[ליצירה]
אני בדרך כלל לא שורדת שירים ארוכים כל כך, זה מטריח אותי. (רק באינטרנט!! המילה הכתובה באמת זה כבר משהו אחר!)
והנה, גם הגעתי וגם יש סיכוי שאני ארצה לקרוא עוד דברים שלך... הרי לך מחמאה!
ממש אהבתי את הרעיון, שלכל אחד החוויה אינדיוידואלית, אפילו אם השתמש בחומרים שכולם משתמשים.
חוצמזה, עברית יפה, תמיד מוסיפה!
רואים שהיית ביניש, לפי הביטויים...
[ליצירה]
בס"ד
ממש לא, הייתי רחוק כרחוק מזרח ממערב מהבנת השיר, עכשיו זה יעזור לי. אני לא חושב שזה הורס. אולי בשירים שבהם הפן האישי רב הסברים יכולים קצת לקלקל. נראה לי שפה לא.
[ליצירה]
לא אמרתי שתדמור זה בלעז אלא שפלמירה זה תדמור בלעז.
פלמירה ופטרה אכן היו מרכזי ציביליזציה (פטרה נכבשה והוחרבה ע"י ינאי) אך עיקר עושרם החמרי היה מן הביזה...
לגבי ישראלים, באמת ראויי להצטער שעם הספר המהווה את מירב האינטלגנציה בעולם, בנה מדינה שמערכת החנוך בה מדורגת איכנשהו בין הודו לפקיסטאן.
אולי זהו המחיר שאנו משלמים על נסיוננו להיות עם ככל העמים...
[ליצירה]
מצחיק שאני מחדש את הדיון שכבר נערך לפני שנתיים בשרשור התגובות ל"בשבח..."...
אך בכ"ז (למענך בדוי) :
אפילו אם נגיד שמה שאדם מסוגל לחשוב עליו באמת קיים (ויש לי מה להגיד על זה ואין זה המקום)
הרי כשמדברים על אלוקים שמעבר לעולם (אפילו אלוקים פאנאנתאיסטי - שהוא גם מעבר וגם כולל ) אין זה מושג שאני (או מישהו) יכול לחשוב עליו (או להשיג אותו)
וא"כ , אזי האמירה שהמושג הזה "קיים" היא חסרת משמעות לוגית כלשהי (כמו להגיד "בובו קיים" בלי יכולת להסביר מה זה בובו)
וראו את "בשבח הפנטאיזם"...
[ליצירה]
ברוך הבא חזרה לאתר !
( אתה מתפלל לחזור לפה, נכון? - תפילתך התגשמה מהרה, אני רואה)
( אמנם הרגע אמרתי לך בע"פ מה שאני כותב עכשיו , אך כדי שגם אחרים יראו ויראו אני משכתב את דברי לכאן )
זה תפילה על קברי צדיקים ?
( "הו קדוש פלוני , התפלל בעדי! " ?)
סתאאאם , אני יודע שלא ( כי אמרת לי) אבל ככה אני קראתי את זה...
[ליצירה]
דור בן הדר התכוון לרמוז לטעמם המוזיקאלי של הנאצים . גם אם אתה אוהב את וואגנר בזכות המוזיקה שלו, אין אתה יכול להתעלם כליל מהאסוציאציות ה"שואתיות" שלה ...
חוץ מזה, אמירתך על הקרוואן אינה מדוייקת. (ביקרת פעם בהתנחלות?)