שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
בס"ד
איזה צבא מכוער. לדעתי אם יבטלו את חובת השירות דווקא בצבא ויאפשרו לאנשים להחליט אם הם הולכים לצבא או למסגרת אחרת של שירות למדינה הצבא יהיה חייב לשפר את היחס לחיילים כדי שיהיו חיילים...
[ליצירה]
בס"ד
יפה מאוד, אבל חסר, חסר עוד בית או שניים, שמרחיבים את הדיבור על אותה מחשבה צלולה, אותם שברונות ואותן תחושות. זאת התחלה יפה של שיר יותר ארוך (ככה זה נראה לי).
[ליצירה]
בס"ד
מצטרף לכל הנ"ל! שיר יפה מאוד. במיוחד אהבתי את השורה "מי שירתה קרא לא אהב?" זו שורה מסבכת. מיד אתה חושב לעצמך - אהבתי או לא אהבתי את השיכה שלה? אבל אתה לא יכול לענות כי אתה לא יודע מי זו. מעניין.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בס"ד
אכן יצירה למופת. החריזה טובה, הלשון יפה. הבעיה היא שזו נראית כמו שירה בסגנון ישן, היום הרוב זורקים את החרוז ככלי אין חפץ בו. לא שאני נגד חריזה, להיפך. אני מאוד אוהב חריזה. אבל בדרך כלל השירה מהסוג הזה, שמוכיחה אותנו על פשעים שלא ביצענו, מושרת בסגנון המודרני. ליתר דיוק - הפוסט מודרני. פוסט ציונות ופוסט מודרניזם הולכים יחד.
בכל אופן, כשכוחות צה"ל הגנו על עם ישראל מפני המוני צבאות ערב וזכו גם לשחרר שטחים של ארץ אבותינו, קרה שתושבי הכפרים ברחו מרוב פחד לארצות ערב. אז די לשקר - לא גירשנו אף אחד.
תגובות