[ליצירה]
ענק!
סופסוף מישו נכנס בשיטה הזאת ששיגעה את כל העולם.
הייתי מגדירה זאת כ"סוריאליזם" ולו רק בגלל שאנשים עשו מזה דרך חיים..
:))
וגם איכות הרישום טובה.
[ליצירה]
אני תמיד מתלבט כשיש לי ביקורת בונה לתת על קטע ולא תשבחות, האם לפרסם תגובה ציבורית או לעשות זאת בהודעה אישית.
מכיוון שנשמעו הרבה קולות מחאה בפורום (ובצדק) על הקלות הבלתי נסבלת של שחרור תגובות ה'אהבתי' לסוגיהן, נדמה לי שדווקא כשיש ביקורת חשוב לתת אותה בפומבי - כמו היצירה עצמה (בתוספת רגישות כמובן...).
הערך של ביקורת גלויה הוא גם ליוצר וגם לקהל הקוראים/שומעים כי חוש הביקורת של כולנו מתחדד אחד מהשני ורמת היצירה עולה.
כל ההקדמה הזאת בשבילך, אור, כי אני מקוה שלא תפגע ומתנצל מראש שהביקורת שלי תהיה מעט קטלנית הפעם...
בבסיס אני עדיין חושב שיש לך טאצ' טוב שזה מאוד מאוד חשוב אבל הקטע הזה יותר מדי 'בערך' במיוחד לעומת שתי הדוגמיות הקודמות שלך שהיו הרבה יותר מדוייקות ומהוקצעות.
יש כאן הרבה בעיות קצב וסאונד ומעבר לכך כביצוע אינסטרומנטלי הוא או ארוך מדי או לא מספיק מעניין ומתפתח מבחינה דינמית ועיבודית.
שני סיומים לשיר אחד למשל, נשמעים לי מיותרים(הראשון עם ההליכה לשלישית שלא כל כך אהבתי, והשני בחזרה לאינטרו עם fade out).
שוב סליחה ואני מקוה שתמשיך לשלוח לנו עוד הרבה מוסיקה ושרק נשתפר כל הזמן מהערות של חברים.
רועי.
[ליצירה]
אני חושב שהביטוי 'רום עומק...' שנדמה לי שמצוי בחסידות לא מעט, מבטא את אותו רעיון.
לכן הייתי אולי אומר בשינוי קטן: להעפיל ולהעמיק, לחפור ולבנות, לצלול ולעוף...וכו' וכו'...
ועוד קצת, אם אינני טועה יש ביטוי דומה מאוד שמיוחס לאדמו"ר מקוצק, ואם אמצא אותו אביאו לכאן בל"נ :)
[ליצירה]
בסך הכל מעט ארוך אבל חביב. ורק הערה קטנונית מאוד: יותר מדויק לקרוא לצברי השומן בשם תאי שומן ולא בלוטות שומן שכן המונח בלוטות שמור בדרך כלל לקבוצות תאים שמהווים יחידה בעלת כושר הפרשה של חומר מסויים מה שלא נתן לומר על תאי השומן.
תגובות