[ליצירה]
וואו. זה נהדר. כתוב טוב, עד שלרגע התחלתי לרחם על מישהו פה....
הציניות חזקה ומצויינת!!!
אהבתי את החיבור לאם סיסרא, ואהבתי את התוספת על המכונית תופת בשבי שומרון!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אני ממש אהבתי, כאחת שלומדת כימיה בשנתה האחרונה בתיכון אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר!
אני לא יכולה לספור את הפעמים שחשבתי לקפוץ מחלון הכיתה או לעשות משהו רק כדי שיעיפו אותי החוצה בשעה 3 בצהריים בה למדנו על פולימרים.
בכל מקרה- קליל משעשע ומעלה הזדהות.
תודה!
[ליצירה]
אז מה אם לא קראתי את 1984? כל הזמן מישהי בבית שלי מדברת על הספר הזה. אני יודע אותו בעל-פה בלי לקרוא אותו! (ראי המשפט הראשון בהקדמה ל'הנסיכה הקסומה' של ויליאם גולדמן...)
אולי את יודעת על מי אני מדבר? האחות הגדולה?
אל תדאגי. לא התכוונתי אלייך: א. אין מצב שאי-פעם תיבחרי לנשיאת הזבל, כך שארצות הברית- עוד חזון למועד. ב. נראה לך שאני אסכים להיות אח של מישהי שקוראים לה סוזי?
[ליצירה]
אכן. כמה פעמים אמרתי לך שאין סיכוי שתגיעי לירח, סומסום? יפה. חזרי אחריי: סופר-סתם תמיד צודק! תמיד!
את טועה בנקודת המבט שלך. זה לא שלא תפסת אף כדור. הכדורים "בורחים" ממך.
גם אני מבכה את התמוז בסיטואציה שהצגת.
עלי והצליחי. במלים אחרות: אהבתי.
[ליצירה]
הוא חשב שהיא מטאפורה? מזל שלא היה ביולוג. עוד היה חושב אותה לליזוזום. וזה באמת מעליב.
יפה. נכנס לרשימת היצירות האהודות עליי, אם כי אני לא בטוח שזו מחמאה גדולה. ובכל זאת- כל הכבוד!
[ליצירה]
אוהו. התשובה היא ברורה: כי צריך לעשות מצעד לפידים לנוער הכתום, ואז הכתום בטוח לא ידהה. נכון?
אמנם גם הציניות הממורמרת שלי לא תחזיר את הצבע הכתום לכהותו, אבל היא תעודד אותי לפעול בצורה מעשית, בעז"ה.
כואב הלב לקרוא. אכן דהה הצבע. דהתה הארץ.
ואכן כואב הלב לקרוע. מי יתן וכולם יבינו שהרוח לא ניצחה (חוץ מהקתרינה, שהיוותה את ניצחון הרוח על החומר במלוא משמעות הביטוי...) ושאם רוצים מלאי חולצות לא-קרועות בארון, כדאי לקחת את העניינים לידיים.
אמן.
[ליצירה]
אאוץ'. מזכיר לי את 'הגיבן מנוטרדאם' (אני כבר אסביר, אל תדאגי. האסוציאציות שלי עובדות מהר ומוזר, כמו שאת יודעת...) כשפרולו אומר לצועניה: "בחרת לעצמך מקלט מפואר, אבל עדיין מקלט!".
עצוב שבשביל לשרוד צריך להרוג את עצמך. לא?
[ליצירה]
ונראה לי שיש סיבה,
והיא קצת יותר גבוהה,
מבינתך העלובה-
למה התוכנית המטומטמת,
של חלוקה כביכול הוגנת,
לא יצאה אל הפועל. ואני אומר: טוב שלא אחרת.
נראה לי שלהוא שם למעלה יש תוכניות,
שהן מתוכניותיך קצת שונות.
לכן הייתי ממליץ לך בזאת:
כבה את הטלוויזיה ואל תראה יותר,
כי הערבים לא יעברו מעבר,
לקו הירוק.
החרוז האחרון משתלב טוב, נכון? יותר טוב מהשירים שלך, זה על בטוח!