שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
שמע נא אדם לא פשוט פתרוני,
אם צדקתי אלבש בגדי שש עם שני.
אך גם אם טעיתי זה לא נורא,
תמיד אפשר לשאול את המורה.
אמור לי האם יש יקר מחבר?
את זאת היה על התם לברר.
וגם החכם שלמערות נשלח
להתבודד ולחשוב על התם האח
לא יפגשו מסלולים מקבילים,
מסלול יחיד לא נפרד עולמים.
אם זאת לא יבינו החכם והתם,
לא יפגשו דרכיהם לעולם.
[ליצירה]
וואו! תוסס כל כך. מרגישים את הרצון העז כענבים, את התשוקה הבוקעת מהלב הדרוך והפתוח.
ודווקא נראה לי שהסוף הכרחי, כי היא כל כך רוצה להיות איתו משהו, אפילו מיץ פטל, אבל היא רק זג וחרצנים, שנזרקים או לכל היותר עושים מהם צימוקים.
[ליצירה]
מעניין. בדרך כלל אנשים רואים אותך פחות טוב ממה שאתה ולא כדאי להיות מושפעים מהם. פה דווקא בזכות המבט החיצוני את מגלה את הטוב שבך.
יותר גבוהה? זה ממש מבט קסם...
[ליצירה]
בס"ד
רגע, זה לא סיפור אמיתי?
בכל אופן יפה מאוד. ממש חזק. הסיפור היה אולי קצת כיפי אבל עם קצת צרימה - שהתבררה עם המשפט הדוקר הזה: "נראה אותם מסתדרים בלי בית".
הסיפור מתחבר לי מצויין למסר, כמו שאמרתי, אני לא בטוח אם זה סיפור אמיתי או לא. אם לא, אז הוא פשוט עשוי כל כך טוב שזה כמו אמיתי.
קנטאור, תקן אותי אם אני טועה, אתה רוצה להגיד שיש כאלה שלא מסתדרים עם בית מסוים, אבל היו שמחים לחיות בבית שנראה אחרת?
הרי הם לא גרים תחת כיפת השמיים... (לפחות לא רוצים)
[ליצירה]
מסכים עם טל, הרבה היכו מתוך הגנה עצמית, אבל לדעתי הנזק גדול מאוד מזה.
ועכשיו אליך אש יוקדת. הדברים שלך קוממוני קשות, אש יוקדת הבערת בי.
את\ה (אתה, נכון? אז אני אכתוב ככה) לא רואה את כל השנאה שיש בעם כלפינו?! העיניים שלך בסדר?
אני מסכים שיש מצווה של ואהבת והכל נכון, אבל תקשיב לעצמך! בעמונה מרסקים לאנשים את הראש וכל מה שאתה רואה זה שמכים שוטרים? זהו? תתעורר! כולנו צריכים להתעורר! האנשים שהיו שם הם אולי לא ר' עקיבא אבל אהבת ישראל יש בהם, והרבה. אלו שמכים מתוך שנאה הם קומץ קטן. כשהתורה 'מסממת' אותנו ומסתירה את המציאות זה סימן לא טוב (ושמעתי את זה בשם הרב קוק).
שלא נתחיל להשמע כמו הנוצרים, 'לתת את הלחי השניה'.
תגובות