שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
אוי, זה ממש לא יפה. אז לרב דמשיץ סולחים כי הוא מרתק. זה לא הופך את זה לבסדר. או לפי הפרק הנוכחי, זה שכולם סולחים לו על זה לא הופך את זה למוסרי...
איפה רדף השיג? מעניין לראות איף הוא יגיב על הפרק הזה.
[ליצירה]
ממש מרגישים שזה צילום. כישרוני! ועוד איך.
גם הפוזה ממש מוצלחת, עושה את ההבדל.
משהו באוזן קצת לא מספיק צילומי, לא שאני עושה את זה יותר טוב, אבל בשביל זה אתה לביא זוהר... (אם לא הבנת תשאל את מיבלאש)
[ליצירה]
בס"ד
קודם כל, כבר ביקשתי ממך שלא תעמיס עליי בקבילות או אי קבילות של טענות לפי מדעי הרוח, זה חסר משמעות עבורי - בשבילי אלו טענות קבילות מאוד. תוכיח לי שלא.
א. האמת היא שאני באמת לא יודע אם העולם קיים. יתכן מאוד שאנחנו חלום של הקב"ה. ליתר דיוק, העולם נברא בעשרה מאמרות? אז אנחנו דיבורים של הקב"ה. אבל מה זה שייך?
ב. אתה חוזר על עצמך, כבר עניתי על זה.
ג. בבקשה אל תדבר איתי בקודים, אני לא מבין אותם. הקב"ה נתן לי מצוות למרות שאני לא משיג אותו. עובדה!
ד. אבל הטיעונים שלך הם בשבילי בלתי מוכחים, הם בגדר השערות חסרות ביסוס.
ה. אתה סתם מסבך. כל מה שאני אומר זה שהשכל שלנו מוגבל ולא יכול להבין כל דבר. ברוך ה' שאנחנו מסוגלים להבין שאנחנו מוגבלים.
ו. אם הבנת, לא משנה לי איך תקרא לזה.
[ליצירה]
יפה מאוד! (חוץ מהקטע הלא צנוע. סליחה על הריבוע)
דווקא לא חשבתי שזה ברוסיה, אולי לא הייתי מספיק מרוכז, אבל בכל זאת עוד כמה רמזים מטעים היו עוזרים לי להתבלבל כראוי...
יש פה רעיון יפה, לפעמים לבחור אין אומץ, הוא צריך עזרה...
[ליצירה]
עם כל הכבוד למרפי, הוא קצת עיוות.
צ"ל: חייך, מחר יהיה רע יותר - חייך, מחר יהיה טוב יותר (וחוזר חלילה).
{כלומר, כשטוב לך תדע תמיד שעוד יהיה רע, כשרע לך תדע תמיד שעוד יהיה טוב. ככה יקל לך לעבור את הכל ולשמוח}
תגובות