[ליצירה]
התחשק לי להעיר הערות קטנוניות על סימני פיסוק ושות' שאו חסרים או לא נמצאים במקום, אבל אפילו ככה זה נפלא - - - התיאורים, ההקשרים, הרעיון, הכל. אני אוהבת איך שאתה משתמש במילים. ואהבתי את השם :)
[ליצירה]
פשוט יפה.
דימויים נפלאים, כואבים ומצמררים. אה, כן. וגם מוכרים פתאום, מתוך שקראת בשמם.
stark - הפשוט החד, חלק וכואב. לא פלא שרק חשבון יכול להיות פשוט. הרגש הוא תמיד מורכב להפליא.
בנימין.
[ליצירה]
אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
[ליצירה]
יפה נורא כמו תמיד אבל בעיקר מאוד מטריד. כמו יתוש שמעקצץ לך בתוך החזה, תחושת קלסטראופוביה שאולי באה מחוסר האונים לברוח מעצמך. ועדיין, כתיבה כל כך מדויקת שזה כואב.
[ליצירה]
תודה לכולם.
לנצרות אין מונופול על הסבל האנושי, וגם נדמה לי שהמשל לא לגמרי הובן. קונוטציות הן עניין אישי ולי אישית נראה שהקטע מזכיר הרבה יותר את משל הלב באיברים או את משל המושל ברוחו של ריה"ל בכוזרי מאשר את סיפור המשיח הנוצרי להבדיל.
ועוד מילה על המגמה לחפש את המוטיב הנוצרי הסמוי היכן שאפשר: גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה לפחות פעמיים ביום..
[ליצירה]
השאלה היא למה אתה קורא חיים של נתינה, האם אדם שעוסק באומנות ונוגע באנשים בכל מיני צורות ומעורר אותם לחשוב אחרת על כל מיני דברים ולהיות טובים יותר, לא חי חיים של נתינה? רק מי שעוסק באופן ישיר בסיוע לנזקקים 'נחשב'?
[ליצירה]
יש! יש!
אני רוצה להגיב ראשון.
א. רסיס, אני בהחלט אראה בזה מסמך נוקב ומנוקב.
ב. כתיבה בחסד. לא חדש.
ג. מאיפה אתה שואב את רעיונותיך הבלתי נדלים?
ד. יש פה כמה מטעמים שעוד לא החלטתי (לאחר שכבשתי את צחוקי המתגלגל עמוק בתוך פליזי) אם הם יזכו אותך בפליק הגון או בהסרת הכובע...
[ליצירה]
אורי, אל תכעס עלי
גם ממזר, זה לא כדאי
רק בצחוק הן נתכוונתי
זה ברור שלא טענתי
שפגומה היא כתיבתו של
זה שבחרוז הוא מושל
אבק, חגב אני תחתיו
וכן הייתי בעיניו
מר פרחים אנא קבל
התנצלותי בשיר הלל
לך נאה, לך יאה
אז שתה לך עוד כוס קפה
רק שים לב שיהיה 'טורקי'
כמו בשירו של הארי
(לא הקדוש מצפת העיר
אלא האינשטיין, מי מכיר?
לא הגאון זה עם הקוונטים,
זה הזמר ששר עדיין
יושב בסן פרנסיסקו על המים
ועוף חתוך את השמים..)
אז כמו שנאמר בשיר
תשתה קפה - אתה זמיר.
[ליצירה]
באמת שלא היה צורך בכל ההתנפלות על צחית הבלתי מזיקה בעליל.
התאכזבתי לראות יוצרים שאני מאוד מעריך נוהגים בצורה כזו.
הביקורת של צחית לגיטימית ללא קשר לדעתם של שאר המגיבים על המשפט של נגה ובודאי שטעויות הכתיב אינן רלוונטיות לעניין (גם אם הייתי עולה חדש מסעודיה היתה לי הזכות המלאה להשתמש בעברית הרצוצה שלי כדי לתת ביקורת מבלי שילגלגו עלי, התוכן הוא שקובע).
לא יפה.