שאכן זה כך....
בכל אופן הייתה בי הזדהות.