[ליצירה]
רעיון טוב, עשוי טוב. החריזה קצת בעייתית, מאחר וברוב המקרים המלים המתחרזות שונות בהטעמה וזה מקלקל את הרצף של הקריאה. תקריאי לעצמך בקול ותביני למה התכוונתי.
[ליצירה]
תודה על התגובות..
האראגר היקר, החריזה מבלבלת, וזה בא בכוונה, להדגיש כל כמה שורות, שינוי התייחסות שלי כלפי השיר, שים לב, כל מחשבה שניה, יוצרת בלבול, או השהיית קריאה....
פלונית יקרה, אני מדברת על אהוב, שנרצח ביידי בני עוולה, הי"ד
[ליצירה]
תודה על התגובות..
האראגר היקרה, החריזה מבלבלת, וזה בא בכוונה, להדגיש כל כמה שורות, שינוי התייחסות שלי כלפי השיר, שים לב, כל מחשבה שניה, יוצרת בלבול, או השהיית קריאה....
[ליצירה]
חבר'ה!
אל תדאגו, אני לא אומרת ששכחנו לבלתי זכור....
אני רק אומרת שהפננו את תשומת הלב שלנו למקומות היותר אפלים, ואין לנו כל כך ברירה,
הבחירה שעלינו לבחור היא לזכור מה באמת הופך אונו למאושרים, ולזכור מהם הדברים הקטנים אומנם, אך החשובים ביותר!!!!!
תודה בכל אופן..... ולמרות השכחה, יש לשמור על התקווה, האושר, השמחה!
[ליצירה]
פתרון של לכבות את המחשב הוא לא פתרון....
אלא למצוא עוד דברים שאת אוהבת לעשות ולהשקיע בהם זמן מיומך, ולאט לאט לפנות לתחביבייך האחרים יותר ויותר זמן,
וגם להפגש עם אנשים.... מאוד מאוד חשוב!!!!!!!!!
בהצלחה!
אגב, כתיבה מעולה!
יישר כוחך!
[ליצירה]
קצת אחרת, כל כך הבנתי מה כתבת פה, על מה מדובר.
ומותו- ציווה לך חיים, אולי, השאלה אלייך (ואולי גם אלי ) היא איך לחיות, מה לקחת על הגב להמשך המסע, ומה לא יירד לעולם.
[ליצירה]
תודה על התגובות..
האראגר היקר, החריזה מבלבלת, וזה בא בכוונה, להדגיש כל כמה שורות, שינוי התייחסות שלי כלפי השיר, שים לב, כל מחשבה שניה, יוצרת בלבול, או השהיית קריאה....