אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
נהד-ר!!
גם אני אוהבת זקנים, מאד, והציור הזה רק גורם לי לאהוב אותם יותר.
חוץ מהרישום הנפלא, כל כך מוסיף השם! [וגם העובדה שהציוק כאילו יוצא מתוך הדף].
שוב לאהודות...
[ליצירה]
אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
[ליצירה]
נהד-ר!!
גם אני אוהבת זקנים, מאד, והציור הזה רק גורם לי לאהוב אותם יותר.
חוץ מהרישום הנפלא, כל כך מוסיף השם! [וגם העובדה שהציוק כאילו יוצא מתוך הדף].
שוב לאהודות...
[ליצירה]
זה נפלא.
תהיתי לאורך הקריאה אם תתחיל לחזור על עצמך ושמחתי מאוד שלא עשית כך. אמנם המון תיאורים ודימוייםן שונים מזוויות שונות של אותו רעיון ובכל זאת כל אחד מוסיף משהו, אומר משהו טיפה אחר. הצלחת לסחוף אותי לחוויה שהיתה זרה לי לחלוטין והכתיבה המדויקת מרתקת.
ואגב, אני דווקא חושב שהשורה האחרונה נהדרת ומוסיפה המון.
[ליצירה]
כשאני מתעכב לקרוא משפט פעמיים ושלוש למרות שכבר הבנתי בפעם הראשונה, זה אומר שמצאתי פנינה.
כשזה קורה כל כמה משפטים זו כבר מחרוזת פנינים.
כל הכתיבה שלך ממלאה אותי באתנחתאות של נחת.
אלא מה?
אין בכל זה כדי לגרוע ולו כקוצו של יוד מהמשפט הבא:
הצלחת לתמצת לסיפורך המרגש את ההיפך המוחלט מכל מה שאני מאמין בו. לא פחות.
טוב אולי קצת פחות.
בכל אופן תודה, חידדת לי הרבה דברים.
[ליצירה]
שמחתי כשמצאתי את הרהור הזה שישמש כמסמך אנתרופולוגי חשוב למחקר שלי על סוגי אנשים, ומיד אני מתייק אותו בפרק: 'בני אור ובני חושך'.
וברצינות,
טל, כתוב נהדר וממחיש לי (כאחד שבא מהחושך ולכן התחתן עם אחת שבאה מהאור), משהו על העולם שלכם, וזה בהחלט מרהיב ביופיו, ומוזר עד מאוד לשכמותי...
[ליצירה]
מה זאת אומרת? ברור מה אסור לעשות.
א. אסור להכניס בעלי חיים שיוציאו את כלבי הנחייה המסכנים אל העיוורים אלא צריך לתת לכלבי הנחיה מנוחה עד מות הכהן הגדול (או שיכנסו העיוורים בעצמם ויקחו אותם) וזה כנראה שלט שהופיע ממש ליד השלט 'ברוכים הבאים, מועצה מקומית גולן בבשן'.
ב. אסור להכניס בעלי חיים אל מכלאת כלבי הנחייה שנטרפה דעתם וברור שאסור להוציא את כלבי הנחיה המסוכנים האלה שידועים בתוקפנותם (כפי שכבר רמז כרובי, מרק כרובית).
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות