[ליצירה]
מוזר שנפלתי בשיטוט החסר כיוון דוקא כאן. מדובר על "ממזר פרחים" שהיה כאן באתר? אני מבין שאתה מדבר על האירוע המצער שאיתו.
גם אני פתאם תהיתי על תמונה מאחד ממפגשי צורה, על פניו, על כך שהוא כבר לא פה.
וואלה, ואפילו מאיר פרידמן חזר. אהלן מאיר!
[ליצירה]
תסלחו לי שאני הורס את חגיגת הקיטש הדביקה הזאת
אבל אם כבר בפירושי שירים עסקינן
הייתי רוצה לכוון לרגע את הזרקור לכמה בעיות פונטיות בשיר הנ"ל
קודם כל צירה באות דגושה זוהי אבילות
מעבר לכך משקל המילים בבית השני נוגד את החיתוך המתבקש בין הלשון והחיך
ומעל לכל הנדושות הבלתי נסבלת ברמת התוכן
נותנים לנו כאן יצירה עבשה ומעופשת
אז שכוכב אחד יעז להגיד יא!!!!!!!!!עז
שלכם באהבת אין קץ
בוביס:)
[ליצירה]
יעל חביביתי קודם כל אני מעריך את היושרה למרות שהיא מעידה על בורות מסוימת
נדרש אומץ רב להגיד בצורה כלכך פשוטה אני מטומטם
ואולם התהיה שלך בדבר דרך החיבור אל השיר נכונה היא ללא כל ספק כבר הרבה קולמוסין נשתברו על מדוחה זו. אם שאלתך נשאלת בצורה יותר ספציפית על יצירה זו או על יצירותי בכלל התשובה היא שאכן ישנם רבדים עמוקים יותר שכל שיר שלי טומן בחובו מה שלא שולל את החופש שלך ושל כל אדם באשר הוא להבין ולהתחבר לפן מסוים שהשיר מיצג
לגבי הספקולציה המחוכמת שהעלת בדבר היותי מעין יוצר פיקטיבי אני חייב להודות נפגעתי אבל אני אמחל לך וזאת רק מפני שברור לי שהדבר נובע מסוג מסוים של פיגור
אמנם שירי הם סאטירים לרוב ומעוטרים הם בהומור מושחז ונשכני
ברור ששכבות מסוימות באוכלוסייה יתקשו לפרש את הדברים חלקם אפילו עלול להפגע לעתים
אבל אין הדבר אמור לגרום לי להוריד את הרמה
ואחרון לגבי הטענה שאני עשיתי למר פרידמן עוול בכך שלא ירדתי לעומקו של שירו הנאלח הרי בדיוק ההפך הוא הנכון אני בחירוף נפש ממש הגנתי על קודשי ישראל מציפורניו המטונפות של אותו פרחח
ואת כל אותם רמיזות הומואירוטיות דליתי אני משירו והצגתי אותו ואת שירו הסוטה במערומיו
ואם אינך יכולה להכיר טובה על כל אלה אין אלא לומר אינך ראויה לקרוא את יצירותי
[ליצירה]
שלום לכם שוב יוצרים יקרים או אולי עלי לומר לקקנים צבועים ומתחסדים יקרים
אילה ותמי תגובותיכם לא ראויות בכלל להתייחסות היות והאוביקטיביות שלכם זועקת מאיר take me
מה גם שפרשנותה השטחית והדלה של אילה לא עושה חסד גדול עם "היצירה הנשגבת" של מאיר
שחיכתה 15 שנה כדי להנביע את הביב הנרפש הזה
מעבר לכך הייתי ממליץ למאיר להפסיק להביא מובאות ואסמכתאות ולהתחיל להתרכז ביצירה שהיא יותר יצירתית מאשר וואנה'בי אוסקר ווילד טשרניחובסקי או דה ווינצ'י את המקוריות והנשכנות שלך תשמור ל"חווית הכריעה" האישית שלך אין צורך לחלוק עמנו את העדפותייך האינטימיות ובוודאי ובוודאי לא לתת לתנ"ך פרשנות שכזו
בהמשך לתחילת דברי למאיר, להתלות ב"אשלי רברבי"
זה נחמד וטוב כמובן שבמידה הנכונה
אבל לא משם יפרוץ היוצר הצינקן והאנרכיסט שאתה כלכך מנסה ומתאמץ להציג בפנינו אתה פשוט הופך לחקיין אומלל ובמקום ליטול את כל אותם סימוכין ולהתהדר בהם כאילו הם המשפיעים עלייך ועל יצירתך
אתה הופך לבבואתם הדלוחה והחיוורת של גדולי היוצרים שאתה כלכך נהנה לנופף בשמם בכל הזדמנות
[ליצירה]
בתור אחד שגדל על טשרניחובסקי ועוד מרשה לעצמו להעמיד את עצמו באותו קו
הייתי מצפה למשקלים טיפה יותר מדויקים וזה מעבר לחיבוקים הגבריים הלחישות הגבריות הכמהות ועוד כל מיני פנינים הרמוזות בעדינות כלכך אופינית ודקיקה עד שכמעט לא שמנו לב. אומן ההסוואה ממש
חביבי את המלצות המקווה אשמח לקבל אבל רק אחרי שתרחץ מעצמך את זוהמת השחץ הדבוקה לנוכחות המבאישה שלך באתר הזה
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
לעניות דעתי המלומדת
השיר הנ"ל בא לתאר מצב אקזיסטנציאליסטי
בו חווית התשובה לפחות ברמת האספקט החסידי של המעשה בדיוק כמו ג'וינט שגולגל בקפידה
מהווה צינור תרתי משמע לקבלת השפע
אהבתי את אוצר הדימויים החופף בין עולם החסידות לעלום הסמים הקלים השאיפה הסטלה ההתעלות וכו...
למרות שבניגוד לדעת הכותב
אני מתנגד חד משמעית ללגליזציה של סם על כל סוגיו
אשמח לראות פרסומים נוספים העוסקים בהתאמה הסימטרית בין הזרם הליטאי לבין צריכת כימיקלים
רב תודות
בוביס!!!!