יצאתי מדעתי, תיכף אשוב
הלכתי לעשות משהו חשוב
אל תיבהלו כשתראו דעה ריקה
הלכתי ואחזור, אולי בעוד דקה.
(נכתב בהשראת יצירותיו של "חבר בעת צרה" - יצאתי מדעתי; יצאתי מדעתי בשנית.)
פשוט מהמם!
אין מילים במקלדתי להביע את הנוסטלגיה הבלתי רצונית שנוסך עלי המשפט הזה בצורה הרפטוארית שהוא מייצג את השפיות מצד הניגוד שלה!
(אולי נתפשר על פסיכולוג?)
מרציפן -
קפטן פיקרד הוא לאני אני!!! (ברוך ה')
הוא ידיד שאוהב לעשות לי בושות (ומיד אחרי שהוא יחזור מארוחת צהריים שלו אני אטפל בו באייסיקיו)
מה עלוב? השיר?
חחחחחחחחחחח
קפטן - יא דפוקקק
קלטו.. אני יום שלם לא על המחשב ואני מקבלת SMS "שוב עשיתי לך צרות"...
קפטן.. אי אפשר להאמין לאיזה דרגת ממזריות אתה מגיע!!! D-:
ואני מבטיחה לכם שזה לא אני, למרות שהייתי מתה להיות תחמנית כזו D:
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אדיר וחזק!
פשוט מהמם!
אין מילים במקלדתי להביע את הנוסטלגיה הבלתי רצונית שנוסך עלי המשפט הזה בצורה הרפטוארית שהוא מייצג את השפיות מצד הניגוד שלה!
(אולי נתפשר על פסיכולוג?)
[ליצירה]
מרציפן -
קפטן פיקרד הוא לאני אני!!! (ברוך ה')
הוא ידיד שאוהב לעשות לי בושות (ומיד אחרי שהוא יחזור מארוחת צהריים שלו אני אטפל בו באייסיקיו)
מה עלוב? השיר?
[ליצירה]
נחמד.. לשורות האחרונות צריך להוסיף לדעתי סימן שאלה או סימן שאלה וקריאה, למשל "למה הם היו צריכים להיות היפר-תנ´´כיים ולקרוא לי ארפכשד?!"
ואגב, זה מזכיר לי שמישהי מכיתה ששם המשפחה שלה מתחיל בב' התלוננה בשיעור ספורט כשהמורה רשמה לה איחור (כי היא הגיעה אחרי שהיא הקריאה את השם שלה), שזה לא אשמתה שהיא בב', ואם היא היתה בש' למשל היא עוד היתה מספיקה...
[ליצירה]
אני אסביר -
אני סתם אחת בת 17 וחצי, בת תמימה לחלוטין, מעט שרוטה, כפי שכתוב בשיר שלי "שרוטה". אין לי הרבה כוונות להצחיק, ואם זה יוצא - אז זה לא תמיד עם הרבה כוונה...
פיקארד גדול ממני בשנה, הוא בן, והוא הרבהההה יותר שרוט ומצחיק ממני.
פיקארד החליט להתחזות אלי ולשגע פה אנשים.
למה יש לו פחות יצירות ממני? כי הוא כותב פחות... מה הבעיה?
זה כל הסיפור (:
[ליצירה]
רק הערה קטנה..
היצירה הנ"ל נכתבה די מזמן אבל רק עכשיו נזכרתי להעלות אותה לאתר.
כיום, אם תשימו לב, ברוך ה' לכל היצירות שלי (או כמעט כולן) יש תגובות, ואפילו די הרבה ביחס לכותבים אחרים שלא מקבלים כמעט כלום.
אני חושבת שביצירה הזו אני מבטאת לא רק את ההרגשה שלי שהיתה בהתחלה על כל יצירה שלא הוגבה, אלא של כל יוצר שיצירה שלו, חלק מעצמו ובשרו, לא זכתה לתגובה.
באתר הזה קורה הרבה שהיוצרים ה"נחשבים" או ה"מוכרים" מקבלים די הרבה תגובות, וכל יצירה חדשה שלהם נחטפת בשקיקה (והם בהחלט זכו במעמד הזה בזכות ולא בחסד!), אבל ליוצרים חדשים קשה מאד להתברג במעמדות כאן.
אני מקווה שנשתדל, כולנו, לקרוא גם יצירות של יוצרים חדשים, ולא לתת ליצירות שלנו למות!
[ליצירה]
מצמרר.. ומפחיד..
ועצוב וכל כך נכון..
אהבתי את המשמעות הכפולה של "ברחובות, רחובות", וגם את הסביונים - הניגוד המזוויע בין סביונים, פריחה, שמחה - לחושך, מפלצות ובטון. זה גרם לי צמרמורת..
ומפלצות, זו ההגדרה המדוייקת לאנשים כאלו.
שלא נדע עוד צער.
[ליצירה]
"המפחד מאלוהים, מושפע מהרבנים,
המאיימים בגיהינום למפרי המצוות והחוקים"
התבלבלת - מי שמאיים בגיהנום זה בד"כ הנוצרים.
ועוד טעות - " ונרתע מהחילונים,".
וגם - "ולעולם הוא יישאר כלוא בבית האסורים."
אבל בדבר אחד צדקת - "המאושר מכולם".
תגובות