[ליצירה]
בנאדם...איזה ראש שרוט...וגאוני.
אני מתפאלת כל פעם מחדש מהגאונות שבשגעון (וההפך) ביצירות שלך. אתה כותב...נפלא.
מדוייק כל כך. היצירות שלך...צריך להביט עמוק עמוק לתוכן כדי להבין. וכמה שזה שווה את המאמץ.
ג-א-ו-נ-י!
אהבתי. ואהדתי.
נ.ב.
"ראש שרוט" - היה מחמאה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
.
בדיוק השבוע חשבתי לעצמי "וואי, אם אני אמות,(חס וחלילה) מה יכתבו באתר? "אתר צורה מבכה את מותו של ממזר פרחים"? זה עלול להיות פאתטי קצת,לא? ושוב חס וחלילה. בשורות טובות, ונחמד לקפוץ לכאן מדי פעם.
[ליצירה]
אוף. אני לא מצליחה לזהות את הקטע וכך לנכס אותו לעצמי, אפילו שהייתי ממש שמחה שזה יהיה שלי.
וזה שאני לא היא, גורם לי לא לדעת באמת אם הקטע באמת שלה, או שהוא חלק מהיצירה החמודה הזו. אז עוד אוף.
[ליצירה]
גאוני.
אותה תחושה בכל פעם שאני קורא אותך, כאילו אתה מדבר באצבעותיך ממש כמו שפתיים. רק שתדע לך שיש אנשים שאצלם המילים צריכות להתגלגל כברת דרך מסויימת מהפה אל האצבעות ואז הם לא מבינים למה לא יצא להם בדיוק מה שרצו שיצא להם...
נ.ב.
התגעגעתי...
מאוד.
[ליצירה]
הי,זה טוב!
הרעיון מוכר לכל מי שמנסה ליצור משהו,אבל כתבת את זה בצורה כל כך טובה וזורמת.ממש נהניתי לקרוא.
ולעומת "פאבלו הצ'יליאני" היה את פלובר הצרפתי,שכל מילה שכתב זכתה אצלו לבדיקה שניה ושלישית,ותמיד מצא מה למחוק,ומה לנסח מחדש.ואני לא חושבת שזה גרע מהכתיבה שלו.להיפך.
[ליצירה]
[ליצירה]
תודה רבה רבה לכל המגיבים, נורא כיף לגלות דף מלא תגובות בבוקר של שבוע חדש...
השיר הקטן הזה (אני מעולם לא כותב שירים) נולד רק בהשפעת וכמתוך מחווה לטים ברטון, הבמאי של "אדוארד ידי מספריים" וסרטים אחרים ויוצר של ספר שירי ילדים חולני ביותר בשם "מותו המלנכולי של הילד צדף", (אשר מכיל מיני דמויות כגון הילד כתם, הילד הרעיל, זה עם הנעצים בעיניים וכו',) כך שבמנותק מההקשר קצת קשה להתייחס. מעבר לזה, כלנית, אני אשמח להסביר לך על הרצף, הקשר, וההיסטוריה המשפחתית של כל אחת מהדמויות באישי...
[ליצירה]
איזה יופי שלם ועגול. אהבתי עד למאוד מאוד כל כך שקשה להביע במילים. נדמה שרק מתבקשת כאן יצירת המשך, שיר הלל לסלידה (על אדהזיה, כמובן). נשגב מבינתי איך חתלתול עדיין לא הגיב....
[ליצירה]
איזה יופי!!! מקסים, כתוב בשנינות נפלאה. כבר מהמשפט השני היה ברור לי שהלאה מכאן אני אוהב מאוד את שאר השורות, ואכן לא אכזבתי את עצמי. כל הכבוד לי!
[ליצירה]
מסכים עם ביבל, גם בי עלתה תחושה חנוך לוינית תוך כדי קריאה, מה גם שבדיוק סיימתי את "מלאכת החיים" שלו אשר מדבר גם הוא על יחסי זוג קשישים (אבל מכיוון מאוד שונה...)