[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
אם היית דואג קודם כל לאלה שחיו ב"תוך הארץ" ואחר כך דורש פינוי התנחלויות זה עוד היה מתקבל על הדעת, אבל אנשי השמאל מעדיפים להיות צדיקים ומוסריים על הגב שלנו. קודם כל לפנות ישובים שמעולם לא היו שייכים לערבים.
מה ההבדל בין כיבוש 67 לכיבוש 48? אין!
אז קודם כל ב"תוך הארץ", רק אח"כ יש"ע. זה קודם כל.
שנית, אני לא מנסה להצטדק בשום דרך. אני אומר בלי להתבייש שלאף ערבי אין זכויות בארץ הזאת גם אם ב48 או ב67 הוצאנו אותו מהבית ומשכנו אותו באוזן עד ירדן. אולי לא היינו חייבים לעשות את זה, אולי היה יותר נכון להשאיר אותו (ואולי לא) אבל הארץ הזו היא שלנו. גם אותנו גירשו מפה לפני אלפיים שנה להזכירך, ומעולם לא וויתרנו על זכותינו לשוב.
אבל לא על זה באתי לדבר איתך, אלא על הצביעות שבקריאה לפנות מיד את כל ההתיישבות ביש"ע.
ועוד משהו: את יש"ע צריך חלפנות לגמרי (למרות שביישובים שלנו מעולם לא גרו ערבים) אבל את שאר השטחים לא צריך. רק לתת להם את זכות השיבה.
זו צביעות! מה נשתנה דין שטחי יש"ע שנועדו למסירה מדין השטחים שב"תוך הארץ"?! אם את אלה צריך לפנות אז גם את אלה. אם מספיקה זכות השיבה, היא מספיקה גם ביש"ע.
ושוב, אני לא מצטדק. אין לי על מה - הארץ שייכת רק לעם ישראל.
[ליצירה]
לוגן, זו אולי פסיכולוגיה, אבל בגרוש...
אבל נראה לי שלכל אחד לפעמים קורה שנראה לו שכל העולם נגדו פתאום, ואז מה שהכי רוצים זה באמת להרוס את הכל.
ולדעתי כל אדם חושב רק על עצמו. הגדולה היא לא לבטל את עצמך, אלא לעלות לרמת עצמיות גבוהה יותר, ולכלול כמה שיותר בתוך ה"עצמי" הזה.
תגובות