רוע אכזרי שורץ בתמונה הזו.
השדונית לא מלוכלכת בכלל בחלבון, מה שאומר שהגוזל שהיה אמור לבקוע מהביצה נושל ממקומו באלימות (כנראה נאכל, שדונים יכולים לאכול הרבה מעבר למשקל גופם במהירות מפחידה)
היד האוחזת בביצה יציבה מדי, לא כך נראית יד של מי שציפה למצוא גוזל חסר-אונים וגילה מפלצת זעירה, מה שאומר שמי שמחזיק את הביצה אכזרי ומסוכן לא פחות. ולכן השדונית נראית תוהה, אולי קצת מבוהלת, במקום לראות את אמא-עגור היא רואה אדם.
היי, אם כבר לנתח את זה עד הסוף - היד לא אמורה להביע אימה - המבט שלה כבר עושה את זה, כך שאם יש מישהו בכל הסיפור הזה שמופתע, אז זו היא. נא להתחשב ברגשותיה, אני מבקשת. לגבי העובדה שהיא לא רטובה מהחלמון - אז א' קשה לצייר אנשים רטובים. ב' - ביצים של שדים בוקעים על להבות בלבד, כך שכל הלחות נעלמת עוד לפני הבקיעה. שדולוגיה בסיסית...
ברור שהיא מופתעת. התכוונתי ליד הגדולה- זו שמחזיקה את הביצה.
א. היא לא איש, וציירת כבר דברים קשים יותר.
ב. חלבון נקרש בחום, לא מתאדה, וגם בלי זה היא נראית ערנית מדי יחסית לגוזל שבקע.
את בטוחה שזו ביצת שד ולא ביצת עגור? היא די גדולה.
שניכם לא יודעים!
זו ביצת שטן. והילדונת היא הבכורה...
היא לא נוטפת חלבון כי השטן כידוע (או שלא) נוהג לתפוס טרמפ על בני אדם (וכנראה גם על חיות אחרות) בכל מה שקשור להבאת צאצאים לעולם (איך זה קשור לחלבון בעצם? טוב, לא משנה...).
השטנית הקטנה מודאגת כדי לומר לנו שגם לשטן יש רגשות, גם הוא בנאדם! מה שמסביר את היד האנושית משהו המחזיקה את הביצה.
מלבד זה, העצבות והפחד בפניה של התינוקת החמודה (באמת חמודה) הם רגשות היסוד אצל כל שטן. הרי השטן הוא סמל הרוע.
מסקנה, השטן הוא לא דמות אגדית, הוא חלק מסויים מנפש האדם והדמויות המצויירות הן משל נחמד עבורו.
אם לא נדע להבין את ה"שטן", לא נוכל "להתגבר עליו". צריך לדעת איך הוא משתלב בחיינו בלי להחטיא - לפספס את המטרה הראויה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
יפה מאוד.המבט שלה והפנים פשוט מעולים.
אהבתי את הרעיון של ישי-האדם אוחז ביצרו..
השיער היד והכנפיים-ממש מדויקים וטובים.
יש בעיה בידיים של ה"שדה" עצמה הן עבות כאלה..לא כל כך מתאימות לה..
אני צריכה קצת זמן כדי להתאושש, אז אני אגיב לך ממש ברצינות מאוחר יותר.
בינתיים- זה עצר את נשימתי, היופי של הציור. מרהיב ממש.
אני מדברת על הציור עצמו, באופן טכני. עוד לא על הרעיון..
פעם ציירתי משהו דומה לשדה הזאת, ונתתי לאילה שתכניס אבל היא לא הצליחה... חבל. הייתי רוצה שתראי...
כל הכבוד על הציור הנהדר ותודה...
בתש
את השיר הבא, שנכתב באותו יום, אני מקדיש לך-
שמעו נא לסיפור על נטשה ליוויד
שלמדה שבחיים צריך להתמיד
להחליף, לשנות, להמיר אם אפשר,
לנסות להפוך כל דבר ודבר.
אחרת תמיד תהיה האשם
אפילו אם כאלמוני תירשם
אלא אם תחליף את השם, ברוך ה'.
