[ליצירה]
ברוך השב!
האם אנחנו חבים את שובך לארוגה?
למי מהחדשים שלא מכיר - יהונתן הוא מהיוצרים המוכשרים ביותר באתר שנעלם לנו לשנה או יותר (ואף סילק את שמו ויצירותיו מהאתר)
אני כל הזמן שאלתי איפה הוא - ועכשיו הוא חזר...
יצירותיו מומלצים על ידי בחום לכל חברי האתר!
[ליצירה]
היה פה פעם כבר מקרה שיוצר אחד הזמין את יוצר רעיהו לדו קרב (מיכמוני הזמינה את פון דלה מורטה) ובסוף התברר שזה הוא יוצר אחד.
אך במקרה שלנו ברור הוא שאין זה כך שהרי לשמואל אין טיפת חוש הומור
[ליצירה]
אליק!
וואגנר אמנם לא השתייך לתנועה הנאצית, אך הוא כתב ספר שנקרא "היהודים במוזיקה" שבו הביע דעות שאח"כ התנועה הנ"ל ימ"ש אימצה אותן (כולל דעות על נחיתותם ה"טבעית" של היהודים, אי יכולתם ליצור, והיותם פרזיטים על האומה הגרמנית)
לגבי כישוריו כמלחין, אין זה ממין העניין שמתווכחים עליו, זה עניין של טעם אישי ( אני אישית אוהב את מעוף הוולכיריות אך לא סובל את ה"ניבלונגליד")
[ליצירה]
" יותר ממה שאני ירא מכם אתם יראים ממני"
"מיהו הגיבור? השואף לאמת"
(ג'ורדנו ברונו )
כמה שיפוצים:
אל הוריכם הן תאספו, וזכרכם יחלוף.
באם ישנו דבר מופלא ונצח הוא נקרא,
הן לא אתכם ושכמותכם כל נפש תזכירה
ונשמתי בין המילים הנטויות לצד,
אז לכולכם אכן תזכיר שאין אני לבד.
בברכה,
רדף
[ליצירה]
הפעם אני מסכים לגמרי עם ירושלמי - ולא , לא בגלל שיש לי תוכניות להתחתן עם יותר מאשה אחת , אלא משום שלא המדינה היא זאת שצריכה לקבוע אם קשר עם אשה אחת הוא יותר "עמוק" כדברי לובוצקי וגם ( וכאן שמואל לא יסכים איתי ) לא היא זאת שצריכה להגן על אזרחיה מפני חיברותים ותירבותים ( סוציאליזציות וקולטוריזציות ) למיניהן ומפני "ניצול"
הנגרם עקב כך: מבחינתי , רצונו של אדם כבודו, ואם אשה מסכימה להתחתן עם גבר הנשוי בו זמנית לאשה אחרת - זוהי זכותה וגם זכותו ומי היא המדינה שתתערב
"מתחיל לכתוב" - הסתכל שוב - הוא כן הזכיר פוליאנדריה...
יתר על כן, אני סובר שמבחינת הדין האזרחי, כלל לא צריכה להיות נפקא מינא למוסד הנישואים, שהרי מה נפשך: אם בהסכם ממוני מדובר - הסכם ממוני אפשר לכרות גם עם 10 גברים ו70 נשים מבלי להתחתן אתם, הא ראיה - חברות ענק . אם בקשר רגשי מדובר - מה שייכת לזה המדינה? אם באקט דתי מדובר ( קידושין) - שוב: מה שייכת לזה מדינת החול ( או : דיני המלכות , וראו בדרשות הר"ן)? אם מדובר בחזקה על ילדים - מה ההבדל בין זוג שנרשם כנשוי לבין סתם זוג שחי ביחד? אם בירושה מדובר - אני יכול גם להוריש את רכושי לכלב שלי ואילו בקשר לירושה אוטומטית, אני כלל לא בטוח שיש סיבה להוריש אוטומטית את רכוש הבעל לאשה או ההיפך - במיוחד שהיום נשים עובדות לפרנסתן ואינן תלוייות בבעל כבעבר...