חה. ואני בטח היחידה שמחכה בדרך כלל שיהיו 33יצירות אחרי כדי לשחרר את החדשה המוקפאת שלי, כדי שלא לחוש עד כדי כך חשופה..
(וברוב המקרים גם אחרי כמה שעות גלויות נתקפת שוב בהלה ומתקנת את "המעוות")
אני חושב ש- "סימן שאלה"- לא ממש הבינה את הכוונה שלך...
אני מכיר את ההרגשה, איך זה להשקיע ולטרוח, לשפוך את תוגת לבי הכורע אל תוך יצירותי ובסוף לזכות להתעלמות מוחלטת, לא תגובה, לא כלום - אין קול ואין קשב..
לפעמים אני תוהה אם משהו בכלל טורח לעיין ביצירות שלי...
[ליצירה]
חה. ואני בטח היחידה שמחכה בדרך כלל שיהיו 33יצירות אחרי כדי לשחרר את החדשה המוקפאת שלי, כדי שלא לחוש עד כדי כך חשופה..
(וברוב המקרים גם אחרי כמה שעות גלויות נתקפת שוב בהלה ומתקנת את "המעוות")
[ליצירה]
מכיר
אני חושב ש- "סימן שאלה"- לא ממש הבינה את הכוונה שלך...
אני מכיר את ההרגשה, איך זה להשקיע ולטרוח, לשפוך את תוגת לבי הכורע אל תוך יצירותי ובסוף לזכות להתעלמות מוחלטת, לא תגובה, לא כלום - אין קול ואין קשב..
לפעמים אני תוהה אם משהו בכלל טורח לעיין ביצירות שלי...
[ליצירה]
עטרת יקרה!
כמו שכתבתי בפורום (בתגובה לfalcon )
אני מוכן שיסירו את יצירתי זו על מנת לגדור פרצים כדוגמת "בין ..."
זאת למרות שאני רואה חילוק יסודי בין השנים (יפה לעומת מכוער) וכבר הרחבתי בתגובתי ל"יצירה" הנ"ל.
בענין הצניעות,
האם מפריע לך שבחורים טובים יקראו את שיה"ש ?
(וכן, אני יודע שזה משל. אך האם נראה לך שהיו משתמשים במשל שכזה אם הוא לא היה "צנוע"?
לדוגמא: האם נראה לך שהיו ממשילים את בריאת העולם להליכתו של הקב"ה לבית הכסא?)
[ליצירה]
למי שמכיר את יצירתי "הגירוש מגן העדן" (וכן את הערותי ל"בשבח הפנטאיזם") נהירה כוונתי...
כוחות היצירה של האדם נובעות מתוכו - מתוך הרגש שלו ("מהאלוקים" כביכול) בעוד שיכולתו של אדם להסתכל על עצמו מן הצד נובעות מכח הדיבור שלו וענינן מידור ומיגור (אנליזה) של הקיים והתרחקות מהאלוקי שבו ("מסך" בחסידות)
[ליצירה]
היה פה פעם כבר מקרה שיוצר אחד הזמין את יוצר רעיהו לדו קרב (מיכמוני הזמינה את פון דלה מורטה) ובסוף התברר שזה הוא יוצר אחד.
אך במקרה שלנו ברור הוא שאין זה כך שהרי לשמואל אין טיפת חוש הומור
תגובות