ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
אני מוכרחה לסנגר על המצלמה שלי (canon 300AV המצוינת) ולומר כי איכות התמונות המקורית טובה וחדה בהרבה! פשוט בשביל שאוכל לחלוק אותן אתכם אני צריכה להקטין אותן ולשנות רזולוציה, מה שפוגם מעט באיכות.
ו..תודה רבה לכל המגיבים.. זה משמח ומעשיר בכל פעם מחדש :-)
זה, עושה חלל בלב לראות תמונה כזאת, חזק!!
לראות כך איך חגי תשרי על סמליהם נאכּלו מבפנים ונותרו כמו מוצאים להורג על העץ. זה כמו לראות איך עלי האביב נושרים בסתו.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
וואי זה מקסים!
זה כל פעם מדהים אותי מחדש כמה יופי את יכולה להוציא מהטבע הלכאורה "פשוט" שם בחוץ...
את חייבת לשלוח את התמונות שלך לתחרויות, את כישרונית בטירוף!!
ליתוש.
[ליצירה]
<מנערת אבק מעל דף היוצר שלי..>
אני איתך באמירה. החוסר בצנזורה באתר גרם לקליקה איכותית להפוך למועדון "כל-היודע-לומר-חרוז-תפוז". יכולה להעיד על עצמי שזו הסיבה שהפסקתי להתארח כאן.
[ליצירה]
במאמץ עילאי אני מתגברת על הציניות ("לראות את היופי בדברים הקטנים"..אין יותר קיטש מזה) ומודה שזה סיפור יפה, ובעיקר נעים וזורם לקריאה. (ותודה לילד שהמליץ והביאני עד הלום)
[ליצירה]
יאיר.. אני מתאפקת שלא להתחיל ויכוח חדש בינינו.. רק דבר אחד: "קלגסים במדים שחורים ששולחים יד באחיהם"- כאשר אתה קורא לאחיך, יהודי לכל דבר, בשם "קלגס" (ולא אחזור על כינויים גרועים יותר) אתה מוכיח שאתה לא באמת אח לו. אחים אמיתיים דבקים זה בזה גם בזמנים קשים, גם אם הלכו בדרכים שונות. זו הדרך היחידה לעם שלנו, תמיד היתה, לעמוד מול אויבים.ביחד!
[ליצירה]
ליתוש, המדריך שלי בקאמרה אובסקורה טוען שהצילומים המוצלחים ביותר נוצרו בטעות (ע"ע הנזל אדאמס למי שמכיר), ובכך אני מסכימה עם שניכם, א-ב-ל
יש ערך עצום בעיני לכוונת האמן. קודם כל-עבורו, לבחון עצמו אם השיג את שרצה, איזה טעויות עשה, איך משתפרים וכו'. ושנית, עבור הצופה. נסי להתבונן בצילום סתם כך, ואח"כ להתבונן בו שוב תוך הסברים של הצלם-מה תפס את עינו ולמה התכוון. החוויה תהיה שונה לחלוטין!
כוונת הצלם הופכת את התמונה מסתם תיעוד מציאות אובייקטיבי, לאמירה מנקודת מבט אישית. זו דעתי.
וישראל, מתנצלת שתפסנו לך מקום בתגובות לצורך דיון כללי :-)
[ליצירה]
מספר תהיות:
שרשרת הנדנדה המטושטשת מצד שמאל, התגנבה לתמונה או מכוונת?
החול- בהיר עד כדי סינוור או שהתמונה נשרפה מעט?
והילדה.. הסתובבה במקרה או שקראת לה?
מעבר לכך- קומפוזיציה מצוינת, וההבעה.. רבים וטובים כבר היללו אותה לפניי.. תמונה מוצלחת מאוד, לטעמי.
תגובות