שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
אבל אבל אבל, החתלתול נראה יותר כמו לביאה!!!
(יופי שם בדוי. ציור מגניב, רעיון מצוין, ושנינות יוצת דופן, וכל מה שאתה רואה זה שהחתלתול נראה כמו לביאה?! תתייבש לך.)
[ליצירה]
בס"ד
מסר חשוב מאוד.
בבית השלישי (שיבנה בקרוב) החרוז אפילו שניים וכימיקלים לא כל כך נשמע טוב. באופן כללי נראה לי שהשיר היה צריך להיות יותר מסעיר, ממקום יותר עמוק.
[ליצירה]
נכון שזה שחוק, אבל גם לפני השואה אף אחד לא האמין שזה יקרה.
נכון שזה שחוק אבל גם לפני השואה הצליחו לגרום לעם שלם לשנוא קבוצה מסויימת ללא כל סיבה נראית לעיין (אגב, האשימו את היהודים שהם לוקחים את כל הכסף של גרמניה, מדברים כל הזמן על הכספים שמושקעים בהתנחלויות, ההקלות שכבר לא קיימות).
נכון שזה שחוק אבל גם לפני השואה עשו דמוניזציה מטורפת לאותה קבוצה.
בימים האחרונים אני מוצא את עצמי חושב יותר ויותר על הדברים הדומים. אמנם יש גם הרבה שוני: הרבה קשרי משפחה (מן הסתם הרבה יותר מאשר שם), הרבה אנשים שלא יתנו לדבר כזה לקרות.
גם לא מדובר על יהודים גלותיים חסרי אונים, רובם שירתו בצבא. וכן כל מני אפשרויות אחרות.
אבל מי שמכבה את הנורות האדומות (והרבה כאלו נדלקו לאחרונה) לא נכון הוא עושה. עמונה היא כבר לא נורה אדומה. עמונה זו השריפה שהתחילה לבעור.
[ליצירה]
אם היית דואג קודם כל לאלה שחיו ב"תוך הארץ" ואחר כך דורש פינוי התנחלויות זה עוד היה מתקבל על הדעת, אבל אנשי השמאל מעדיפים להיות צדיקים ומוסריים על הגב שלנו. קודם כל לפנות ישובים שמעולם לא היו שייכים לערבים.
מה ההבדל בין כיבוש 67 לכיבוש 48? אין!
אז קודם כל ב"תוך הארץ", רק אח"כ יש"ע. זה קודם כל.
שנית, אני לא מנסה להצטדק בשום דרך. אני אומר בלי להתבייש שלאף ערבי אין זכויות בארץ הזאת גם אם ב48 או ב67 הוצאנו אותו מהבית ומשכנו אותו באוזן עד ירדן. אולי לא היינו חייבים לעשות את זה, אולי היה יותר נכון להשאיר אותו (ואולי לא) אבל הארץ הזו היא שלנו. גם אותנו גירשו מפה לפני אלפיים שנה להזכירך, ומעולם לא וויתרנו על זכותינו לשוב.
אבל לא על זה באתי לדבר איתך, אלא על הצביעות שבקריאה לפנות מיד את כל ההתיישבות ביש"ע.
ועוד משהו: את יש"ע צריך חלפנות לגמרי (למרות שביישובים שלנו מעולם לא גרו ערבים) אבל את שאר השטחים לא צריך. רק לתת להם את זכות השיבה.
זו צביעות! מה נשתנה דין שטחי יש"ע שנועדו למסירה מדין השטחים שב"תוך הארץ"?! אם את אלה צריך לפנות אז גם את אלה. אם מספיקה זכות השיבה, היא מספיקה גם ביש"ע.
ושוב, אני לא מצטדק. אין לי על מה - הארץ שייכת רק לעם ישראל.
[ליצירה]
בס"ד
לא קראתי את כל התגובות ויכול להיות שאני חוזר על דברים של מישהו אחר. אם כן סליחה.
בכל אופן, האנטילופה עושה לי קצת הרגשה של אנציקלופדיה לחיות, אולי בגלל שאין שום רקע. אבל אם מישי נורא רצתה אנציקלופדיה, אז שתלמד. תרתי משמע.
תגובות