ברוך ה', ה' ברוך. ברוך הבא!
קח קצת שום ותירק על המזוזה
(נטשה פחדה מעין הרע).
נטשה המירה גם את הדת.
הפכה הכל, אבל לא בשבת.
נטשה סבלה מאותן שלוש נקישות
אז שינתה ונישקה שלוש נשיקות
הפוכות-
קיס קיס קיס.
הפכה שוב, וחייגה למספר.
מזכירה ענתה לה. שתי סוכר,
ואם אפשר, גם את כבוד השר.
,Hey Pope
אני מלאך העינוי,
רוצה לקשור אותי לתא הוידוי?
אם ננעל בו שנינו,
מי יגבר ממנו?
ומי יוכל לכפות עלינו?
ומי בחוץ כפיים ימחא?
אויבי, או שמא ינצחו אויביך?
שכחתי לדודלי, אתה חסוך אויבים.
האפיפיור הקדוש, גדול האהובים.
ואני נטשה, מלאך מונהג,
הופך כל שבעיניך מוצג
מברך אותך בבלבול האויבים בברכות.
הפוך אותם לידידיך וקצור הצלחות.
גם אתה התבלבלת? תבורך.
יש לך התנהגות של מלאך.
מלאך חיובי, חביב ותמים כל דעה
לא מלאך גהנום בדרכו הרעה.
העונג כולו שלך, אני נטשה לוויד,
שלעיתים מביאה אנשים אל השבי.
אכזרית למדי, ובעודי בחיים
סובלת מפיצולי אישיות משונים.
ולפעמים אני מתה, ובעננים
נהפכת כמו תמיד, למלאך עצבני.
מלאך אכזרי במקום עם לחות.
מלאך שסובל מפיצול אישיות.
אני? מפיצול אישיות? מה פתאום?!
התבלבלת ביני לאחי התאום.
אני סוגרת עכשיו בשם אלוקים
מעגל מחוטי טלפון מנותקים
הבנתי מי אלה כולם, הם אני.
מתקשרת אלי ומעצמי לשני.
ואולי עכשיו, סוף סוף נפסיק
אני, ושאר עצמי להציק
ולהכין לי כוס קפה מורעל,
ולמות עוד פעם,
שטן מבולבל.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
רוע אכזרי שורץ בתמונה הזו.
השדונית לא מלוכלכת בכלל בחלבון, מה שאומר שהגוזל שהיה אמור לבקוע מהביצה נושל ממקומו באלימות (כנראה נאכל, שדונים יכולים לאכול הרבה מעבר למשקל גופם במהירות מפחידה)
היד האוחזת בביצה יציבה מדי, לא כך נראית יד של מי שציפה למצוא גוזל חסר-אונים וגילה מפלצת זעירה, מה שאומר שמי שמחזיק את הביצה אכזרי ומסוכן לא פחות. ולכן השדונית נראית תוהה, אולי קצת מבוהלת, במקום לראות את אמא-עגור היא רואה אדם.
[ליצירה]
היי, אם כבר לנתח את זה עד הסוף - היד לא אמורה להביע אימה - המבט שלה כבר עושה את זה, כך שאם יש מישהו בכל הסיפור הזה שמופתע, אז זו היא. נא להתחשב ברגשותיה, אני מבקשת. לגבי העובדה שהיא לא רטובה מהחלמון - אז א' קשה לצייר אנשים רטובים. ב' - ביצים של שדים בוקעים על להבות בלבד, כך שכל הלחות נעלמת עוד לפני הבקיעה. שדולוגיה בסיסית...
[ליצירה]
ברור שהיא מופתעת. התכוונתי ליד הגדולה- זו שמחזיקה את הביצה.
א. היא לא איש, וציירת כבר דברים קשים יותר.
ב. חלבון נקרש בחום, לא מתאדה, וגם בלי זה היא נראית ערנית מדי יחסית לגוזל שבקע.
את בטוחה שזו ביצת שד ולא ביצת עגור? היא די גדולה.
[ליצירה]
שניכם לא יודעים!
זו ביצת שטן. והילדונת היא הבכורה...
