נפלא.
הנבל לא קצת גדול בשבילה?
יש גם משהו קצת מוזר ביד שמאל... כאילו חסרה אצבע.
את בטוחה שמיתרי הנבל נקשרים במקום ההוא למעלה? הם לא נקשרים מבפנים?
מזכיר לי את צלילי הנבל של האשה במדרחוב.
רגליים יפות. ואם כבר מזכירים רגליים, רגל ימין קצת יותר צרה מרגל שמאל, לא?
תודה!
לא יודע... הנבל מדויק, אבל נראה קצת שטוח, והבחורה נראית כמו דוגמנית שאמרו לה לשבת ליד הנבל ואין לה מושג איך מנגנים (המגע הרפה, המבט הריק, הישיבה המתוחה). מצוייר יפה, אבל קצת סתמי
התנוחה של הרגליים מצויירת טוב, הנבל מרהיב,
משהו בידיים קצת מוזר.
הפנים מעולות, עם הצללות ונפך יפים מאוד.
השיער גולש טוב מאחורה...
הציור נהדר. פשוט יפה!
אבל יש לה צלב בצוואר וקעקוע על הזרוע!
והיא לא צנועה. גוועלד. לא עלינו!!
(טוב, אני לא בטוחה בעצם שזה צלב. אבל זה משהו דומה, לא??)
אוי, אבל הציור ממש ממש יפה.
אהבתי את איך שציירת את כף הרגל.
תודה! בזכותך התענגתי למשך כמה דקות על ציור יפה באמת...
בתש
מנובלת.
זה יפה, זה נקי. מבריק.
דווקא עם רגל שמאל יש משהו לא טבעי. בעצם כל פלג הגוף התחתון שלה קצת לא נורמלי. הוא מצויר טוב, אבל טיפה מבולבל.
אהבתי מאד.. ביי :)
יש כאן למעשה פרוצה פריקית מנגנת בנבל...אני לא כל כך בעד פרובוקציה (זה לא פרובוקטיבי אבל זה מלא פוטנציאל להיות)
מה שכן מעולה זה החיבור של החוטים לנבל בצד התחתון...
השיער גולש יפה והרגל השמאלית מעולה.{עם רגל ימין יש בעיה-היא צרה ולא ברור איפה היא ממשיכה (למרות שרואים את ההמשך שלה אחרי הנבל)}
באמת יש נבל בגודל כזה? היא צריכה להיות אקרובטית כדי לנגן עליו.
ומה עניין הפרובוקציה? האם זוהי ביקורת על נגנית שלא שומרות על צניעותן בנסיון "לקנות" את הקהל או השופטים?
האם זוהי ביקורת על הקהל והשופטים שגרמו לנגנית לנהוג ככה בכך שהעדיפו את הפרובוקטיביות תמיד?
או שזה סתם בשביל לעצבן כמה דוסים בצורה?
נו, שיהיה.
ועכשיו לציור:::::::::)
ניכר בה שהיא יושבת רק בשביל הצילום. נגנית היתה מסתכלת במיתרים, ומנגני נבל למיטב ידיעתי יושבים בד"כ בפישוק (אם כבר פרובוקציה...) מה שדרך אגב מונע מהם ללבוש חצאית קצרה, כך שהיא אפילו לא לבושה כדי לנגן... טוב, אולי עם חצאית רחבה כזאת זה עוד מסתדר איכשהו.
בכל אופן, בהנחה שהיא בכלל לא מנגנת, הכותרת קצת לא מתאימה לדעתי...
מיכל - ככה נראים נגני נבל:
http://www.karlaross.com/images/harpo.jpg
http://www.stanwiest.com/harp_player.jpg
הנבל מושען אחורה על הכתף, האצבעות כפופות, העיניים לא חייבות להסתכל על המיתרים, אבל המבט שלה נראה 'בוהה', כאילו היא לא ממש במקומה.
אגב - הרפו נראה לי אוביקט מצויין לציור (אם כבר מדברים על פרובוקציות)
היי, האמת היא שחיפשתי תמונת נבל באינטרנט ודי שמרתי על הפרופורציות, כך שזה בדיוק בגושל המתאים, אבל קח בחשבון שיש הרבה מאוד סוגים של נבלים, בגדלים שונים.
רגל ימין באמת יוצר צרה - תודה, אני אתקן. וכן, זה אמור לעורר פרובוקציה מסויימת - אני דווקא תמיד בעד להרעיד קצת את המקובלויות החברתיות...
בת"ש - אין לה צלב על הצוואר, זה סתם X, ואת תמיד יכולה להתייחס לקעקוע כאל ציור עט שנעשה בשעות המשעממות ביותר של השיעור, מכירה? אלה עם הטושים הזוהרים.. : )
עומר - צדקת לגבי החלק התחתון של הגוף - עכשיו שהסתכלתי מצאתי כמה עיוותים - תודה.
אסף - לא התכוונתי לרושם שקיבלת, הסתכלתי שוב ובכל זאת לא הצלחתי להבין אין הגעת לזה, אבל כל אחד והפירוש שלו...
תודה על התגובות!
אילו מוסכמות? שנגני נבל צריכים לגעת במיתרים?
