[ליצירה]
וואו. זה נהדר. כתוב טוב, עד שלרגע התחלתי לרחם על מישהו פה....
הציניות חזקה ומצויינת!!!
אהבתי את החיבור לאם סיסרא, ואהבתי את התוספת על המכונית תופת בשבי שומרון!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אני ממש אהבתי, כאחת שלומדת כימיה בשנתה האחרונה בתיכון אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר!
אני לא יכולה לספור את הפעמים שחשבתי לקפוץ מחלון הכיתה או לעשות משהו רק כדי שיעיפו אותי החוצה בשעה 3 בצהריים בה למדנו על פולימרים.
בכל מקרה- קליל משעשע ומעלה הזדהות.
תודה!
[ליצירה]
אז מה אם לא קראתי את 1984? כל הזמן מישהי בבית שלי מדברת על הספר הזה. אני יודע אותו בעל-פה בלי לקרוא אותו! (ראי המשפט הראשון בהקדמה ל'הנסיכה הקסומה' של ויליאם גולדמן...)
אולי את יודעת על מי אני מדבר? האחות הגדולה?
אל תדאגי. לא התכוונתי אלייך: א. אין מצב שאי-פעם תיבחרי לנשיאת הזבל, כך שארצות הברית- עוד חזון למועד. ב. נראה לך שאני אסכים להיות אח של מישהי שקוראים לה סוזי?
[ליצירה]
מעורר מחשבות. כמו תמיד.
חשבת פעם לכתוב לתחרות הסיפור הקצר של 'מקור ראשון'? טוב, אני יודע את התשובה.
תפסיקי להתבטל- תקחי מעטפה, תשלחי, ותתבטלי!
יפה. מאוד, אפילו.
[ליצירה]
אם זו דרך ההזדהות עם יצחק רבין- כן. אני מאוד מזדהה.
אה. ולמישהו יש בעיה עם בדיחות על השואה, אגב?
מה יהיה? יאסרו עלינו אחר-כך גם להזכיר את שמו של רבין לבטלה?
[ליצירה]
אתה יודע, יש פתרון נוסף לכאב מלבד הגלדת הפצעים, אם הם לא ניתנים להגלדה: אפשר פשוט לרצוח את הקרבן. בגדר המתת חסד. הם לא היו רוצים למות על קידוש האללה ולקבל שבעים בתולות? זה כבר ממש המתת חסד. אני חושב שזה פתרון מוצלח יותר מאשר להפסיק את 'הכיבוש תחת המגף הציוני-ציני' ושאר הכמעט-שנינויות-ציניות שלך.
לרגע חשבתי שזה שיר-בדיחה, אבל אז גיליתי שאתה כתבת אותו... אז אני חייב לציין: בדיחה גרועה למדי. תשתפר.
אתה יותר טוב בתור משורר מאשר בתור קומוניסט, אז פשוט צא מזה!
[ליצירה]
אני מרגיש דילמה אם לחייך מרוב שזה כתוב יפה, לבכות מרוב שאני מקנא, או לבכות מרוב שזה מדכא שזה אמיתי. (לא אצלי בבית, ברוך השם. אך אני מכיר כמה שכן.)
משתתף בצערך אם זה כך. אאוץ'. כתיבת הרגשות שלך היא ממש פשע- כי זה כל-כך מוצלח, שאני מרגשי ממש חסר-רגשות.
זאת אומרת, חסר רגשות חוץ מ'אכול-קנאה', שנאמר: "קנאת סופרים..." (ואני בספק על ההמשך.)
עלי והצליחי.
[ליצירה]
פתרון כלבבי. אם כי זה קצת כמו הספרים של ג'ון גרישם- אתה מסיים מאוחר מדי. היה אפשר לקצץ בכמה שורות.
הזוי כמו שצריך. הייתי זקוק לזה בשעה כה מוקדמת של הבוקר...
[ליצירה]
אבל מה הקשר לתורת האבולוציה? קשור ל'חזק שורד'?
אהבתי, בכל אופן.
אם כי הפיסקה האחרונה מפיגה את ההנאה שאחרי ההבנה והתרת המתח.
נתת יותר מדי זמן 'להירגע' מהגילוי של התוכניות, וסיימת בקיטש. זה מעשה אשר לא יעשה!
ובכל זאת- כל-הכבוד!