היא לא נוטפת חלבון כי השטן כידוע (או שלא) נוהג לתפוס טרמפ על בני אדם (וכנראה גם על חיות אחרות) בכל מה שקשור להבאת צאצאים לעולם (איך זה קשור לחלבון בעצם? טוב, לא משנה...).
השטנית הקטנה מודאגת כדי לומר לנו שגם לשטן יש רגשות, גם הוא בנאדם! מה שמסביר את היד האנושית משהו המחזיקה את הביצה.
מלבד זה, העצבות והפחד בפניה של התינוקת החמודה (באמת חמודה) הם רגשות היסוד אצל כל שטן. הרי השטן הוא סמל הרוע.
מסקנה, השטן הוא לא דמות אגדית, הוא חלק מסויים מנפש האדם והדמויות המצויירות הן משל נחמד עבורו.
אם לא נדע להבין את ה"שטן", לא נוכל "להתגבר עליו". צריך לדעת איך הוא משתלב בחיינו בלי להחטיא - לפספס את המטרה הראויה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יפה מאוד.המבט שלה והפנים פשוט מעולים.
אהבתי את הרעיון של ישי-האדם אוחז ביצרו..
השיער היד והכנפיים-ממש מדויקים וטובים.
יש בעיה בידיים של ה"שדה" עצמה הן עבות כאלה..לא כל כך מתאימות לה..
[ליצירה]
אני צריכה קצת זמן כדי להתאושש, אז אני אגיב לך ממש ברצינות מאוחר יותר.
בינתיים- זה עצר את נשימתי, היופי של הציור. מרהיב ממש.
אני מדברת על הציור עצמו, באופן טכני. עוד לא על הרעיון..
פעם ציירתי משהו דומה לשדה הזאת, ונתתי לאילה שתכניס אבל היא לא הצליחה... חבל. הייתי רוצה שתראי...
כל הכבוד על הציור הנהדר ותודה...
בתש
[ליצירה]
נחמד, אבל זה בערך כמו שאני אספר את סיפורם המרתק של אינדיאנים באמאזונס שהצליחו להלחם בציידי אבני חן וחיות בר אקזותיות, בתחילת המאה השמונה עשרה, בגבול בין ברזיל לקולומביה.... זה לא הדבר הכי מדבר אל האנשים כיום...
[ליצירה]
היי, האמת היא שחיפשתי תמונת נבל באינטרנט ודי שמרתי על הפרופורציות, כך שזה בדיוק בגושל המתאים, אבל קח בחשבון שיש הרבה מאוד סוגים של נבלים, בגדלים שונים.
רגל ימין באמת יוצר צרה - תודה, אני אתקן. וכן, זה אמור לעורר פרובוקציה מסויימת - אני דווקא תמיד בעד להרעיד קצת את המקובלויות החברתיות...
בת"ש - אין לה צלב על הצוואר, זה סתם X, ואת תמיד יכולה להתייחס לקעקוע כאל ציור עט שנעשה בשעות המשעממות ביותר של השיעור, מכירה? אלה עם הטושים הזוהרים.. : )
עומר - צדקת לגבי החלק התחתון של הגוף - עכשיו שהסתכלתי מצאתי כמה עיוותים - תודה.
אסף - לא התכוונתי לרושם שקיבלת, הסתכלתי שוב ובכל זאת לא הצלחתי להבין אין הגעת לזה, אבל כל אחד והפירוש שלו...
תודה על התגובות!
[ליצירה]
האם באמת זה הצד בעלוב שבנו שמחכה ליורה הבא? האם אין זה הצד הרגיש יותר, העדין יותר, החייב להשטף מהנבלות שעברנו (או שעשינו ), כדי שיהיה מסוגל להמשיך להתקיים? מאוד אהבתי את הרעיון, אבל אני חושבת ששכיחה היא לרב מתנת אל. דימוי היורה האחרון, כאמצעי לשכיחה הוא מקסים. נראה לי כולנו כבר עמדנו פעם אחרי הגשם, מסתכלים על העולם הנקי פתאום (גם אם זה רק לכמה רגעים), מקווים שלגבינו זה היה כ"כ פשוט....
תודה.
תגובות