ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
אני מוכרחה לסנגר על המצלמה שלי (canon 300AV המצוינת) ולומר כי איכות התמונות המקורית טובה וחדה בהרבה! פשוט בשביל שאוכל לחלוק אותן אתכם אני צריכה להקטין אותן ולשנות רזולוציה, מה שפוגם מעט באיכות.
ו..תודה רבה לכל המגיבים.. זה משמח ומעשיר בכל פעם מחדש :-)
זה, עושה חלל בלב לראות תמונה כזאת, חזק!!
לראות כך איך חגי תשרי על סמליהם נאכּלו מבפנים ונותרו כמו מוצאים להורג על העץ. זה כמו לראות איך עלי האביב נושרים בסתו.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ענק!
אני מסכימה עם החתלתול. זה לא פעם ראשונה שבלי הכותרת בכלל לא הייתי שמה לב לפרטים חשובים בתמונה. פשוט יש לך עין מדהימה (ונראה לי שאת מאמנת אותה...)
הפוקוס מעולה, ולדעתי השמיים הכחולים דווקא מוסיפים תקווה כזאת.
לצערי אני מכירה מקרוב מאוד את הבעיה הזאת של תמונה באיכות מעולה שמתפקששת כשמעלים אותה למחשב.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
וואי זה מקסים!
זה כל פעם מדהים אותי מחדש כמה יופי את יכולה להוציא מהטבע הלכאורה "פשוט" שם בחוץ...
את חייבת לשלוח את התמונות שלך לתחרויות, את כישרונית בטירוף!!
ליתוש.
[ליצירה]
זה יפה, אבל לא לגמרי שם. חסרים לי קווי מיתאר של הנעליים, אולי עדיף להתמקד על 2-3 זוגות ולהרוויח אישיות של כל אחד? (השורש עם הגרביים קרצו לי למשל..). ובלי קשר- כ"כ הרבה פעמים ניסיתי לצלם תמונה כזו בעזרת נשים, ופשוט נרמסתי עד מחנק ברגע שהתכופפתי וחשבו שיש מקום פנוי סמוך לכותל :-) אז קבל ח"ח גם על חירוף הנפש!!
[ליצירה]
ליתוש, המדריך שלי בקאמרה אובסקורה טוען שהצילומים המוצלחים ביותר נוצרו בטעות (ע"ע הנזל אדאמס למי שמכיר), ובכך אני מסכימה עם שניכם, א-ב-ל
יש ערך עצום בעיני לכוונת האמן. קודם כל-עבורו, לבחון עצמו אם השיג את שרצה, איזה טעויות עשה, איך משתפרים וכו'. ושנית, עבור הצופה. נסי להתבונן בצילום סתם כך, ואח"כ להתבונן בו שוב תוך הסברים של הצלם-מה תפס את עינו ולמה התכוון. החוויה תהיה שונה לחלוטין!
כוונת הצלם הופכת את התמונה מסתם תיעוד מציאות אובייקטיבי, לאמירה מנקודת מבט אישית. זו דעתי.
וישראל, מתנצלת שתפסנו לך מקום בתגובות לצורך דיון כללי :-)
[ליצירה]
.
כך גמני מרגישה כשסוקרת עוברי אורח.
והביטויים שלך..מקסימים ממש ("לראות איך העולם
מתקפל כול יום אל תוך עצמו במגע קל, שלא ניתן לראות אם הוא השאיר סימן")
יפה כתבת!
[ליצירה]
אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
תגובות