"גילברט לא ידע כי אלה המגביהים עוף, הם אלה שצוללים למעמקים האפלים ביותר; כי אלה המסוגלים לחוש את האושר במלוא חריפותו,הם אלה שסובלים סבל רב ביותר" (אן שרלי, ל.מ. מונטוגומרי)
"לא הייתי מודאג יתר על המידה בענין זה.אולי היא לא האמינה באלוקים, אבל אני די בטוח שאלוקים האמין בה" (אוספי הצדפות)
[ליצירה]
קודם כל, הרעיון והמטאפורה מצוינים. לכן אני חושבת שהיה שווה להשקיע יותר בצורה של השיר.
לצמצם את המילים למינימום - כלומר להוריד כל מילה שאיננה הכרחית. לדייק יותר. (למשל - איך יכול להיות טעם-בפה לחומה?)
[ליצירה]
יש ומעשים או דברים שכאלו משאירים לפעמים טעם רע בפה, גם אם לא הכנסו שום דבר לפה.
ויש את הענין שאומרים-זה בסדר שהוא יצא החוצה ככה בגשם, מה, הוא עשוי מסוכר? הוא לא ימס...
אבל החומה נמסה-קטֵנה- כמו סוכר בגשם-אבל לא, היא לא סוכר. כי הטעם שלה רע...
[ליצירה]
קבלי חיבוק.
וכוחותייך לעולם לא ייגמרו באמת. אלוקים נותן ולוקח בדיוק במינון הנכון, "שעשה לי כל צרכי"- לטוב ולרע, וכל מה שאת עוברת הוא לצורך, הוא הכרחי וטוב לך בסופו של דבר.
[ליצירה]
הדס- אני רואה בהחלט שאת צודקת. הכל כאן מנותק, כמו כמה שירים שדנים בפחות או יותר באותו הנושא-שקובצו ביחד. תודה רבה. אך בשביל לתקן שיר-אני צריכה שתהיה עלי השראה. לכל סוג שיר, או גם יצירה, צריך השראה. כרגע היא לא נחה עלי, ברגע שזה יקרה-אני אתקן את השיר כמיטב יכולתי.
חיים-קראתי שיר אחד שלך, אך התחלתי להגיב, וקבלתי טלפון שהיה ארוך מאוד, ואז אחותי היתה במחשב. אך אני אעשה את זה!
[ליצירה]
יפה מאוד מאוד הדסונת!!!
כמה הארות: דמעות זה נקבה ולא זכר-"שנהפכות לים מתוק מלוח".
אם את מציירת את השכלת-על הדף. לא בדף.
אהבתי את שני הבתים האחרונים.
[ליצירה]
תודה על התגובות...
זה אינו רגע מתמשך, מה שמתואר בשיר...
מכירים בוודאי את הרגעים האלו שאתה רוצה לשבור כל דבר שנמצא לידך, שונא את כל העולם, אוהב אותו וכו'... ככה השיר הזה.. הוא נכתב על אחד מאותם הרגעים...
[ליצירה]
כל אחד יכול למצוא בו את הכוחות להליכה נגד הזרם, אבל לפעמים החיפוש אחרי הכוחות גובה מאמציםרבים ולוקח המון זמן.
יפה השיר!
אני הייתי מציעה לשנות את המילה "בתור" (בית 2 שורה 2) למילה בתוך. נראה לך?
[ליצירה]
אני לא מרבה להגיב על שירים וכל שאר היצירות, משום שמה שיש לי להגיד זה "יפה", "אהבתי" ודברים דומים, ותמיד אני מרגישה שזה מטופש מידי לכתוב דבר שכזה, כי כולם כותבים תגובות עם תוכן וכו'.. אבל כאן הייתי חייבת לכתוב משהו, משום שהשיר מאוד יפה ואהבתי אותו מאוד...!