או קיי, אנשים יקרים,
נוכח השאלות הבלתי פוסקות במעטפה הצהובה וגם כאן, מתחת ליצירה, הריני להשיב:
א. ב"ה הכל בסדר איתי. תודה- תודה לאל.
ב. לא, עדיין לא מצאתי בן זוג.
ג. הכוונה ב"מצאתי", לפחות כרגע, מבחינתי, היא מציאת העובדה הנ"ל כמשהו שחשוב לבחון בבדיקת מערכות יחסים.
תאמרו "הן פשוטים הדברים וגלויים לכל"
אומר "כנראה שהייתי טיפשה אף יותר משהנני".
למעשה, הדברים נכתבו מתוך התייחסות לנושאי הגאווה מול הענווה...
עכשיו אפשר לנסות ולקרוא שוב.
באשר אלי- מקוה למצוא אותו בקרוב... מאושר כבן מלך.
תודה על העניין בשלומי ועל התגובות.
סו.
[ליצירה]
טוב יאללה
אחתוש, מה את לוקחת קשה איזה תמהוני לא מחובר?
הרי זה לא שיר, כמו ששאר השירים שלו- לא שירים אלא רצף משפטים קטועים ללא כל הגיון לשוני.
ואל תחרטט לי בשכל על הידע הרב שלך בלשון! א-ב בדקדוק עברי זה לדעת לפסק נכון! ועם כל הכבוד לעברית ה"תקנית" שלך, כפי שאתה חושב שהיא, יש לי קצת, רק קצת ידע בעברית המקראית שאתה מתיימר לייחס אליה את התוצרים הספרותיים.
אבוי לנו. אבות האומה מתהפכים בקברם.
ועדיין לא דיברתי על התוכן...
יודע מה יש לי להגיד על התוכן?
שהוא מחורבן כמו השפה שלך. קדימה, תצטרף ל27 טייסים האלה ותטוסו לנו מעל העיניים. נשבר ממך כבר!
תודה לאל, הרב השפוי (שהגיב במכתב משלו שלמרבה הפלא לא זכה לתהודה כמו של הסרבנים) יטוס לשמים ויפציץ את מי שצריך להפציץ ע"מ להגן עלי וגם על חבורת המפגרים שאתה נמנה עליהם מהרוצח הבא שיצא מהכפרים האלה (ומתחבא שם, בלב לבה של אוכלוסיה אזרחית, מתוך ידיעה שרק ככה הוא יוכל לעורר את המצפון של היהודים הרחמנים)
סוערה, הולכת להקיא ממך כבר.
[ליצירה]
יו!.... אבל אבל
מתקרבת... הוא "ישוב לאיתנו"... אל תהרגו את הבחור- פשוט בחלק ב' אחרי שהיא הצילה את חייו הוא חוזר אליה ומאז הם חיים באושר ועושר!
;-)
סוערה.
[ליצירה]
:-)
חתלתולי- אני אוהבת אותך כל כך!!!
ואביב- מי שלא ממש מתחבר לתחום המתמטיקה הוא אולי "הומני" . הומניסט זה משהו אחר לגמרי ואני אישית מכירה הרבה הומני לא הומניסטים ולהיפך- מתמטיקאים הומניסטים בנשמתם.
סוערה, שתמיד שנאה מתמטיקה כי היא לא הבינה ולא כי המתמטיקאים היו איזושהי קבוצה שלילית...
[ליצירה]
מתבוננת...
חלילה,
דווקא השורות האלה שציינת הן כל כך ההיפך ממה שעובר עלי.
כל כך חסרות אקטיביות...
ואכן אדמיאל קוסמן הוא דמות... מעניינת :)
סוערה, משפרת את יכולותיה הדיפלומטיות.
[ליצירה]
...
איילת, זה מה שעובר להם בראש כשהם רואים יפהפיה כמוך.
הם הרי לא ידלקו על מוטאציה, לא משנה עד כמה צחוק הפעמונים שלה יהיה משובב.
סו, חייבת להליח בציניות מרושעת <לא כלפיך, חלילה. כלפי הבנים הכל כך כל כך... אנושיים>
תגובות