[ליצירה]
אני בדרך כלל לא שורדת שירים ארוכים כל כך, זה מטריח אותי. (רק באינטרנט!! המילה הכתובה באמת זה כבר משהו אחר!)
והנה, גם הגעתי וגם יש סיכוי שאני ארצה לקרוא עוד דברים שלך... הרי לך מחמאה!
ממש אהבתי את הרעיון, שלכל אחד החוויה אינדיוידואלית, אפילו אם השתמש בחומרים שכולם משתמשים.
חוצמזה, עברית יפה, תמיד מוסיפה!
רואים שהיית ביניש, לפי הביטויים...
[ליצירה]
בס"ד
ממש לא, הייתי רחוק כרחוק מזרח ממערב מהבנת השיר, עכשיו זה יעזור לי. אני לא חושב שזה הורס. אולי בשירים שבהם הפן האישי רב הסברים יכולים קצת לקלקל. נראה לי שפה לא.
[ליצירה]
זה כל הקטע באומנות: אין צורה מחייבת אחת לא ליצירה של אומנות, לא לפרשנותה ולא ל"ביצועה".
ואפרופו מה שדיברנו קודם, היצירה, כלשונך "מתכתבת" עם טקסט אחר. זהו שהיא רק מתכתבת ותו לא - לא מפרשת, לא טוענת דבר לגביו.
מדוע אם כך יהיה מנוע ממנה להתכתב עם הטקסט האחר כאוות נפשה?
אפשר להתכתב עם טקסט גם בלי להיות מחוייב לטקסט.
[ליצירה]
כתוב בצורה יפה יצירתית ומתוחכמת
עם דרך הצגת הדברים לא הסכמתי
בתגובה לסיפור זה, אני עכשיו כותב סיפור שיציג את התמונה בצורה קצת יותר מלאה ( לדעתי , כמובן)
עצתי לדתיה בינתיים - לא לפתח ציפיות יתר מישראל : או לקבל אותו כמו שהוא או להתגרש ממנו, אך אז תצטרך כמובן לוותר על דמי הכיס שהוא נותן לה ולהתפנות מביתו
מכיוון שהיא תחשב מורדת ע"פ ההלכה, גם הילדים ישארו אצלו
כל הבאס"א, בלע"ז
[ליצירה]
"חוסר הקבלה וההכלה" - הוחמאתי דווקא בתור אחד שבישיבה אומרים עליו שהוא מקבל ומכיל יותר מידי....
כשאמרתי "מתי כבר תרדו מזה " לא אמרתי שזה רע או שאין לך זכות לכתוב מה שאת "לעזעזאל רוצה" , הבאתי את דעתי האישית הסובייקטיבית לחלוטין המסתייגת מייחוס מין כלשהו לקב"ה
ולמה הגבת בכזאת עצבנות ? ( יש קטע כזה אצל פמיניסטיות לראות בכל ביקורת של גבר נסיון לאונס)
לטרנד הזה קוראים "נאו -פאגאניזם" גם אם אינך מודעת לכך ( בד"כ שמות לתופעות ניתנים ע"י אנשים הנמצאים מחוץ לתופעות אלה, כמוני), זה הולך טוב עם תופים, שאנטי , "צופן דווינצ'י" ו"מי מפחד מלילית?" ( אגב, רבינו מרק גפני, הבעמ"ח, ברח מארץ לאחרונה והסיבות ידועות)
ולגבי מה שגילית שאלוקים הוא נשמתך ולא מה שלימדו אותך: 1 )אתמהה מה לימדו אותך ...
2) עצמי בתור פנתאיסט , אתמהה איך מכך שהוא כולל את הכל משמע שהוא אשה או גבר ( על פי אותו הגיון משמע שהוא גם לכלוך ושפכים כי הרי הוא כולל גם אותם בחובו)