אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב לפני שתתווכח, אם תשקול שנית בטרם תתרתח, אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח, אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן אדם.
[ליצירה]
בת מלך יקרה, הכאב,פשוט נקרא..
יש דברים נסתרים,לא נבין לא נדע.
ואחד מהדברים,הוא גלגולה של נשמה..
לכל זמן,ועת לכל אדם,ולכל דבר...סיבה.
וכנראה פשוט...שהגיע זמנה.
[ליצירה]
!!!!
מעניין ומדהים שהיום קראתי במעריב (29/9) כתבה מצולמת על בן מאחד ממושבי השרון שרצה לשמח ולהבריא את אביו המאושפז בבית לוינשטיין וערך את חופתו בבית החולים לשמחתו הגדולה של אביו !
[ליצירה]
הסוף מדהים,
אע"פ שאפשר היה לכתוב את זה טוב יותר.
אבל זה באמת קטע יפה.
בקשר לתוכן- לא נראה לי שהיה כ"כ אכפת לאלוקים על עוד חודש, היה חבל לו על חודש של חיים. לדעתי האם לא מתה בטעות בדיוק חודש לפני חתונת בתה. אבל אנחנו לא יכולים לדעת את כוונותיו של ה'. צריך לסמוך עליו.
רק שמחה.
שחף.
[ליצירה]
יפה או לא יפה, זה לא משנה.. היה חשוב לי להביע את הכאב במילים וכך עשיתי בלי להשקיע מאמץ חיצוני...
ואם כבר עשית בגרות בספרות אז יודעת מהשיר "ראה שמש" של רשב"ג שנכתב בפשטות כדי לבטא את הכאב באופן ישיר ולא ע"י מילים גבוהות שנראות מלאכותיות..
בכל אופן תודה לך..
[ליצירה]
יפה ומיוחד..
לכל תוהי הסלאשים: יש לי משהו קטן להגיד לטובת מנסה..
המשורר נתן אלתרמן כתב גם כמה משיריו הטובים עם סלאשים כדוגמת שירו: "אייה הנער" שנכתב על אלכסנדר רובוביץ - נער שפעל בשורות הלח"י ונחטף ונרצח בידי קצין משטרה בריטי רוי פאראן שהועמד למשפט ויצא זכאי וגופתו של אלכסנדר לא נמצאה עד היום...
אז ידידי היקרים אם נתן אלתרמן הרשה לעצמו, כל שכן גם מנסה יכול...
תמשיך כך ותגיע לגדולות...
אני...
[ליצירה]
חחח שיר מתוק ביותר!!!
אני טיפוס שלא כל כך אוהב חתולים... חוץ מהחתולה של אחותי שהיא באמת מיוחדת.. אבל יש לציין שאת החתול השחור שלך אהבתי במיוחד... אני אנסה אותו גם... : )
[ליצירה]
מקסים.
אתה יודע זה קצת מתאים לתפקיד שלך עכשיו..
ואולי אפילו מתאים מאוד..
ברגע זה אתה ממלא חלק מהיעוד שלך ובהחלט אפשר לומר על גחלים זהובות.
תן לליבך להיתחמם עד כאב וסופו להבעיר אש שתאיר דרכך וסביבותך..
המון הצלחה..
אני.
[ליצירה]
צער עמוק...
אם אתה באמת מאמין בזה לך על זה עד הסוף אבל כשתיהיה בצד השני אתה תראה שהאמת בצד שלנו ואתה תחזור מהר מאוד והרבה יותר חזק...
מקווה לטוב...
[ליצירה]
קרן יקרה אם הייתי מקשיבה לסוערה כנראה שלא הייתי מכניסה אף יצירה בגלל שאת רוב היצירות אני מכניסה בזמן שיש שיעור משעמם ואז אני נכנסת לצורה..
אז אל תדאגי וכמו שאומרים: אוזניים לי ולא אשמע, עיניים לי ולא אראה..
בזמן האחרון נהייתה לי שמיעה סלקטיבית משום מה...
[ליצירה]
חודר...
פשוט עמוק וכואב...
אני מאחלת לך שיחזרו ויקומו לילותיך בשנית בצורה יפה יותר.
"שמעז יצא מתוק"
מכל רע קם ועולה דבר אחר טוב יותר ויפה יותר...
שמאדמה יבשה יקומו יופרחו בעזרת כמה טיפות של מים אילנות רמים ונישאים.
אז עם קצת השקעה ומאמץ תגיע ליופי האמיתי.
המון הצלחה...
אל יאוש תמיד להיות בשמחה...
[ליצירה]
אני לא חושבת שזה קשור לעדה בכלל, אף אחד מאיתנו לא יחזור לארץ מוצא הוריו וישכח ממדינת היהודים.
זה שאני מרוקאית זה לא אומר שאני שוכחת שאני יהודיה..
אני תמיד ישאר יהודיה ויהי מה אבל אני גם לא אשכח את העדה שלי, כי זה נראה לי חשוב מאוד לזכור מאיפה באנו לפני שהייתה לנו את מדינת היהודים ואיך חיינו קודם.
לכן אני ביד אחת עם החזן, אני חושבת שצריך לשמר את העדה שלנו בצורה יהודית וכמובן לעולם לא לשכוח שאנו יהודים.
ואני לא חושבת שהעדה תשכיח מאיתנו את הלאום שלנו, זה לא סותר.
מי שגאה במוצאו לעולם לא ישכח אותו, זה כמו שאם יש לך דבר שהוא מאוד חשוב לך, אתה תהיה עליו הכי אחראי שיש ולעולם לא תאבד אותו...
רק טוב.
:-)
אני...