אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
אם תסתכלו מקרוב תוכלו להבחין כי זו נורה.. מצאתי אותה שקועה בחול ולא יכולתי להזיז אותה לצורך הצילום-בימוי מלאכותי של תמונה נוגד את עקרונותיי. הרעיון הוא שהיא נראית דולקת ממש, למרות שזו רק השתקפות השמש. לפחות ניסיתי.. :-)
[ליצירה]
נהדר!! אחת התמונות הטובות שראיתי.
דווקא חשבתי שזו גולה השקועה בחול, אבל גם נורה זה נחמד. [זה לא כל כך נראה לי כמו נורה דולקת, יותר אוהבת את הקטע הויזואלי, לא הרעיוני].
חושבת שהיה עדיף בצבע.
נהדר, בכולופן.
[ליצירה]
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
לכבוד הוא לי להיות הראשונה להגיב.
עיצוב גרפי נפלא ממש! נדמה שהדמות נשאבת פנימה (בצד שמאל, הכהה יותר), נאבקת על רצונה להשתחרר, לפרוץ (בצד ימין,הבהיר בהתאם).
רק שאלה לי.. ברוב בורותי.. מיהו/י אותו/ה מ.י בן גריון?
[ליצירה]
ובכן.. מזרח תאילנד.עומס חום מטורף (באיזור ה40 מעלות) וכל החיות במנזר מעולפות, כולל העיט הזה. אבל מה..ממש רציתי לצלם אותו..אז הצקתי לו המון- ברעשים, מחיאות כפיים, קולות משונים..בסופו של דבר הוא התעצבן וזז והתוצאה לפניכם :-)
(שמתם לב לזקן??)
[ליצירה]
מספר תהיות:
שרשרת הנדנדה המטושטשת מצד שמאל, התגנבה לתמונה או מכוונת?
החול- בהיר עד כדי סינוור או שהתמונה נשרפה מעט?
והילדה.. הסתובבה במקרה או שקראת לה?
מעבר לכך- קומפוזיציה מצוינת, וההבעה.. רבים וטובים כבר היללו אותה לפניי.. תמונה מוצלחת מאוד, לטעמי.
[ליצירה]
נביש- אני איתך במחאה.רק תגיד יום ושעה ואגיע לכבול עצמי בשרשראות ברזל לכל קרוואן! אתהלך עם לפידים ברחובות! אחסום כבישים! מה דעתך על כתום כצבע למאבק שלנו? יש לי הרגשה שזה יתפוס חזק..
[ליצירה]
אמונה,אני לא חושבת ש"כואב" זו התחושה העולה מן השיר. אולי פיכחות, עמידה כנה מול המציאות.
ושורה אחת לא הבנתי- "שלא תעיזי להתאהב, זו פעם אחרונה"-באחר,שי,או בך..?
[ליצירה]
השילוב של פירות ההדר והפמוטים יצרו כאן אווירה "קדושה" אפשר לומר, אולי רוחנית. ואת זה אהבתי. אבל הפלאש על העלה התוחם מלמעלה ממש-ממש מפריע לתמונה, אפילו שהוא מטושטש.
הצל המאפיל את הפסל בדיוק באמצעו יוצר אמירה יפה בעיני, מין צניעות, משחק של גלוי ונסתר.
הייתי מטה את הפסל קצת ימינה, להשיג זווית שתופסת גם קצת מהפרונט שלו, לקבל עומק.
סה"כ נחמד, מחכה לראות עוד.
תגובות