אני חושב שהערפל אמיתי. אם כי זה עשן ולא ממש ערפל. זוית אחרת של צילום. כך זה לא היה נראה שם. אני זוכר את הקרגע הזה בו הילד עם החולצה הכתומה עלה על הכסא בגג...
קצת מצחיק אותי כל התגובות שלכם - וואו \הלב שלי הפסיק לפעום וכו, סליחה , באמת סליחה על הציניות והקרירות, זה כנראה תופעות לוואי משם, אבל זה נשמע כאילו הסתכלתם על ציור מעורר רושם ותו לא.
מזכיר לי את הדם בעיניים, את הנהרות שנשפכו.
מזכיר לי גם את השוטר השמן שצחק כמו טמבל. זה ששבר לך צלע וכמעט מעך לי את הראש. | - :
וכל זה, במדינת היהודים, לא עלינו.
עדיף ישמעאלים בכאפיות מאשר כאלה במדים ואלות, במגן דוד ובשבועה על ספר התנ"ך. אותו ספר בו אנו נשבענו.
תודה על השיתוף!
[ליצירה]
אני חושב שהערפל אמיתי. אם כי זה עשן ולא ממש ערפל. זוית אחרת של צילום. כך זה לא היה נראה שם. אני זוכר את הקרגע הזה בו הילד עם החולצה הכתומה עלה על הכסא בגג...
[ליצירה]
קצת מצחיק אותי כל התגובות שלכם - וואו \הלב שלי הפסיק לפעום וכו, סליחה , באמת סליחה על הציניות והקרירות, זה כנראה תופעות לוואי משם, אבל זה נשמע כאילו הסתכלתם על ציור מעורר רושם ותו לא.
[ליצירה]
מעולה. כמו שאני אוהב לקרוא, ועל נושא קרוב.
צריך לקרוא את השיר הזה בלילה.
פשוט, יש הרבה כותבים שמשחקים עם המילים בנסיון להגיע לרגש ואמת. אבל כשאתה מבולבל, הדבר האחרון שאתה צריך זה לשחק עם המילים.
ואת מצליחה ברוב השיר לא ליפול לתוך זה, ולגעת ברגש. אני מעריך את זה במיוחד, כי אני מנסה לכתוב עם הרעיון הזה, וזה לא פשוט.
[ליצירה]
מעולה!
כתוב זורם, והעלילה מצוינת!
חוץ מזה שאני מרגיש כמו מבקר קולנוע זול,
רציתי לציין שנכנסתי בגלל השם- גם לי יש יצירה עם שם כזה..מוזמנת!
יום טוב!
עומר
[ליצירה]
יש פה כמה יציאות ממש אופייניות לישראלים..
מסכנות המוכרות...(14)..
גם לי יש:
לעולם אל תגיב ליצירות המתחילות ב-לעולם אל תגיב ליצירות המתחילות ב- לעולם אל תגיב ליצירות המתחילות ב- לעולם אל.... טוב, הבנתם.
תגובות