[ליצירה]
לא מתאים, לא מתאים בכלל
אני יושבת לי כאן, עוד עם הטעם של הבירות מהערב על השפתיים... מנשנשת מאנצ'
לתומי נתקלת באתר נחמד .. קוראת, מתעניינת.
היום האחרון בבית לפני 28 ... הכל כל כך מתוק כאן. לא זוכרת אוהלים, ולא מדים. ממש רגע סופ"שי-פסטורלי.
למההההההההה ללללללללמהההההה לחלל את המקום עם מילות-צבא?!?!??!?!?!?!?!?!?
[ליצירה]
מול עיניי עולים ציורים של ברוך נחשון, אתה ודאי מכיר. תיאורים יפים יש לך כאן, ומי יתן ונזכה לבניין ירושלים, יפה לפחות כמו שכתבת.
ובהצלחה בצבא.
הצד הממזרי שלי מבקש להוסיף הערה צינית: מילא שהצפור תנשק ראשי זהב, אבל למה שתנשק טסה?
[ליצירה]
ערבוב...
להכניס ציציות... בלילה שכזה...
האירוע המתואר היה זה מכבר (ככתוב, י' בתמוז), ועם כל זה הסיפור מופיע כאן עכשיו, בימים טרופי חתונות שאחרי תשעה באב, בשבע שבתות של נחמה - -
והנה הפיגוע הנורא הזה שקטל את מי שסחו זה עתה את צרתם לפני אדון המרומים כמטחווי דמעה מהר הבית.
ולקרוא עכשיו על חתונה...
ולחשוב על החתונה של אתמול ושל שבוע הבא, ושוב להיזכר בפיגוע...
המקום ינחם, נבנה עוד מחורבות ירושלים ולא נוסיף לדאבה עוד.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
נכון, ואמיתי, וכואב...
הכי כואב זה לגלות את זה בעצמנו ברגעי אמת, עד כמה אנחנו יודעים להיות גבוהים, ונשגבים, ולדון על משמעות הטוב ומשמעות הרוע ולחוש כל כך נעלים...
ובפועל?...
[ליצירה]
יקירי לבבי אביב וסתיו,
מבינות השיטין של תגובתכם עולה- נקטרת רוחחה המבאישה לעיתים של המאיסה היותר החלטית בכל אשר דבר יש לו עם שפרירי חביוני שחק עזוז תורתה של הישיבה המרכזית העולמית, מבית מדרשם של הגר"א צחי ותלמידיו.
ואני דווקא התכוונתי ברצינות.
[ליצירה]
בראשונה
בשעה סבירה יותר,הייתי עובר על הכל
(עכשיו 4:00 בבוקר בדיוק!). כה לחייך, אין דבר שעושה לי טוב יותר (בשירה) ממובאות משירים ישנים, כה- לחי.
[ליצירה]
יקירי לבבי אביב וסתיו,
מבינות השיטין של תגובתכם עולה- נקטרת רוחחה המבאישה לעיתים של המאיסה היותר החלטית בכל אשר דבר יש לו עם שפרירי חביוני שחק עזוז תורתה של הישיבה המרכזית העולמית, מבית מדרשם של הגר"א צחי ותלמידיו.
ואני דווקא התכוונתי ברצינות.