[ליצירה]
מצוין נהדר מה אני אגיד לך כבר הרבה זמן לא קראתי משהו שכתוב עלא כיפאק בדיוק כמו שאני אוהב לקרוא, אני אם הייתי רוצה לכתוב ככה לא הייתי מצליח לדבר על חצילים כל כך הרבה זמן ואצלך זה יוצא הכי טבעי שבעולם. ויחזקאל הזה מצא חן בעיני, שאלוהים ישמור אותו ושיהיה בריא. תודה.
[ליצירה]
לא הבנתי ! למה למיין בשחור לבן ( מיון דיגיטלי). לא ! שלל צבעים איננו מטעה ! מי שעונה על קטגורקיה אחת איננו בהכרח ממוין באופן בלעדי.
הכרתי מישהי שאצלה אנשים היו או טפשים או חכמים. או יפים או מכוערים. היא מעולם לא הביטה בראי כדי לדעת איך למיין את עצמה.
[ליצירה]
בהתחלה יש בלבול עם הזמנים - לעולם לא לצד פעולה בהווה. זה מפזר את הסצנה. וזה נמשך לכל האורך - עד הסוף לא ברור מה קורה איפה ומתי. אני חושבת שהקיצור בא על חשבון ההגיון בעלילה, וכמה שחתכת יותר - זה מקוטע יותר.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
.
כתוב יפה מאד, והדמות של מועלם מלוטשת כמו שצריך- הביטוים שלו וההתנהלות. ("סתם שטויות של אשכנזים"- בהחלט אהבתי).
חבל רק שהשארת אותנו בלי לדעת מספיק מה קורה הלאה ומי זאת שקלקלה למועלם ת'מצברוח.
שוב, נהניתי לקרוא.
[ליצירה]
רעיון מעניין.השיר לא כל כך לטעמי,הוא לא נעים לקריאה כי המשפטים לא "מתחברים" אחד לשני.
גם אם אין חריזה בשיר המשפטים צריכים 'להחליק' על הלשון,להתאים אחד לשני.אתה מציג את הרעיון בצורה יותר מידי פשוטה.בהתחלה כבר מבינים את הכוונה ואז אין עיניין להמשיך לקרוא,משהו בשיר לא זורם...למשל,כשכתבת הססנית שהיא נטולה בלולאה אין סופית-זה אמנם חרוז אבל זה מבלבל את המבנה של השיר.אם הרחבת על ההססנית היית
צריך להרחיב גם על הצדקן.
הסוף קטוע.ויש לי בעיה עם הערבוב של מילים לועזיות ועיברית יפה יחדיו.
כתבת בעיה עם שני יו"דים.
אולי היה אפשר לפתח יותר את הרעיון,השיר נורא קצר...
יכול להיות שהתחום שלך הוא יותר בסיפורת...האמת שהשיר האחרון שפרסמת(לפני כשנה)היה הרבה יותר מוצלח!
אני חושבת שממש יש לך את הכישרון ואם תפתח את הרעיון של השיר הוא יהיה מצויין.יש כאן משהו שנתקע וברגע שהוא יפתח
אז השיר המקסים הזה יתגלה מחדש...
הרעיון יפה ואתה באמת מציג שאלה מעניינת...
רק ביקורת בונה..(אני מקוה)
תודה!