נריה
קדושה אני מבקש,
או שמא צומי
קדושת ארץ ישראל,
או רמוש עפרה
קדושת אהבת ישראל,
או חולת אהבת נערה
קודש הקודשים אני מבקש,
או היות הדוחק את הקץ
מהרה, ענני אבי,
ותמהר ותחיש לגאולנו בקרוב.
מבינות השיטין של תגובתכם עולה- נקטרת רוחחה המבאישה לעיתים של המאיסה היותר החלטית בכל אשר דבר יש לו עם שפרירי חביוני שחק עזוז תורתה של הישיבה המרכזית העולמית, מבית מדרשם של הגר"א צחי ותלמידיו.
ואני דווקא התכוונתי ברצינות.
מבינות השיטין של תגובתכם עולה- נקטרת רוחחה המבאישה לעיתים של המאיסה היותר החלטית בכל אשר דבר יש לו עם שפרירי חביוני שחק עזוז תורתה של הישיבה המרכזית העולמית, מבית מדרשם של הגר"א צחי ותלמידיו.
מתוך נשמת האומה בכללה בטהרתה הנשגבה והמאוחדת באור האורות של האמת עליי לומר, לא כי יש בי כוח לכתוב אלא בגלל שאין בי כוח לדום שזה אאוץ' . אבל נו, טוף, מי שיש לו נשמה של יוצר וכו'...
גל י-ה 15/8/2007 12:23:55 אני היחידה שרואה כאן ביקורת
שנוגעת בבפנוכו של הבטן של החינוך הדתי-לאומי?...
בכל אופן- זה העביר את הנקודה בציניות מקפיאה ואמיתית.
ואל תדאג, נהר, אני לא היתי מביאה את זה בחיים לפעולות בני עקיבא...
[ליצירה]
יקירי לבבי אביב וסתיו,
[ליצירה]
יקירי לבבי אביב וסתיו,
[ליצירה]
אאוץ'
מתוך נשמת האומה בכללה בטהרתה הנשגבה והמאוחדת באור האורות של האמת עליי לומר, לא כי יש בי כוח לכתוב אלא בגלל שאין בי כוח לדום שזה אאוץ' . אבל נו, טוף, מי שיש לו נשמה של יוצר וכו'...
[ליצירה]
אני היחידה שרואה כאן ביקורת
שנוגעת בבפנוכו של הבטן של החינוך הדתי-לאומי?...
בכל אופן- זה העביר את הנקודה בציניות מקפיאה ואמיתית.
ואל תדאג, נהר, אני לא היתי מביאה את זה בחיים לפעולות בני עקיבא...
[ליצירה]
ילד,שים לב
'הישיבה הגבוהה (חקלאית!) 'שדות אמיר' פותחת שעריה בפני צעירים המעוניינים לימוד תורה עם עבודה חקלאית באדמתה הקדושה של ארץ אבותינו.השטח מופקע מערבים באחריות, מדרשה לבנות בסמוך ועוד
אטרקציות.
לתיאום ביקור, פרטים והגשמה התקשר היום..'
(ציטוט משוער ממודעה שנתלתה בישיבות.)
[ליצירה]
החלפת הרעיונות בין הצדדים בשתי היצירות טובה ומעוררת מחשבה, אבל לי נראה קצת לא שייך מצד הטיפוס בו מדובר שיונתן יחזיר בכלל מכתב, ואם כן - אז הוא יהיה כתוב בעברית אמיתית, מדוברת, ולא בעברית של אמונת עתנו. (שהפעלים מקדימים את כינויי הגוף 'זוכר אתה', 'מקווה אני' וכו'..)
או שאולי זה בא להראות שהוא עדיין בוחן דברים בעיניים כאלה, ואז זה רעיון יפה אבל נראה לי לא סביר. מהיכרות קרובה עם סיפורים כאלה ודומים, התרשמתי שמעטים האנשים שחושבים, מדברים וכותבים בשפה כזו בגיל צעיר גם בין כאלה שכן 'ילכו בתלם' וילכו ללמוד בעלי או בשבי חברון או באילת, אבל ממש אין אנשים שיתבטאו באופן כזה על הגבעות או במקומות דומים.
יישר כוח.
[ליצירה]
מי אמר
מי אמר לך שאין לו אשה?!, אם בשבירת המיתוס הרומנטי של התקופה התנאית עסקינן, נזכיר שלא מן הנמנע שיש לו כבר אחת או שתים..
נהינתי , תודה,
החניך המעריץ.
[ליצירה]
שלום ותודה
אורי שלום, אני חדש כאן והומלצת בפניי על ידי חבר טוב שביקשתי ממנו המלצות (ממזר פרחים,כפי שהוא נקרא כאן), הוא הפנה אותי ל'איזה חג תאהב מירב', שהוא נחמד מאוד בעיניי, אבל הצצתי בעוד מספר שירים ונהינתי מאוד מ'הזייה ירושלמית',תודה רבה מאוד ושבוע טוב.
[ליצירה]
יקירי לבבי אביב וסתיו,
תגובות