[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
זו פרודיה, ולא סתם אלא איכותית ביותר. אלון, אם תקרא שוב בהעמקה תראה שלסיפור הזה יש מסר חדש וחשוב בזכות עצמו.
זו לא סתם העתקה חסרת טעם. קצת זיעזע אותי איך שהחזיר חשוב להורים יותר מהילד שלהם, ואיך שהאמא לא מסוגלת להתאים את השפה המסובכת שלה לילד. לכן זה כל כך טוב...
[ליצירה]
במילים פשוטות לגמרי הבעת בצורה כל כך חזקה את מה שהיה לך.
בקריאה ראשונה, בלי שום הפרעות של אי בהירות, התחושה עברה אליי במשהו, משאירה מקום לקריאה חוזרת.
בכמה מילים סיפרת גם את סיפורה של הילדה, וגם את סיפורם של ההורים.
דווקא הפשטות לכאורה והשלווה שבה השיר כתוב, פותחים את הלב.
נשארתי עם תחושה של צער על הילדה ועל ההורים שיחיו, על הכאב שלהם. הלוואי שתהיה נחמה.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בס"ד
טוב, אחרי שביררתי את המושגים שלך, (הומופוביה וכו')
כוונתך שאין כל סטייה בשיר אלא שמתוך שנאת הומופוביה הכנסת בו ביטויים הומוארוטיים?! לא מוגזם קצת?
השיר יפה, הוא מבוטא יפה, לא "מסריח" מסטיה כמו דברים שקיימים (לא דווקא פה באתר) ואם יש בו רמיזה שכזו זה חבל אבל לא מקלקל את השיר ככלל.
נ.ב. עם כל הדיבורים על סינונים אולי כדאי שאחד העורכים יגזום פה כמה ענפים דוקרניים...
[ליצירה]
בס"ד
אני לא יודע אם הבנתי, אבל אם הבנתי אני די מסכים.
והראיה: בדורות הקודמים כתבו כל כך הרבה שירי קודש, פיוטים, קינות, שירות ותשבחות, כל התפילות (בעיקר של ראש השנה ויום כיפור) מלאות שירים, ויש גם פיוטי שבת. ובטח זה אחוז קטנטן מכל מה שנכתב כי לא את הכל שמים בתפילה (וגם לא צריך כל כך הרבה). אבל בדורנו שום דבר.. אף אחד לא שר.
תגובות