שם בדוי, רביעית, קלעתם בול! שם בדוי בתיאור, רביעית בגורם לציור : )
זכיתם בסוף שבוע זוגי באי שבחלון.....
תודה על כל ההארות\הערות!
נ.ב.: מסכימה עם עיניין הכתף.
נפלא!
הרעיון מובן ביותר, ואני אפילו מזדהה.
לצאת אל העולם הכה מפתה ההוא... אל הדרקון החמים.
הביצוע מצויין, למעט משהו בידיים. הן לא נראות בסדר משום מה. לא מדוייקות מספיק. למשל, ביד שמאל נראה כאילו חסרה אצבע. ביד השנייה האגודל נראה קצת... מוזר.
אני מקווה שאת לוקחת זאת באהבה.
חוץ מכך, הכל מושלם. (והדרקון אכן מושקע)
תודה!
לא לדרקון קראתי חייזר אלא לילדה...
והיא לא זקופה מדי בשביל ילדה שמקשיבה למורה אבל מאוכזבת מכך שהיא לא יכולה לחזור למקום שממנו באה. עכשיו גם שמתי לב שהחלון פתוח בצד שהדרקון יושב.
היא רוצה לברוח מהמציאות האפורה ולחזור לחלומות הצבעוניים ויפים שלה. במובן הזה יש הרבה מאוד חייזרים...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
חייזרים? דרקונים הם מקומיים! הם אפילו יודעים להוציא לשון!
אפשר לקרוא לזה 'חלום יום חורף'
הפרטים קצת לא ברורים - המפל זורם מתוך ההר? המשולש משמאל לאי הוא מפרש? והבחורה זקופה מדי בשביל אחת שחולמת בכיתה.
אבל הדרקון... כל כך מזמין...
איזה יופי של חלון!
ואיזה דרקון מחבק.. והילדה,., היא מובנת מאד, אבל נראית לי קצת עקומה, משהו בכתפיים. אני מקווה שאת מקבלת יפה את הקטנוניות שלי.
שחור לבן לא מחוייב כאן לדעתי,. למרות שהכל ממשי ולא צריך חיזוק.
[ליצירה]
שם בדוי, רביעית, קלעתם בול! שם בדוי בתיאור, רביעית בגורם לציור : )
זכיתם בסוף שבוע זוגי באי שבחלון.....
תודה על כל ההארות\הערות!
נ.ב.: מסכימה עם עיניין הכתף.
[ליצירה]
נפלא!
הרעיון מובן ביותר, ואני אפילו מזדהה.
לצאת אל העולם הכה מפתה ההוא... אל הדרקון החמים.
הביצוע מצויין, למעט משהו בידיים. הן לא נראות בסדר משום מה. לא מדוייקות מספיק. למשל, ביד שמאל נראה כאילו חסרה אצבע. ביד השנייה האגודל נראה קצת... מוזר.
אני מקווה שאת לוקחת זאת באהבה.
חוץ מכך, הכל מושלם. (והדרקון אכן מושקע)
תודה!
[ליצירה]
בס"ד
לא לדרקון קראתי חייזר אלא לילדה...
והיא לא זקופה מדי בשביל ילדה שמקשיבה למורה אבל מאוכזבת מכך שהיא לא יכולה לחזור למקום שממנו באה. עכשיו גם שמתי לב שהחלון פתוח בצד שהדרקון יושב.
היא רוצה לברוח מהמציאות האפורה ולחזור לחלומות הצבעוניים ויפים שלה. במובן הזה יש הרבה מאוד חייזרים...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
חייזרים? דרקונים הם מקומיים! הם אפילו יודעים להוציא לשון!
אפשר לקרוא לזה 'חלום יום חורף'
הפרטים קצת לא ברורים - המפל זורם מתוך ההר? המשולש משמאל לאי הוא מפרש? והבחורה זקופה מדי בשביל אחת שחולמת בכיתה.
אבל הדרקון... כל כך מזמין...
[ליצירה]
איזה יופי של חלון!
