ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
אני מוכרחה לסנגר על המצלמה שלי (canon 300AV המצוינת) ולומר כי איכות התמונות המקורית טובה וחדה בהרבה! פשוט בשביל שאוכל לחלוק אותן אתכם אני צריכה להקטין אותן ולשנות רזולוציה, מה שפוגם מעט באיכות.
ו..תודה רבה לכל המגיבים.. זה משמח ומעשיר בכל פעם מחדש :-)
זה, עושה חלל בלב לראות תמונה כזאת, חזק!!
לראות כך איך חגי תשרי על סמליהם נאכּלו מבפנים ונותרו כמו מוצאים להורג על העץ. זה כמו לראות איך עלי האביב נושרים בסתו.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
וואי זה מקסים!
זה כל פעם מדהים אותי מחדש כמה יופי את יכולה להוציא מהטבע הלכאורה "פשוט" שם בחוץ...
את חייבת לשלוח את התמונות שלך לתחרויות, את כישרונית בטירוף!!
ליתוש.
[ליצירה]
סתיו, אני דוגלת בגישה השמרנית ולא עורכת תמונות. זה אומר שהס מלהזכיר לידי פוטושופ, וגם לעולם לא אחתוך תמונה. זה מלאכותי בעיני וגורע מהאומנות..
אשר למיקום השחפים- הוא מכוון. אם את מכירה את חוק השלישים, ניסיתי לשחק איתו קצת ולמקם בין לבין (משהו כמו 1/3 וחצי) כדי שלא יהיה ממש במרכז, אבל גם לא ממש בימין. המיקום הקלאסי,לימין,התחיל לשעמם אותי קצת.
אולי את צודקת בקשר לים-שיש יותר מדי ממנו בתמונה, אבל השאלה היא אם מצלמים מעט גבוה יותר, האם מקבלים את תחושת הסערה?
ואגב, עומר- התמונה אכן אפורה, פשוט כי לא הייתה טיפת שמש בחוץ :-) אם למישהו יש רעיון איך להבהיר תמונות חורף שצולמו בלי אור, אשמח ללמוד.
ו, כמקובל לומר כאן באתר, תודה על התגובות!
[ליצירה]
קודם כל, אני מאוד בעד הרעיון של בימוי תמונות- זה מוכיח שאת באה להביע אמירה ולא סתם מצלמת (וזה ההבדל,לדעתי,בין אומנות לתיעוד).
צבע צהוב הוא בד"כ בעייתי בשילוב עם פלאש, הופך למטושטש ובוהק, אבל במקרה שלך זה בדיוק האפקט הרצוי-דמוי אש,סממן מלחמה. בהחלט מכניס אותנו לאווירה הנכונה.
אני לא חושבת שהפוקוס הוא הבעיה,אם רצית חדות,אלא העובדה שצילמת דרך כלי זכוכית. גם אם היית סוגרת צמצם עד למינימום האפשרי, זה לעולם לא היה יוצא חד כלעוד יש חוצץ. אבל גם הטישטוש כאן רק מוסיף לתחושה.
2 דברים שהייתי משנה: 1.את הזווית בה מונח החייל השוכב, כדי להרוויח את קווי המיתאר שלו-כרגע הוא לא נראה חייל. 2.אור רך מאחורה, ואז ראש החייל העומד היה ברור יותר.
בסה"כ, רעיון מצוין וגם הביצוע לגמרי לא רע,במיוחד לחובבנית אם כך את מתעקשת לקרוא לעצמך.
[ליצירה]
יאיר, זה אכן צד שני של הבעיה- שנים של הרגלים רעים גרמו גם לנו הנשים לחשוב בצורה מעוותת, לפחד במובן מסוים לעורר פרובוקציה במעשה לגיטימי (אפילו כאשר חותמת רב עליו!).
אוף.. כ"כ כואבת את הנושא.
[ליצירה]
חמוד ממש! וגם הצילום נכון בעיניי- להאיר את החלק הקידמי של המדורה ולהחשיך את הדמות, זה יוצר אפקט אמיתי. כיף לדעת שיש עוד מי שמתעסק בפלסטלינה :-)
תגובות