בתור אחד שלא יודע לנגן בכלל אני מוכן להצטרף להפגנה כזו כל יום - למה רק כאלה שיודעים לפרוט\להקיש\לנשוף\למשוך\ללחוץ יכולים לנגן? הקץ לקונספירציה של מורי המוזיקה!
[ליצירה]
נפלא.
הנבל לא קצת גדול בשבילה?
יש גם משהו קצת מוזר ביד שמאל... כאילו חסרה אצבע.
את בטוחה שמיתרי הנבל נקשרים במקום ההוא למעלה? הם לא נקשרים מבפנים?
מזכיר לי את צלילי הנבל של האשה במדרחוב.
רגליים יפות. ואם כבר מזכירים רגליים, רגל ימין קצת יותר צרה מרגל שמאל, לא?
תודה!
[ליצירה]
לא יודע... הנבל מדויק, אבל נראה קצת שטוח, והבחורה נראית כמו דוגמנית שאמרו לה לשבת ליד הנבל ואין לה מושג איך מנגנים (המגע הרפה, המבט הריק, הישיבה המתוחה). מצוייר יפה, אבל קצת סתמי
[ליצירה]
התנוחה של הרגליים מצויירת טוב, הנבל מרהיב,
משהו בידיים קצת מוזר.
הפנים מעולות, עם הצללות ונפך יפים מאוד.
השיער גולש טוב מאחורה...
הציור נהדר. פשוט יפה!
אבל יש לה צלב בצוואר וקעקוע על הזרוע!
והיא לא צנועה. גוועלד. לא עלינו!!
(טוב, אני לא בטוחה בעצם שזה צלב. אבל זה משהו דומה, לא??)
אוי, אבל הציור ממש ממש יפה.
אהבתי את איך שציירת את כף הרגל.
תודה! בזכותך התענגתי למשך כמה דקות על ציור יפה באמת...
בתש
[ליצירה]
מנובלת.
זה יפה, זה נקי. מבריק.
דווקא עם רגל שמאל יש משהו לא טבעי. בעצם כל פלג הגוף התחתון שלה קצת לא נורמלי. הוא מצויר טוב, אבל טיפה מבולבל.
אהבתי מאד.. ביי :)
[ליצירה]
יש כאן למעשה פרוצה פריקית מנגנת בנבל...אני לא כל כך בעד פרובוקציה (זה לא פרובוקטיבי אבל זה מלא פוטנציאל להיות)
מה שכן מעולה זה החיבור של החוטים לנבל בצד התחתון...
השיער גולש יפה והרגל השמאלית מעולה.{עם רגל ימין יש בעיה-היא צרה ולא ברור איפה היא ממשיכה (למרות שרואים את ההמשך שלה אחרי הנבל)}
[ליצירה]
באמת יש נבל בגודל כזה? היא צריכה להיות אקרובטית כדי לנגן עליו.
ומה עניין הפרובוקציה? האם זוהי ביקורת על נגנית שלא שומרות על צניעותן בנסיון "לקנות" את הקהל או השופטים?
האם זוהי ביקורת על הקהל והשופטים שגרמו לנגנית לנהוג ככה בכך שהעדיפו את הפרובוקטיביות תמיד?
או שזה סתם בשביל לעצבן כמה דוסים בצורה?
נו, שיהיה.
ועכשיו לציור:::::::::)
ניכר בה שהיא יושבת רק בשביל הצילום. נגנית היתה מסתכלת במיתרים, ומנגני נבל למיטב ידיעתי יושבים בד"כ בפישוק (אם כבר פרובוקציה...) מה שדרך אגב מונע מהם ללבוש חצאית קצרה, כך שהיא אפילו לא לבושה כדי לנגן... טוב, אולי עם חצאית רחבה כזאת זה עוד מסתדר איכשהו.
בכל אופן, בהנחה שהיא בכלל לא מנגנת, הכותרת קצת לא מתאימה לדעתי...
[ליצירה]
מיכל - ככה נראים נגני נבל:
http://www.karlaross.com/images/harpo.jpg
http://www.stanwiest.com/harp_player.jpg
הנבל מושען אחורה על הכתף, האצבעות כפופות, העיניים לא חייבות להסתכל על המיתרים, אבל המבט שלה נראה 'בוהה', כאילו היא לא ממש במקומה.
אגב - הרפו נראה לי אוביקט מצויין לציור (אם כבר מדברים על פרובוקציות)
[ליצירה]
התחלה טובה.. איך שניתן לסכם את הצעדים המדיניים של מעצמות שונות למשך ההיסטוריה לפעילות אלימה וחסרת כל תועלת או סיבה, כשמסתכלים על זה במובן הרחב... באמת מזדהה עם ההסתכלות הזו.
אבל... שברת את הרצף של קטע מוצלח ביותר עם עניין האיטלקים-פאסטה וקפיצה מיידית להכרזת המלחמה ע"י הגרמנים.. אולי ניסית להביע את עניין הקלות ראש שבהחלטות משנות היסטוריה למיניהן, אבל לדעתי שני הקטעים האחרונים הרסו את ההרמוניה האירונית של הקטע.
ועם כל זה, צורת הכתיבה שלך משעשעת ונחמדה, ככה שרק נשאר לנו לצחוק ולקוות שאולי הפעם, התיאורים שלך לא מדוייקים...
תודה.
תגובות