ואיזה דרקון מחבק.. והילדה,., היא מובנת מאד, אבל נראית לי קצת עקומה, משהו בכתפיים. אני מקווה שאת מקבלת יפה את הקטנוניות שלי.
שחור לבן לא מחוייב כאן לדעתי,. למרות שהכל ממשי ולא צריך חיזוק.
[ליצירה]
וואו! רב האנשים לא מרגישים כ"כ בטוחים בעצמם ורגשותיהם כדי לצאת בהכרזות כאלה. חלק מהחרוזים היו נשמעים לי קצת מאולצים, אבל סה"כ שיר ממש מתוק!
אגב - עדיף ליקאר שוקולד על הבוקר! : )
[ליצירה]
הההם, בתור ציונית מושבעת, קצת קשה לי לא לפתוח את הקופסת "דברים לא יפים שיש לחשוב טוב טוב לפני שאומרים אותם". העולם מחולק לקבוצות. זו מציאות. מאוד נחמד היה לגור בגן עדן. מה לעשות, אכלו מהעץ. אפשר להעביר את הנצח בלשיר שירי געגועים לגן, וכמה שצריכים להתנהג כאילו ששום דבר לא השתנה, והנחלים עדיין זורמים עם יין, והץ פרי נותן פרי... הברירה הטבעית האבולוציונית כבר תדאג לאנשים האלה.... לפני שישים שנה היו כמה חברה באירופה שחשבו שאם הם ממש יתעלמו מההבדלים בינם לבין השאר, הם ייעלמו. (עיין ערך "מה קרה להם בטרבלינקה"). הציונות, אותה בגברת שאתה טוען שצריכה שתנוצח, זה אותם האנשים שהחליטו להתמודד עם המציאות הקשה, וסופסוף לפעול בכיוון מעשי. ע"י כיבוש. ע"י מלחמות. כן. אחרת היינו עדיין מנסים לשכנע יפה את עבדל יאסר אל חוסייני, במכתבים מתחננים, כמה שכדאי וזה בעצם רק פאייר, שנקבל כמה חלקות אדמה כאן.
כשמנסים לעשות הסכם שלום, דואגים שיהיה מספיק נשקים כדי להוצי אותו אל הפועל.
"אוטופיה" זו תאוריה מאוד יפה. אבל מעשית, כללי האבולוציה עדיין תקפים.
אחוות עמים תושג בדרכים שלא דורשות שמשהו, מישהו, או אפילו רעיון - ינוצח.
[ליצירה]
לידידיה
מושג הקורבן מוגדר מתתחילה בתור מעשה ללא תמורה. אחרת זו הייתה סתם עיסקה. תודה.
[ליצירה]
[ליצירה]
האם באמת זה הצד בעלוב שבנו שמחכה ליורה הבא? האם אין זה הצד הרגיש יותר, העדין יותר, החייב להשטף מהנבלות שעברנו (או שעשינו ), כדי שיהיה מסוגל להמשיך להתקיים? מאוד אהבתי את הרעיון, אבל אני חושבת ששכיחה היא לרב מתנת אל. דימוי היורה האחרון, כאמצעי לשכיחה הוא מקסים. נראה לי כולנו כבר עמדנו פעם אחרי הגשם, מסתכלים על העולם הנקי פתאום (גם אם זה רק לכמה רגעים), מקווים שלגבינו זה היה כ"כ פשוט....
תודה.
[ליצירה]
נחמד, אבל זה בערך כמו שאני אספר את סיפורם המרתק של אינדיאנים באמאזונס שהצליחו להלחם בציידי אבני חן וחיות בר אקזותיות, בתחילת המאה השמונה עשרה, בגבול בין ברזיל לקולומביה.... זה לא הדבר הכי מדבר אל האנשים כיום...
[ליצירה]
החברה להגנת הטבע חזרה בתשובה? : )
ממש אהבתי! (הייתי בעצמי חלק מקבוצות אנשים מוזרים שמחזירים אבנים למקומם בזוית הנכונה כדי שבית הגידול של חרקים רבים לא ייפגע...)
תודה.
תגובות