[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
בס"ד
היה לנו מדריך שהסתבך בין הקשיחות לחברמניות נורא ובסוף גם לא החזיק מעמד הרבה זמן. עשינו לו את המוות... תלמידי תיכון הם מהיצורים האיומים ביותר עלי אדמות. אהבתי את הפיתרון המבריק של הסרט - הוא גרם לילדים להרגיש שהוא לא רק רע, גם ההנאה שלהם חשובה לו.
[ליצירה]
בס"ד
הפעם יש מילים. הילדים התמימים, צר לי לומר זאת, לא ישארו תמימים. אבל יש אנשים שיכולים לתת למבוגרים קצת מהתמימות של הילדים. השיר הזה יכול... במסווה של משאלה תמימה הוא פותח את שערי הלב של הקורא ומעניק לו את אותה משאלה, ושולח אותו להגשים אותה. ואם לא היו יצ(ו)רים אפלים שמנסים כל הזמן להפריע, שירים כאלה כבר היו מתקנים את העולם. השמחה, האופטימיות. אלי, שלא תיגמר לעולם תפילת האדם!
[ליצירה]
אם היית דואג קודם כל לאלה שחיו ב"תוך הארץ" ואחר כך דורש פינוי התנחלויות זה עוד היה מתקבל על הדעת, אבל אנשי השמאל מעדיפים להיות צדיקים ומוסריים על הגב שלנו. קודם כל לפנות ישובים שמעולם לא היו שייכים לערבים.
מה ההבדל בין כיבוש 67 לכיבוש 48? אין!
אז קודם כל ב"תוך הארץ", רק אח"כ יש"ע. זה קודם כל.
שנית, אני לא מנסה להצטדק בשום דרך. אני אומר בלי להתבייש שלאף ערבי אין זכויות בארץ הזאת גם אם ב48 או ב67 הוצאנו אותו מהבית ומשכנו אותו באוזן עד ירדן. אולי לא היינו חייבים לעשות את זה, אולי היה יותר נכון להשאיר אותו (ואולי לא) אבל הארץ הזו היא שלנו. גם אותנו גירשו מפה לפני אלפיים שנה להזכירך, ומעולם לא וויתרנו על זכותינו לשוב.
אבל לא על זה באתי לדבר איתך, אלא על הצביעות שבקריאה לפנות מיד את כל ההתיישבות ביש"ע.
ועוד משהו: את יש"ע צריך חלפנות לגמרי (למרות שביישובים שלנו מעולם לא גרו ערבים) אבל את שאר השטחים לא צריך. רק לתת להם את זכות השיבה.
זו צביעות! מה נשתנה דין שטחי יש"ע שנועדו למסירה מדין השטחים שב"תוך הארץ"?! אם את אלה צריך לפנות אז גם את אלה. אם מספיקה זכות השיבה, היא מספיקה גם ביש"ע.
ושוב, אני לא מצטדק. אין לי על מה - הארץ שייכת רק לעם ישראל.
[ליצירה]
באמת יש נבל בגודל כזה? היא צריכה להיות אקרובטית כדי לנגן עליו.
ומה עניין הפרובוקציה? האם זוהי ביקורת על נגנית שלא שומרות על צניעותן בנסיון "לקנות" את הקהל או השופטים?
האם זוהי ביקורת על הקהל והשופטים שגרמו לנגנית לנהוג ככה בכך שהעדיפו את הפרובוקטיביות תמיד?
או שזה סתם בשביל לעצבן כמה דוסים בצורה?
נו, שיהיה.
ועכשיו לציור:::::::::)
ניכר בה שהיא יושבת רק בשביל הצילום. נגנית היתה מסתכלת במיתרים, ומנגני נבל למיטב ידיעתי יושבים בד"כ בפישוק (אם כבר פרובוקציה...) מה שדרך אגב מונע מהם ללבוש חצאית קצרה, כך שהיא אפילו לא לבושה כדי לנגן... טוב, אולי עם חצאית רחבה כזאת זה עוד מסתדר איכשהו.
בכל אופן, בהנחה שהיא בכלל לא מנגנת, הכותרת קצת לא מתאימה לדעתי...
[ליצירה]
בצד שמאל יושב הזה שתמיד שמח וצוחק, הכל מצחיק אותו והוא בסך הכל מרוצה, אם כי לא מי יודע מה חריף.
בצד שמאל יושב לו הציני היבש שאוהב להגיד "לא מצחיק" ולהמשיך הלאה, בעל תפיסה חריפה והשקפת עולם חמוצה.
אווץ'! מי הדביק אותם מאחורה?
[ליצירה]
השיר חזק, יפה וכל כך נכון.
אנחנו משום מה לא רואים. ה'סיוע' האמריקאי מהווה פחות מחמישה אחוזים מתקציב המדינה, ואנחנו משלמים עליו ביוקר.
אנחנו גם לא מקבלים כסף - רק קופונים לקניית נשק אמריקאי במחירים מופקעים.
ועוד דורשים מאיתנו לסגת מארצינו, להכנע לדרישות בלתי מוסריות של הפלטינים ולממן טרור (לפחות עד עליית החמאס לשלטון)
וגם פוגעים בכל עסקה של מכירת נשק ישראלי בעולם.
ארה"ב משפדת אותנו לקרקע כדי שלא נהיה עצמאיים.
יום יבוא והיא תיפול ותתמוסס "ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד'.
תגובות