כמה קטן ככה שטן!
התמונה המקורית הם מתפללים ביחד (מה שראיתי בעיתון וקיבלתי גם באימייל) וזה מראה את הצד החיובי,ואתה בא והופך את זה? לא שייך.. (אני גם לוידע איך הצלחת להפוך...)
הרעיון מצויין, גם ללא התערבות בצבעים שדי הופכת את המסר לפירה בכפית.
לשם ההגינות היה ראוי לציין שזה עיבוד לתמונה לא שלך. (אלא אם כן זאת תמונה שלך ואז אתה מפורסם).
ואחרי שאני יושבת פה חצי שעה על הפוטושופ כדי להבין בדיוק איך עשית, שתי הערות:
-מה שהורס לחלוטין זה המוט האלכסוני של הגדר, שנאלצת לחתוך איתו, אבל התקבל "מודבק" בצורה מלאכותית לגמרי. החיתוך ממש לא מדויק ורואים שזה "גזור". אני מציעה לך לעשות חיתוך מדויק (מהתמונה המקורית, לפני הFLIP HORIZONTAL), ו"להשלים" את החלק החסר כך שהמוט יגיע עד למטה ויראה אמין.
-מה שעדיין לא קלטתי איך בדיוק עשית, זה איך הצלחת "להעלים" את הראש של החייל הגבוה (שהיה בתמונה המקורית הכי משמאל) מאחורי הראש של החייל הנמוך, אחרי שעשית FLIP. כלומר, אפשר עם כלי הSTAPM והכל, אבל נראה לי שהשתמשת בשיטה אחרת. אשמח לטיפ.
התמונה אינה שלי אלא התפרסמה בעיתונות ובמייל.
לגבי הטענה של "ממזר פרחים", זאת בדיוק הנקודה שאני רוצה להעביר. צריך כל הזמן להזכיר לעצמנו שלא נגיע למצב כזה ח"ו. בדומה לנביאים שהתריעו לפני חורבן הבית...
יה"ר שרק נוסיף אהבה ואחוה שלום ורעות
אני לא מכירה את התמונה המקורית (אבל כן בטוחה למדי שאני מכירה את אחד המתפללים...).
התמונה הזאת עובדת, ועובדת מצויין.
הייתי מוותרת על הצבעים, אתה לא זקוק להם.
לגבי השם- הייתי מסתפקת ב"התנתקות".
וממזי, פוטושופ. זה הכל.
שוב אני חוזר ומדגיש שב"ה אנחנו עדיין עם אחד. השאלה היא, טובי, האם גם על ירמיהו היית תעצבן כשהוא התריע על חורבן הבית. לא שאני משווה את עצמי לנביאים.... אבל אפשר ללמוד מהם משהו על עצימת עיניים. לגבי איך שעשיתי את זה, השתמשתי בתוכנה: PAINT SHOP PRO שניתנת להורדה בגירסת נסיון בחינם. ניתן כמובן להשתמש גם בפוטו-שופ, למי שגונב תוכנות או מוכן להשקיע 600 דולר. ישנו כלי שהופך קטע נבחר כמו במראה: VERTICAL FLIP. וSMUDGE וNUDGE כדי למרוח כל מיני פאקים... זה הכל. אני מסכים עם * מתקרבת * שהצבעים מיותרים אבל לא רציתי שהתמונה תהיה דומה מדי למקורית כדי לא ליצור בלבול.
נ.ב אני עדיין מטפס על עצים מדי פעם. תנסה את זה, זה טוב לפרספקטיבה...
רק עכשיו אתם נזכרים להגיד:"רק שלא נתנתק אחד מהשני",למה לא אמרתם את זה לפני הפינוי?!!!!!!!
אההה.כי לכם לא איכפת בכלל,אותכם לא העבירו לחרא ווילה מחורבנת!!!!!!!!1
שזה יותר מדוויק להגיד:"קרטון בצורת בית"!!!!!!!!
[ליצירה]
כמה קטן ככה שטן!
התמונה המקורית הם מתפללים ביחד (מה שראיתי בעיתון וקיבלתי גם באימייל) וזה מראה את הצד החיובי,ואתה בא והופך את זה? לא שייך.. (אני גם לוידע איך הצלחת להפוך...)
[ליצירה]
הרעיון מצויין, גם ללא התערבות בצבעים שדי הופכת את המסר לפירה בכפית.
לשם ההגינות היה ראוי לציין שזה עיבוד לתמונה לא שלך. (אלא אם כן זאת תמונה שלך ואז אתה מפורסם).
[ליצירה]
תודה
סתם ג'יפה, לא יודע...
מה שהרשים אותי שם הוא שזה היה בסוף טיפוס של איזה שעה וחצי בגשם. כשהגענו למקום שאמור להיות השיא של הטרק היתה שם עננות אפורה ומבאסת. פתאום השמש הגיחה מבין העננים והאירה את כל הוואדי... זה היה פשוט עוצר נשימה...
תגובות