[ליצירה]
ענק!
סופסוף מישו נכנס בשיטה הזאת ששיגעה את כל העולם.
הייתי מגדירה זאת כ"סוריאליזם" ולו רק בגלל שאנשים עשו מזה דרך חיים..
:))
וגם איכות הרישום טובה.
[ליצירה]
אח... משובח...
ממש לכבוד החג פתאום העלו את זה. איזה כיף.
מאוד נהניתי, אבל אני (בניגוד למסר) הולך לרקוד השנה...הוהו איך שאני הולך לרקוד...וגם לשתות עד ועד בכלל... :)
נ.ב.
ממליץ בחום לקרוא את הקטע המופלא 'אחדות בריקוד ובניגון' מאת אלפא קנטאורי.
תמיד יש עוד הרבה משמעויות לדברים ואפשר להתחבר אליהם (אם רוצים) מכמה כיוונים.
לא כל הרוקדים מתחילים מאותה נקודה או מאותה מחשבה, אבל ההסחפות עושה משהו מעניין..
[ליצירה]
אבל באמת,
את צודקת רק שיש בשבילי (ואני מניח שבשביל עוד רבים כאן) עוד מרחק גדול בין המחברות לבין האתר, או בין לכתוב לבין לפרסם, וכשמחליטים לפרסם מקווים לתגובות, מה לעשות...
[ליצירה]
אני אהבתי ונהניתי מאוד.
בואי בשלום, אני חושב שהיית קשה מדי אם כי הייתה גם לי תחושה מעט לא נוחה עם הדיאלוג האחרון בין ער לפקיד אבל לא עד כדי כך. מבחינתי ההערה יותר סיגנונית בנקודה ספציפית ולא כללית על כל הרעיון.
נושא, עניין השמות הרבה יותר פשוט והוא לקוח מפרשת יעקב וצאן לבן (יעקב השתמש במקל לבנה לח ולוז וערמון לייחם את הצאן וכביכול השפיע על התוצאה הגנטית. מומלץ מאוד לקרוא את מאמרו הנהדר של ד"ר פליקס בתחומין על הנושא).
זהו, חוצמזה רק רציתי להוסיף שהיפוקרטס הוא גם שמו של ההיפופוטם המזמר של הבן שלי (או בכינוי החיבה שלו היפופותלמוס) ושעץ בונסאי היה גם חלום שלי מאז קראטה-קיד.
[ליצירה]
כמה מוזר.
את מזכירה לי שיחה ששמעתי פעם בין שני חברים שלי שאחד מהם ניסה להסביר לשני מה אנשים מרגישים כשהם רוקדים כי השני פשוט לא היה מסוגל להבין למה אנשים חשים צורך לקפוץ ולהזיז את הגוף בתנועות משונות כשיש מוסיקה.
'לא מבינה למה הם צוחקים...מנסה להבין את הכיוון של המחשבה שלהם...מנסה לחשוב אם זה הגיוני...'
כמה שזה מוזר... ואני מנסה להבין את כיוון המחשבה שלך... איך אפשר שלא להבין?
כתבת יפה מאוד והכתיבה נגעה בי.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
מרגש
וזה יפה מאוד, אם כי באהבתי להערות קטנוניות אבקש להתעקש על האמת של המדרש המוזכר. איש ואשה, זכו (אולי מלשון נזדככו, כך שמעתי פעם) שכינה ביניהם (שכן הם כוללים את שם השם בקרבם באותיות י + ה), לא זכו (ושוב, במובן של טהרה) - אש אוכלתם (משום שבהוצאת אותיות השם נותרות רק אותיות האש..).
וזה יותר מוורט יפה של חז"ל לעניותי...
תגובות