[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
בס"ד
לא לדרקון קראתי חייזר אלא לילדה...
והיא לא זקופה מדי בשביל ילדה שמקשיבה למורה אבל מאוכזבת מכך שהיא לא יכולה לחזור למקום שממנו באה. עכשיו גם שמתי לב שהחלון פתוח בצד שהדרקון יושב.
היא רוצה לברוח מהמציאות האפורה ולחזור לחלומות הצבעוניים ויפים שלה. במובן הזה יש הרבה מאוד חייזרים...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בס"ד
רועי, קשה לי להאמין שלזה התכוון הרמב"ם, לכאורה הכוונה שהחוטא צריך לגלות את חטאו כלפי מי שהוא חטא כנגדו. בכל אופן אני לא בא לומר דעה לגבי יש או אין מקום לכזו יצירה באתר.
מפריע לי שדווקא על השיר הזה התעורר ויכוח. ראיתי פה כבר כמה שירים עם רמיזות ארוטיות מכל מיני סוגים וגוונים שלא "זכו" לכזה יחס למרות שכוונת הכותבים היתה בלתי טהורה בעליל, ברור היה שהם לא מנסים לתאר חטא שנפשם דואבת עליו.
ניכר בשיר הזה שהוא בא מאדם שמכיר בחטאו ומתייסר עליו. מתוארת בו הכפילות של צדיק רשע - אדם שצדיק ברוב תחומי החיים מלבד בתחום אחד, מציאות שקיימת לא רק אצל גולשים בצ'אט ודי לחכימא. אני מאמין שיש המון אנשים שהשיר הזה מבטא את רגשותיהם, והוא בהחלט מבטא את הכרת החטא והחרטה עליו מצד החוטא.
[ליצירה]
תרדמה
נפלה עליי, ואראה בחלומי והנה צורה אשר אין לה חומר. ואבהל למראה הדבר הזה, ואבוא עד הנה.
וארא אדם ארצי, וראשו מגיע השמימה, ואשתומם...
ועוד תדהמתי בפי ואקרא את שירו המומלץ ואת מיליו המפולשות אשר נקראות מכל מקום,
ואחל לדבר שטויות... P:
[ליצירה]
לפעמים אלקים לא עונה למישהו, כדי שהוא ימצא בתוכו את הכח להתגבר, ימצא את הפתאון בעצמו. וזה כואב, וזה קורע, אבל זה טוב יותר מאלף ישועות.
וזה חסד אמיתי, אפילו תודה לא נותנים לו על זה...
[ליצירה]
בס"ד
סליחה...
לא הבהרתי את דברי - התכוונתי לתגובה של כנרת, התכוונתי שדברי הגמרא לא חייבים להתנגש עם דברי המורה לרפלקסולוגיה.
הוא אומר שהתסכולים והאכזבות באים מהטחול והגמרא אומרת שטחול שוחק. ידועה האמרה שהליצן תמיד עצוב. לפעמים השחוק בא דווקא ממקום של אכזבות ותסכולים.
אבל אם כבר אמרת, אז לא התכוונתי לסאטירה, כתבתי את השיר מתוך שמחה פשוטה ודי. והוא באמת שיר רציני - אבל לא עצוב.
[ליצירה]
הגורם ה(לא) אנושי
בס"ד
בתור משל על השפעתו של האדם זה עוקץ.
הקב"ה נתן לנו את היכולת להשפיע על מעשה הבריאה אבל נדמה שבכל מקום שאנו נוגעים הקילקול רב מן התיקון.
תגובות