[ליצירה]
וואו. זה נהדר. כתוב טוב, עד שלרגע התחלתי לרחם על מישהו פה....
הציניות חזקה ומצויינת!!!
אהבתי את החיבור לאם סיסרא, ואהבתי את התוספת על המכונית תופת בשבי שומרון!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אני ממש אהבתי, כאחת שלומדת כימיה בשנתה האחרונה בתיכון אני מבינה בדיוק על מה אתה מדבר!
אני לא יכולה לספור את הפעמים שחשבתי לקפוץ מחלון הכיתה או לעשות משהו רק כדי שיעיפו אותי החוצה בשעה 3 בצהריים בה למדנו על פולימרים.
בכל מקרה- קליל משעשע ומעלה הזדהות.
תודה!
[ליצירה]
אז מה אם לא קראתי את 1984? כל הזמן מישהי בבית שלי מדברת על הספר הזה. אני יודע אותו בעל-פה בלי לקרוא אותו! (ראי המשפט הראשון בהקדמה ל'הנסיכה הקסומה' של ויליאם גולדמן...)
אולי את יודעת על מי אני מדבר? האחות הגדולה?
אל תדאגי. לא התכוונתי אלייך: א. אין מצב שאי-פעם תיבחרי לנשיאת הזבל, כך שארצות הברית- עוד חזון למועד. ב. נראה לך שאני אסכים להיות אח של מישהי שקוראים לה סוזי?
[ליצירה]
אין ספק שהתגובה של ערוגה מילאה את ליבי בחדוות היצירה. אני הולך להשמיד עוד קצת מהתרבות הפוסט-טראומטית של החברה הפרו מערבית שלנו.
אני שונא דרדסים. (זה פשוט התבקש כהמשך ישיר. לא?)
תודה.
אהה, כן.
[ליצירה]
אני מחכה ליום, סומסום. אולי אני אפילו אהיה הנהג...
את משכירה לי את הנשיונל ג'יאוגרפיק המפורסם: "בגיליונכם הקודם כתבתם שהאדם הניאנדרטלי נכחד לפני כמה מיליארדי שנים. זהו פרט שאינו נכון, אני נשואה לכזה.".
התגובה מוקדשת לך בחום.
[ליצירה]
כמה חבל שבשביל להתיימר להיות אמן מושלם עם משקל מושלם (מאה גרם? שלושים קילו? כמה?) אתה צריך גם להפגין את טמטומך הפוליטי המובהק בצורה כה מהדהדת. אחר-כך הימין מסית לרצח. זו תופעה מעניינת, ההדחקה של הפשעים שאנחנו עושים כשאנחנו מאשימים בהם אנשים אחרים.
תחשוב על זה, אם אתה מסוגל בכלל.
אני מ קווה שבאמת בקרוב לא יהיו ילדים פלשתיניים לבצע בהם לינץ', אבל לפני כן צריך לבצע בהם את הלינץ', לא?
[ליצירה]
עוד אירוניה דקה שהבחנתי בה: לפני חודש היה הרבה יותר קשה ליהודים להיכנס לשם, כשהגוש היה עדיין בשליטה יהודית. אוטוטו מעבירים לשליטה פלשתינית- וכל המעוניין מקבל אישור כניסה. אחר-כך שיבואו החיילים שעצרו אותנו בדרך לחומש ויספרו לנו שהם רק רוצים לשמור עלינו מפני הערבים... נו, באמת...
עוד ישבו זקנים וזקנות... הפחד הגדול הוא שזה יהיה רק כשהנוער של היום יהיו זקנים וזקנות...
[ליצירה]
אאוץ'. מזכיר לי את 'הגיבן מנוטרדאם' (אני כבר אסביר, אל תדאגי. האסוציאציות שלי עובדות מהר ומוזר, כמו שאת יודעת...) כשפרולו אומר לצועניה: "בחרת לעצמך מקלט מפואר, אבל עדיין מקלט!".
עצוב שבשביל לשרוד צריך להרוג את עצמך. לא?