חבר'ה, מספיק ללכלכך אחד על השני. לא זו המטרה של צורה. הדס, טפשי לצאת מהכלים בגלל מישהו שלא אכפת לו כהוא זה ממה שאומרים לו.
פנקסון, המטרה של צורה היא לא לרדת על אחרים, גם אם הם מאוד לא נושאים חן בעיניך. אז תתאפק.
כמו שאמרתי בקודם, אני בהחלט מסכים אתך, אבל למה אתה אומר את זה רק לי? אני בסך הכל מגיב להערות של כאלו שמשתלחים בי חופשי. תפנה בבקשה את בקשתך לכולם. כל זמן שמישהו לא יגיב אישית אלי, אני מבטיח שלא להגיב כלפיו. עשינו עסק?
אלמונית זמנית, אמא שלך בהחלט מבינה בצילומים ובעיקר ברמה שלהם. אז אולי יש אצלה בגן עוד מקום לילד שיעשה טוב לחבריו עם צילומי ברל'ה, אולי הוא גם יצליח לצלם איזה חרגול מחייך או נמלה עמלה.
מתחת לכל אבן שמרימים מוצאים את הדס המנומסת, כנראה שמרוב שאת מבלה בצורה את שוכחת ללכת לחוג להליכות ונימוסים. ודין אתה צודק בהחלט, אולי תפנה את הערה הזאת גם לערוגה וגם ליוחאי שתופס טרמפ על כל יצירה של אחרים ומשתלח בהם חופשי? מה שאתה מבקש זה בעצם התנתקות חד צדדית שלא מקובלת עלי
אתה פיטשפת את זה?
זה נהדר.
המיקום שלו והגודל שלו יחסית לפריים, מעולים. אני יכולה להמשיך להתמוגג אבל הגאוניות של התמונה הזאת היא בתמצתיות, אז אסיים כאן.
נהדר.
[ליצירה]
חבר'ה, מספיק ללכלכך אחד על השני. לא זו המטרה של צורה. הדס, טפשי לצאת מהכלים בגלל מישהו שלא אכפת לו כהוא זה ממה שאומרים לו.
פנקסון, המטרה של צורה היא לא לרדת על אחרים, גם אם הם מאוד לא נושאים חן בעיניך. אז תתאפק.
[ליצירה]
מסכים אתך דין
כמו שאמרתי בקודם, אני בהחלט מסכים אתך, אבל למה אתה אומר את זה רק לי? אני בסך הכל מגיב להערות של כאלו שמשתלחים בי חופשי. תפנה בבקשה את בקשתך לכולם. כל זמן שמישהו לא יגיב אישית אלי, אני מבטיח שלא להגיב כלפיו. עשינו עסק?
[ליצירה]
אלמונית זמנית:)
אלמונית זמנית, אמא שלך בהחלט מבינה בצילומים ובעיקר ברמה שלהם. אז אולי יש אצלה בגן עוד מקום לילד שיעשה טוב לחבריו עם צילומי ברל'ה, אולי הוא גם יצליח לצלם איזה חרגול מחייך או נמלה עמלה.
[ליצירה]
חיים, בפורמט הישן של צורה נכתב המוטו של האתר, שלצערי לא מופיע כאן היום.
צורה היא לא במה לירידיות והתקטננויות משום סוג; בשביל זה יש את תבת המסרים.
[ליצירה]
פלאש
א. פשוט לפי הצבע הלא טבעי והלבן משהו..
ב. מאחורי אבנים מסויימות יש כמו מסגרת קטנה של צל (רואים מסגרת אחת כזאת מתחילה המפינה השמאלית התחתונה)- מקווה שאת מבין למה התכוונתי
[ליצירה]
אוף אני גם רוצה להיות בים בחורף....
אכן עוד אחת מפלאי העדשה של "קצת אחרת", תמונה פשוט עוצמתית שמשדרת המון!
שימו לב גם להשתקפות השקטה של הסלעים במים שמהווים ניגוד מדהים לבלגאן שלמעלה.
קצת אחרת בהחלט יש לך את זה! (ותלכי ללמוד כבר צילום מקצועי...)
[ליצירה]
כשקראתי את הקטע עלו לי מחשבות דווקא על
"מוות".
הקטע מדגיש בצורה כ"כ חזק וכואבת את החלל הריק, את הבור שנפער ואת ההרגשה של כל העולם ממשיך והאדם שקוף/ריק/מביט מבחוץ על כל זה.
"מגורשת" אני שלא הייתי גר בגוש הספקתי קצת לשכוח שיש עדיין אנשים שחיים במציאות הזו, ובזכותך עלה הנושא שוב לתודעה שלי, תודה!
בברכת גאולה שלמה!
[ליצירה]
(למה אתם טוחנים את אותם הדיונים עוד פעם ועוד פעם?!?!?, כן אנחנו יודעים ש"קצת" נגד עריכה וכו וכו...)
לענ"ד קומפוזיציה מעולה ומעניינת!,
אותי דווקא עניין באיזה עדשה צילמת (מן הסתם עדשה ארוכה אבל השאלה כמה..)
לגבי הצבע של התמונה- קודם כל אי אפשר אף פעם לשנות את המציאות ב. אם את מצלמת בדיגיטלי אז יש את מה שנקרא WB -"איזון לובן" (איזון של הלבן בתמונה) זה נושא קצת מסובך ולומדים אותו בעיקר מנסיון אבל אם תאמרי לי איזה מצלמה יש לך אז אולי אני יוכל לנסות להסביר,
חנוכה שמח ומאיר לכולם!
(ואולי יהיה תמונות מאילת......., יש למה לצפות)
[ליצירה]
[ליצירה]
תמונה מאד יפה וברורה!
אגב ה"שחורלבן" בעריכה ממוחשבת או בצילום?
[ליצירה]
תמונה יפה
אולי הייתי מנסה קצת להתכופף ולצלם את הכיסא עם קצת יותר מרחבים של הים אבל זה הסתכלות שלי וכמה כיף שלכל צלם יש את ההסתכלות והראיה שלו.
[ליצירה]
פשטות
איזה כיף שיש המשך לסדרת החורף המדהימה שלך,
יש קטע יפה מאד בתמונות שלך שאת לא מנסה לחפש דברים מסובכים אלא תמונה פשוטה וברורה וזה נותן לתמונות הרבה עוצמה!!!
ואגב יכול להיות שיש כאלה שיחשבו כך אבל לטעמי אין כאן שום חזרה על תמונות- כל תמונה היא אמירה בפני עצמה (בסדרת החורף)
חורף נעים לכולם!
תגובות