שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
בס"ד
בתקופה שלפני ההתנתקות הרגשתי שממש רומסים את כבוד התורה ובעיקר כבוד תלמידי החכמים. זה מקומם, מרתיח את הדם. אני לא יודע אם זה מה שהביא אותך לכתוב את השיר, אבל השיר כואב ונוגע, בהחלט נושא הטעון הוצאה וביטוי.
[ליצירה]
בס"ד
רגע, זה לא סיפור אמיתי?
בכל אופן יפה מאוד. ממש חזק. הסיפור היה אולי קצת כיפי אבל עם קצת צרימה - שהתבררה עם המשפט הדוקר הזה: "נראה אותם מסתדרים בלי בית".
הסיפור מתחבר לי מצויין למסר, כמו שאמרתי, אני לא בטוח אם זה סיפור אמיתי או לא. אם לא, אז הוא פשוט עשוי כל כך טוב שזה כמו אמיתי.
קנטאור, תקן אותי אם אני טועה, אתה רוצה להגיד שיש כאלה שלא מסתדרים עם בית מסוים, אבל היו שמחים לחיות בבית שנראה אחרת?
הרי הם לא גרים תחת כיפת השמיים... (לפחות לא רוצים)
[ליצירה]
יפה, איזו רגישות.
מזכיר לי את הסיפור על הרב קוק שטייל עם מישהו. המישהו קטף איזה צמח, אז הרב קוק הזדעזע ואמר לו שהוא מעולם לא קטף צמח שלא לצורך.
טוב, אז לפני שאני אשתכנע סופית שאני רוצח שפל, אני הולך מפה.
[ליצירה]
בס"ד
התיאור של הרגשות של רחל, הצורך שלה לראות שוב את בנה שלא נרגע, החיפוש העקר במנזר כשכל הנזירות מביטות בה בתימהון, השזירה של הזכרונות והחלומות, האהוב שאותו היא לא חיפשה, לפחות לא בפועל, שמופיע במקום הבן ותומך בה, ההתרפקות שלה על התמיכה שלו, והסוף הקשה - הידיעה שהילד מת והיא לא תשוב עוד לראותו. הקשר שלה אליו שחי וקורא לה אליו מקצה היבשת הארורה מתוך האדמה, הקשר שחי עודנו למרות שהבן שלה מת. אלו הדברים שזיעזעו אותי.
[ליצירה]
אוהו, עשית פה משהו גדול.
אני, שהארי פוטר מעניין אותי בערך כמו האבן שזרוקה לה אי שם בלב הג'ונגלים באפריקה (טוב, אולי קצת יותר),
נתקצפתי לשמוע על הריגתו המוזרה בטרם עת.
לא להאמין.
לפחות היית נותנת לו להלחם קצת! סתם ככה? למות בלי קרב? מה, הוא עז? בההההההה!
אני לא אוהב סופים עצובים. אוף. עכשיו אני צריך לחפש לי איזו יצירה שמחה לתקן את המעוות.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות