[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
בס"ד
רועי, קשה לי להאמין שלזה התכוון הרמב"ם, לכאורה הכוונה שהחוטא צריך לגלות את חטאו כלפי מי שהוא חטא כנגדו. בכל אופן אני לא בא לומר דעה לגבי יש או אין מקום לכזו יצירה באתר.
מפריע לי שדווקא על השיר הזה התעורר ויכוח. ראיתי פה כבר כמה שירים עם רמיזות ארוטיות מכל מיני סוגים וגוונים שלא "זכו" לכזה יחס למרות שכוונת הכותבים היתה בלתי טהורה בעליל, ברור היה שהם לא מנסים לתאר חטא שנפשם דואבת עליו.
ניכר בשיר הזה שהוא בא מאדם שמכיר בחטאו ומתייסר עליו. מתוארת בו הכפילות של צדיק רשע - אדם שצדיק ברוב תחומי החיים מלבד בתחום אחד, מציאות שקיימת לא רק אצל גולשים בצ'אט ודי לחכימא. אני מאמין שיש המון אנשים שהשיר הזה מבטא את רגשותיהם, והוא בהחלט מבטא את הכרת החטא והחרטה עליו מצד החוטא.
[ליצירה]
בס"ד
איזה צבא מכוער. לדעתי אם יבטלו את חובת השירות דווקא בצבא ויאפשרו לאנשים להחליט אם הם הולכים לצבא או למסגרת אחרת של שירות למדינה הצבא יהיה חייב לשפר את היחס לחיילים כדי שיהיו חיילים...
[ליצירה]
נחמד ומצחיק...
אם פה בצורה מזניחים את התוכן
וכל שחשוב הוא רק גודל וצבע
אזי לא אתר יצירה הוא זה,
שיעור יצירה בגן - לא יותר מזה. :-)
וגם זה בהומור.
[ליצירה]
[ליצירה]
סוף סוף אני רואה את המוות בעינים! (בעעעע!!! נשמע גרוע.)
חס וחלילה. סתם, אבל רק עכשיו ראיתי את הדמות. אבל נראה לי הכרחי ממש לשים שם דמות שרוע על הרצפה מול המוות, ולעשות את העיין יותר פעורה באימה. משום מה היא לא נראית לי מספיק מפוחדת.
[ליצירה]
זה שפכטל
בס"ד
כי למעדר יש ידים הרבהההההההההה יותר ארוכה והיא מותקנת בזוית ישרה לכף.
הוא גם הרבה יותר גדול מהשפכטל בדרך כלל, אבל פה, אה - טוב. פה יכול להיות שהמצב שונה.
תגובות