[ליצירה]
מוזר שנפלתי בשיטוט החסר כיוון דוקא כאן. מדובר על "ממזר פרחים" שהיה כאן באתר? אני מבין שאתה מדבר על האירוע המצער שאיתו.
גם אני פתאם תהיתי על תמונה מאחד ממפגשי צורה, על פניו, על כך שהוא כבר לא פה.
וואלה, ואפילו מאיר פרידמן חזר. אהלן מאיר!
[ליצירה]
לנוני החביבה
להבא כשאת מבקשת לבקר יצירה בכלל
ואת יצירותי בפרט
בואי נסכם שקודם כל תעשי את זה בלי שגיאות כתיב
ואחר כך את יכולה גם לנסות ולבקש יפה שנסביר לך קצת על שירה וקצת על גאונות
ורק אחר כך אולי נרשה לך להעריץ אותי
[ליצירה]
אני חושב שפעם באמת הגזמת
היית רוצה שחס וחלילה יקראו לך ננסי בראנדס ואז כשתמות כולם יספרו בדיחות על שימי תבורי במקום להתאבל עלייך
מאד חסר רגישות מצדך אבל אחרי הכל למה ניתן לצפות מבחור שקורא לעצמו ממזר
פיך ענה בך ממש
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בתור אחד שגדל על טשרניחובסקי ועוד מרשה לעצמו להעמיד את עצמו באותו קו
הייתי מצפה למשקלים טיפה יותר מדויקים וזה מעבר לחיבוקים הגבריים הלחישות הגבריות הכמהות ועוד כל מיני פנינים הרמוזות בעדינות כלכך אופינית ודקיקה עד שכמעט לא שמנו לב. אומן ההסוואה ממש
חביבי את המלצות המקווה אשמח לקבל אבל רק אחרי שתרחץ מעצמך את זוהמת השחץ הדבוקה לנוכחות המבאישה שלך באתר הזה
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
יעל חביביתי קודם כל אני מעריך את היושרה למרות שהיא מעידה על בורות מסוימת
נדרש אומץ רב להגיד בצורה כלכך פשוטה אני מטומטם
ואולם התהיה שלך בדבר דרך החיבור אל השיר נכונה היא ללא כל ספק כבר הרבה קולמוסין נשתברו על מדוחה זו. אם שאלתך נשאלת בצורה יותר ספציפית על יצירה זו או על יצירותי בכלל התשובה היא שאכן ישנם רבדים עמוקים יותר שכל שיר שלי טומן בחובו מה שלא שולל את החופש שלך ושל כל אדם באשר הוא להבין ולהתחבר לפן מסוים שהשיר מיצג
לגבי הספקולציה המחוכמת שהעלת בדבר היותי מעין יוצר פיקטיבי אני חייב להודות נפגעתי אבל אני אמחל לך וזאת רק מפני שברור לי שהדבר נובע מסוג מסוים של פיגור
אמנם שירי הם סאטירים לרוב ומעוטרים הם בהומור מושחז ונשכני
ברור ששכבות מסוימות באוכלוסייה יתקשו לפרש את הדברים חלקם אפילו עלול להפגע לעתים
אבל אין הדבר אמור לגרום לי להוריד את הרמה
ואחרון לגבי הטענה שאני עשיתי למר פרידמן עוול בכך שלא ירדתי לעומקו של שירו הנאלח הרי בדיוק ההפך הוא הנכון אני בחירוף נפש ממש הגנתי על קודשי ישראל מציפורניו המטונפות של אותו פרחח
ואת כל אותם רמיזות הומואירוטיות דליתי אני משירו והצגתי אותו ואת שירו הסוטה במערומיו
ואם אינך יכולה להכיר טובה על כל אלה אין אלא לומר אינך ראויה לקרוא את יצירותי
[ליצירה]
פיקסו וברי סחרוף
פיקסו בתקופה הכחולה שלו היה יותר אופטימי
איזה בלוז משובח החיים האלה מצליחים להוציא ממך איך אומרים לפעמים הקב"ה מייסר את הצדיקים כי הוא מתאווה לתפילתם
אני חושב שהשירים האחרונים שלך הם אחלה של תפילות
ואסיים במשל של ברי סחרוף
יהודי אחד חלם חלום ובחלומו גשר גדול המוביל לעיר גדולה יורד אותו יהודי אל מתחת לגשר ומתחיל לחפור כאשר לבסוף מוצא הוא מרגלית יקרת ערך
החלום חזר ונשנה ועולה בליבו החשד כי יש ממש בחלום ונסע אל אותה עיר גדולה בארץ זרה ולאחר תלאות רבות הגיע אל הגשר וחפר את כל סביבותיו אך לא מצא את המרגלית אבל וחפוי ראש חזר לביתו רק כדי לגלות שעל כל רכושו הוצא צו עיקול כאשר הזיזו אנשי הוצל"פ את התנור ממקומו גילה הוא את המרגלית המיוחלת אשר רדפה אותו בחלומתיו ואל זה נאמר אל תחפש רחוק תשאר קרוב
אלא אם כן אתה מחפש יהלום
ואז בריסל זה המקום
אחי גם אם נסעת לחפש רחוק תשאר קרוב
[ליצירה]
ילד אני מסכים איתך בכל מילה
פשוט הוצאת לי את המילים מהפה
יש מימד שטחי מאד הן ברמת הכתיבה והן ברדידות התחושות אותם מנסה הכותב לבטא
ובנוסף כמו ש"ילד" כתב קו העלילה לא מתפתח בצורה הגיונית מידי הדיאלוג מתפתח בצורה דיספרוגרסיבית אבל חבל לי להשתמש במונחים מעולם הספרות הרי ברור שהכותב לא קרא ספר מעולם
בברכת רפואה שלמה
אני :)