שם בדוי שלום לך!
אני אוהב את יצירתך זו מורגש הרצון שלך להתקדם בשטח זה!
נסה גם צבעים אחרים הכוונה לסוג של צבעים אחר!
היצירה מקסימה כשלעצמה!
תודה לך:
חיים
רק עבור סתיו לשם!
כמה תגובתך הייתה נכונה זה סיגנון הנקרא בשם:
נאיבי והוא מאד פופולרי וידוע הביצוע כאן מושלם
טכניקה מלאה ויסודית ציור מעולה.
תודה כי שוב נהנתי מהיצירה:
חיים
[ליצירה]
בס"ד
אין פה את האפור. רק שחור ולבן. עולם ברור ומוחלט. צריך אפילו עורב שיביא את החושך. אפילו במים ההבדל בין החושך לאור חד וברור. אני לא יודע באיזה עולם ביקרת כשציירת את הציור הזה. כי החושך יכסה ארץ וערפל לאומים. הגיע זמן לישון, אז מכסים את השמש שלא יהיה לה קר... שמישהו יגיד לשמש שלא כדאי לישון על מזרן מים!
[ליצירה]
מקסים
בס"ד
גם לי די קשה להתחיל לקרוא סיפור ארוך, אבל כשהתחלתי את הסיפור הזה סיימתי אותו בלי להרגיש שהוא עבר. עכשיו אני יודע שהייתי מאושר אם היה לי אותו באורך של איזה חמש מאות עמודים... אני לא חושב שמעט סיפורים ומעט סופרים (מפורסמים וגדולים) מגיעים לרמה שלך. השילוב בין הסיפור למתימתיקה עשה את הסיפור, ולמאות שאני לא מבין כלום במתימתיקה זה נתן לי המון. אני חושב שמי שדילג - הפסיד.
שמעתי עליך שאתה גאון במתימתיקה, אבל לא סיפרו לי שאתה גאון גם בכתיבה.
[ליצירה]
נתחיל בחדות הרעות: קצת הפרעות במקצב וחריגות מהחריזה לקראת הסוף.
הבתים לא תואמים אחד את השני במשקל.
אז רציתי לקום ולגשת , לומר בתקיפות-
"תחזרי..!" , מה לך , אישה?
מה לך , טיפשונת?,
המדבר לא מתאים לך ולי...
(במיוחד הבית הזה...)
ולחדשות הטובות... התוכן, הנשמה של השיר כל כך טובה, הוא משרה את האווירה שלו על הקורא. הסיפור לא לגמרי ברור אבל בכל זאת מרגישים אותו. נהניתי ואהדתי.
[ליצירה]
-פרטי הלבשה תחתונה?" קרץ.-
קצת מפריע לי, פרטי הלבשה וכו' נשמע כמו פרסומת, אולי אפשר לוותר על ה'פרטי'?
גם הקריצה נראית לי קצת גסות רוח, אולי 'חייך בשובבות', או 'חיוך קונדסי' או משהו כזה?
אי, איזה סיפור נפלא...
תגובות