שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
רואה עולם שכמותך. כשקראתי שאתה מאמין שאלקים נמצא איפה שהאדם מאמין שהוא נמצא ישר בא לי לשאול אותך - אז מי שלא מאמין הורג אותו?
אבל במחשבה שניה, אלקים צמצם את עצמו בדיוק בשביל שיהיה לנו מקום "ללא אלקים" להתפתח בו. במציאות של אלוקות גלויה לכל לא יתכן קיום לכל דבר אחר "לא יראני האדם וחי", לכן ה' מסתיר את עצמו וככה הוא מאפשר לנו להתקיים.
(מצורף קישור לשיר יפה שמתאר איך התפילה מגיעה לפני כיסא כבודו ומתבטלת שם לגמרי בפניו)
מכאן ואילך - עלינו להאמין במציאותו כדי "להחזיר" אותו לעולמינו ולהנות מטובו הגדול. אם לא נאמין בו, הוא (במידה מסויימת) באמת לא יהיה פה.
יו, אתה גאון! תודה.
[ליצירה]
טוף, אז ככה. הרעיון מעניין.
נראה לי שאם החלומות היו ה ר ב ה יותר גדולים ממנה זה היה יותר חזק.
כמו כן אם אינני טועה אין שום דבר מהלם (כזה שיכניס אותי להלם) בחלומות. שום דבר חדש. כל אחד חולם לצאת להרפתקאות נועזות בלב ים (או בג'ונגל, או בכל מקום אחר, תלוי אילו ספרים הוא קרא ואילו סרטים הוא ראה), ואף אחד (כמעט) לא מעיז להגשים אותם.
סליחה אם אני ביקורתי מדי, אני ממש לא עושה את זה יותר טוב, אבל לכן את מיבלאש...
[ליצירה]
בס"ד
שכחתי עוד משהו.
התרשמתי שכל הפילוסופים מחפשים תמיד את השגת השכל. סבבה, זה מצויין. אבל צריך להבין שהאמונה בא-ל מעצם הוויתה (ראשון ואחרון, אחד מעיקרי האמונה ולא מעניין אותי שפינוזה!) מכריחה שיש דברים שאין השכל שלנו יכול להבין כי הוא מוגבל, ושאין שום דבר שהא-ל אינו מעליו (כי הוא ברא את הכל).
לכן אין לי בעיה עם זה שהפילוסופים לא מקבלים למחקר שלהם טענות שאותן הם מכנים חסרות משמעות, אבל מחקר זה דבר אחד ומציאות זה דבר אחר. וכן, אני אומר פה שהאדם לעולם לא ידע הכל ושכל מה שהאדם יודע מוטל בספק (שוב סליחה מהאנושות). זה לא אומר שכל הידע חסר משמעות, יש לו משמעות משום שהוא הוכיח את עצמו אבל אין וודאות בעולם.
[ליצירה]
בס"ד
מסר חשוב מאוד.
בבית השלישי (שיבנה בקרוב) החרוז אפילו שניים וכימיקלים לא כל כך נשמע טוב. באופן כללי נראה לי שהשיר היה צריך להיות יותר מסעיר, ממקום יותר עמוק.
תגובות