אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
[ליצירה]
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
[ליצירה]
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
זה יפה, אבל לא לגמרי שם. חסרים לי קווי מיתאר של הנעליים, אולי עדיף להתמקד על 2-3 זוגות ולהרוויח אישיות של כל אחד? (השורש עם הגרביים קרצו לי למשל..). ובלי קשר- כ"כ הרבה פעמים ניסיתי לצלם תמונה כזו בעזרת נשים, ופשוט נרמסתי עד מחנק ברגע שהתכופפתי וחשבו שיש מקום פנוי סמוך לכותל :-) אז קבל ח"ח גם על חירוף הנפש!!
[ליצירה]
לא עדיף היה למקד את חור המנעול- הנמצא במרכז-והעין מבחינה בו ראשונה?
החלודה, השחור-לבן והבחירה בפריט בודד מותירים רושם עוצמתי בהחלט.
(וגם לי לא ממש ברורה משמעות הכותרת..התאירי את עינינו?)
[ליצירה]
סתיו, אני דוגלת בגישה השמרנית ולא עורכת תמונות. זה אומר שהס מלהזכיר לידי פוטושופ, וגם לעולם לא אחתוך תמונה. זה מלאכותי בעיני וגורע מהאומנות..
אשר למיקום השחפים- הוא מכוון. אם את מכירה את חוק השלישים, ניסיתי לשחק איתו קצת ולמקם בין לבין (משהו כמו 1/3 וחצי) כדי שלא יהיה ממש במרכז, אבל גם לא ממש בימין. המיקום הקלאסי,לימין,התחיל לשעמם אותי קצת.
אולי את צודקת בקשר לים-שיש יותר מדי ממנו בתמונה, אבל השאלה היא אם מצלמים מעט גבוה יותר, האם מקבלים את תחושת הסערה?
ואגב, עומר- התמונה אכן אפורה, פשוט כי לא הייתה טיפת שמש בחוץ :-) אם למישהו יש רעיון איך להבהיר תמונות חורף שצולמו בלי אור, אשמח ללמוד.
ו, כמקובל לומר כאן באתר, תודה על התגובות!
[ליצירה]
ריגשת אותי,איש קטן-גדול.. (ואני לא מאלו השורדים מונולוגים ארוכים בד"כ..)
ואולי זו היכרותי האישית עם ר' עקיבא של ערב שבת, הידוע בכינויו "אין-מה-לעשות-אז-לפחות-נעשה-זאת-עם-אחרים", שגרמה לי להיכנס ממש לסיפור.
יפה לך!
תגובות