שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
בס"ד
אבל חלק מהתהליך הזה הוא גם הכאב, העלבון, והכעס. אם נדלג עליהם, נפספס אותם. לא צריך כל כך לפחד מהשקיעה הזאת, הרגשות האלו יכולים גם להוביל לדברים אחרים, כמו פעילות אינטנסיבית יותר, אולי בירור יותר עמוק של הדרך שלנו, דברים שלא נגיע אליהם אם נרגיש שהכל בסדר ואנחנו עוברים תהליך, במשמעות של עוברים על התהליך לסדר היום.
אבל בכל אופן השיר יפה. לא הבנתי מה זה שתינו.
[ליצירה]
וואו! תוסס כל כך. מרגישים את הרצון העז כענבים, את התשוקה הבוקעת מהלב הדרוך והפתוח.
ודווקא נראה לי שהסוף הכרחי, כי היא כל כך רוצה להיות איתו משהו, אפילו מיץ פטל, אבל היא רק זג וחרצנים, שנזרקים או לכל היותר עושים מהם צימוקים.
[ליצירה]
נוח?
בס"ד
נח, נח,
אין לי כח.
תן לשכוח את הכל.
הישוב כולו נימוח
תחת גשם מט הכל.
אם תגביה כמו אוח
לא יהיה מה לאכול
אוף! כואב לי כבר המוח
מהשיר... אז לא הבאתי עוד חרוז!
[ליצירה]
האמת שאם היא לא היתה מכשפה הציור היה נראה לי ראלי כואב ומזעזע עד מאוד, טוב שהיא מכשפה, אני אוהב סופים טובים.
במחשבה שניה, אולי בכל זאת זה מה שהיא רוצה לעשות?!?!?!?!?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגובות