[ליצירה]
וואו. זה נהדר. כתוב טוב, עד שלרגע התחלתי לרחם על מישהו פה....
הציניות חזקה ומצויינת!!!
אהבתי את החיבור לאם סיסרא, ואהבתי את התוספת על המכונית תופת בשבי שומרון!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אני ממש אהבתי, כאחת שלומדת כימיה בשנתה האחרונה בתיכון אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר!
אני לא יכולה לספור את הפעמים שחשבתי לקפוץ מחלון הכיתה או לעשות משהו רק כדי שיעיפו אותי החוצה בשעה 3 בצהריים בה למדנו על פולימרים.
בכל מקרה- קליל משעשע ומעלה הזדהות.
תודה!
[ליצירה]
אז מה אם לא קראתי את 1984? כל הזמן מישהי בבית שלי מדברת על הספר הזה. אני יודע אותו בעל-פה בלי לקרוא אותו! (ראי המשפט הראשון בהקדמה ל'הנסיכה הקסומה' של ויליאם גולדמן...)
אולי את יודעת על מי אני מדבר? האחות הגדולה?
אל תדאגי. לא התכוונתי אלייך: א. אין מצב שאי-פעם תיבחרי לנשיאת הזבל, כך שארצות הברית- עוד חזון למועד. ב. נראה לך שאני אסכים להיות אח של מישהי שקוראים לה סוזי?
[ליצירה]
אין ספק, שבקטע האמנותי ניצחת.
נותר לי רק לחתום בברכת "ממית ומחיה ומצמיח ישועה" - מתוך שממית, הוא יחיה ויצמיח לנו ישועה. אמן.
מאיר פרידמן - בלום כאן ועכשיו, בבקשה. אף אחד לא איים עליך, אלא אם כן אתה מפחד מהמשיח... (נשמע קצת כמו "מפחד מהחושך". בייחוד כשאתה לא מאמין בביאתו בכלל. אז באמת כדאי לך להפסיק...)
[ליצירה]
לא נראה לי שהמצב היה כל-כך פרוץ. זאת אומרת: זה שהיה שם הרקדה לנשים, לא אומר שהגברים היו בעת הריקודים! הגברים הגיעו בהפסקות, שמעו את השטויות של הנשים ("אל תיתן עיניך בנוי, וכו" ברור שכשנשים מייפות את עצמן, אז הדבר היחיד שגבר ישים לב אליו יהיה המשפחה והאופי, לא?...) בחרו כלה או שלא בחרו, והלכו!
ואגב- בכל מקרה היה צריך לשאול את הכלה לדעתה. אז כל כמה שהשיר הזה כתוב יפה (עם משחקי מלים מעולים! בגדי לבן שאולי יגרמו לאיזה גבר לרצות בך- מקסים!) הוא לא דיבר אליי. ועוד מה, שכבר כתבו לפניי- שבאמת סביר להניח שכבר יש לו אישה או שתיים לגבר שמסתכל עליה.
אבל מבחינה לירית, השיר הזה מהמם. ותודה לתגובות שהביאותני (???) עד הלום.
[ליצירה]
נכון, אבל הספר מוצלח הרבה יותר, והסרט מדבר אליך בקטעים מסויימים מאוד. הספר כולו מטורף בריל-טיים. לואיס קרול יושב בקבר וחושב: "למה? במה טעיתי?".
וולט דיסני עשו סרט שהם כתבו את התסריט שלו, כשמישהו כתב כבר לפניהם את הספר בצורה יותר מוצלחת. גם להם יש לפעמים נפילות.... (ואם בארזים נפלה שלהבת...)
[ליצירה]
דווקא אני יותר אוהב את הסגנון הזה. שיר יפה. אם כי לא הבנתי את השורה 'אלי פי עבר לקבר'. אלי פי עבר? או לעבר או אלי קבר. לא סגרת עם עצמך?
בכלופן- אהבתי בלאו הכי.
[ליצירה]
הדרקון נראה נחמד מדי. הוא מזכיר לי את אחיינית שלי.
והכנפיים נראות יותר מדי מדוייקות. היית יכולה להיות פתוחה יותר, לענ"ד.
אבל מי אני שאבקר ציורים? בסה"כ- באמת יפה.
[ליצירה]
[ליצירה]
את מטורפת ואני מת על הכתיבה שלך, ונחמד באמת שלא סיפרת לי שכתבת בלדות למוישה אופניק.
מטורפת!
[ליצירה]
[ליצירה]
מעולה. כל-כך מעורר הזדהות. ונכון.
ואופס, זה יהיה קצת חוסר טאקט, אבל: נכון. הציטוט הוא הדבר היחיד שגרם לי להמשיך. אם היית ממציא כותרת טובה זה יכול להיות מוצלח יותר.
אגב- אני לוקח את הכבוד להגיב ראשון על היצירה הזו!