חוכמה, חוכמה ביקשת,
לא כסף, לא זהב, לא נשים, לא סוסים,
רק חוכמה.
ואני...
הלוואי ולפחות הייתה לי את החוכמה שהייתה לך
באותה עת שבחרת לבקש חוכמה...
כי אז ובאמת הייתי זוכה להקרא ; אדם חכם.
הלוואי והייתי מחכימה בחוכמת שלמה בימי "סכלותו".
אם תלמד לתת כמו שאתה לוקח, אם תדע להקשיב לפני שתתווכח, אם תשקול שנית בטרם תתרתח, אם לעיתים תוותר ותהיה זה שסולח, אם תשתדל מעט גם אחרים לשמח, אם תזכור שהסבלנות עוזרת לנצח אז תדע סוף סוף וידעו כולם- שגדלת באמת ובגרת בן אדם.
[ליצירה]
תאמיני לי...
הבנו את הקטע טוב מאוד, גם בלי המשפט האחרון...
(אם היית שמה בסוגריים את אותו משפט פרשני, וכותבת אותו בגודל הכי קטן- 'אולי' היינו סולחים לך...)
:-)
[ליצירה]
יפה ומיוחד..
לכל תוהי הסלאשים: יש לי משהו קטן להגיד לטובת מנסה..
המשורר נתן אלתרמן כתב גם כמה משיריו הטובים עם סלאשים כדוגמת שירו: "אייה הנער" שנכתב על אלכסנדר רובוביץ - נער שפעל בשורות הלח"י ונחטף ונרצח בידי קצין משטרה בריטי רוי פאראן שהועמד למשפט ויצא זכאי וגופתו של אלכסנדר לא נמצאה עד היום...
אז ידידי היקרים אם נתן אלתרמן הרשה לעצמו, כל שכן גם מנסה יכול...
תמשיך כך ותגיע לגדולות...
אני...
[ליצירה]
אני לא מבינה למה אין לך מה להיות גאה במוצא שלך.
וגם העדה זה כן חלק מהזהות, זה מאפיין הרבה דברים בך בחיצוניות ובפנימיות.
אני לא מבינה למה אתה דוחק את העדה שלך כל- כך?.?
[ליצירה]
הבחירה שלך...
ברגע שתחליטי שאת מנסה להשלים אותו בעצמך ולא מחפשת תלות באחרים, שהם ישלימו אותו אז ההשלמה תגיע מהר יותר ובדיוק באותה צורה שאת תרצי בלי שינוים.
[ליצירה]
יפה או לא יפה, זה לא משנה.. היה חשוב לי להביע את הכאב במילים וכך עשיתי בלי להשקיע מאמץ חיצוני...
ואם כבר עשית בגרות בספרות אז יודעת מהשיר "ראה שמש" של רשב"ג שנכתב בפשטות כדי לבטא את הכאב באופן ישיר ולא ע"י מילים גבוהות שנראות מלאכותיות..
בכל אופן תודה לך..
[ליצירה]
צער עמוק...
אם אתה באמת מאמין בזה לך על זה עד הסוף אבל כשתיהיה בצד השני אתה תראה שהאמת בצד שלנו ואתה תחזור מהר מאוד והרבה יותר חזק...
מקווה לטוב...
תגובות