הייתי בטוח שזה ירח!
מזכיר לי במשהו חופשות משפחתיות מעברי הרחוק כילד קטן, כמעט תינוק, בצפון הרחוק. כנראה שבגלל זה זה עשה לי הרגשה של לילה למרות שבמבט שני יש לשמש קרניים. אני דווקא מעדיף את זה כלילה. והבית נראה לי קצת ריק מדי, קצת נראה כמו לוגו. בכל אופן יפה מאוד.
סוף סוף הצלחתי להמציא הליך חכם: התגברתי על יצרי והחלטתי לצרוך את היצירות של קוד יוצר 441 אחת אחת, ולפרקים. זה אמנם יוצא יום יום, אבל אני בסך הכל בשר ודם.
לזה קוראים עצמות לחיים גבוהות ולסת איתנה. יופי של פרופיל!
בנימין.
כשחושבים על זה, הציור פשוט מתאים לימינו אלה, למרות שהוא פורסם לפני שנתיים...
"זה היה ביתי"- כי מצויר בו עץ ובית ושמש (לכל מי שתמה) ומצד שני יש משהו בוער בברוש ובקרני השמש...
מבע הנפש של מי שאומרים- יש לו נפש אמן,נגיעות של העט בעולם של דפים,פרחים יבשים של חיים, הפוכים,ואין מבע נפש מספיק לעולם שכזה ואומרים:הוא חי במקומות אחרים.
[ליצירה]
אסוציאציות
לי זה מזכיר את הדברים הבאים:
יד,
פנים,
עץ,
בית,
שסק (אוקיי, זה לא באמת מזכיר לי שסק, אבל הייתי חייב לכתוב).
ואני שותף לדעה של מישי.
[ליצירה]
No way
הייתי בטוח שזה ירח!
מזכיר לי במשהו חופשות משפחתיות מעברי הרחוק כילד קטן, כמעט תינוק, בצפון הרחוק. כנראה שבגלל זה זה עשה לי הרגשה של לילה למרות שבמבט שני יש לשמש קרניים. אני דווקא מעדיף את זה כלילה. והבית נראה לי קצת ריק מדי, קצת נראה כמו לוגו. בכל אופן יפה מאוד.
[ליצירה]
חבל
את כותבת יפה, אבל נראה כאילו גוף החיבור חסר, ובמקומו תפור זנב קיטשיות האומר: לא היה לי כח.
"מאותו היום אני ומתנאל אוהבים אחד את השני" נשמע מאוד לא אמין, במיוחד כשמדובר באם ובנה.
בהצלחה.
תגובות