[ליצירה]
פשוט מדהים
היי אסתי.
קראתי את השיר שלך.
ואני מאוד שמח בשבילך שיש לך עולם ומלואו.
ועוד יותר יפה זה שאת יודעת להעריך את מה שיש לך.
אני מתאר לעצמי שאת בסביבות הגיל 30-40.
אולי פחות מי יודע.
אני אף פעם לא הייתי טוב בניחושים.
חחחח.
בכול מקרה את מאוד מוכשרת.
אני לא מכיר אותך באופן אישי.
אבל אני מתאר לעצמי שאת אישה מאוד יפה.
חכמה. נדיבה. אבל גם מסתתר בתוכך עצב מאוד גדול.
אולי אני טועה.
אולי לא.
נ.ב.
לבעלך יש הרבה מזל שיש לו אותך.
באהבה.
תמיד.
יגאל.
[ליצירה]
תודה על תגובתך על שיריי, אך אינני נוהגת להתכתב עם אנשים זרים בשום דרך, מפאת סיבות רבות, ביניהן והשמעותית מכל:
א. היותי נשואה.
ב. טעמי בטיחות.
תודה בכל אופן
[ליצירה]
שאלת השאלות
ואין עליה תשובה. אך החלטה אסרטיבית ובריאה ונכונה, להמשיך הלאה משנגמרה אהבה אחת ולמצוא חדשה, אין טעם לבכות ולבכות- בפתח, על חלב שנשפך
[ליצירה]
שיר על שגרת החיים
ועד כמה חשוב לעשות חשבון נפש בין לבין, מה היעדים שהשגנו בחיים ולאן עוד יש לשאוף ולהגיע , חרף השגרה, חשוב לא לשכוח את עצמנו ומטרתינו בחיים. כתוב היטב והנושא כל כך חשוב
[ליצירה]
שיר מרגש על הכתיבה
שיר יפה מאוד על תהליך הכתיבה שמקורה בהשראה.
מי ייתן וההשראה תמיד תהיה בך על מנת שנמשיך להינות משיריך המקסימים, הכתובים כה יפה
מזכיר את שירו של ביאליק האגדי, לא זכיתי באור מן ההפקר. האם קם יורש?
[ליצירה]
הנשמה נמצאת בנו
"שיר עם נשמה", בכולנו מצויה הנשמה , אותו ניצוץ אלוהי שמפוזר בכולנו ויחד עם זאת אותה נשמה גדולה יצרה אותנו, בשיר התפתחות הרעיון לאורך שלושה בתים, שבבית הראשון תיאור שאנו מכילים את אותה נשמה והיא נותנת לנו חסותה, והיא גדולה ובעלת כנפיים, בבית השני מפורט שהיא שומרת עלינו ועל צעדינו בבואנו ובלכתנו, כמו שמלאכים שומרים על ה' בצידי כסאו כך שומרת עלינו הנשמה, במטאפורה" ענני הכבוד"- משהו מופשט, כמו גם תמרות עשן, משהו שמוסיף לנופך המיסטי והקדוש, כ"אפקטים" לשיר המעצימים אותו, בבית השלישי והאחרון, ציווי שמצווה לנו אותה הנשמה: את החיים וקדושתם. שיר מקסים