לא הייתי פה כמה ימים, אז תודה על התגובות.פעם ראשונה שאני שולחת משו חזותי ולא ידעתי איך הולך כל הפרוצדורה...
...אז כן... הייתי בפנים. היה צריך לחתוך את הגג כדי להוציא אותי, אבל חוצמיזה ככה האוטו נראה.
ו...זה באמת עושה משהו כשמקבלים כזה רמז... ולא רק רמז להודות לו -זה פרט שולי. הרמז היה על החיים שלי.
במציאות התמונה יותר איכותית...
בס"ד.
מה ניזכרת עכשיו?? זה היה שנה שעברה לא??
ורק עכשיו אני מבינה את גודל הנס שהיה לך...
ממש השגחה פרטית...
{גם לתת לך למעוך את האוטו וגם להוציא אותך ממנו רק עם מכות קלות וכל זה כדי שאח"כ תגידי לו המוניי תודות... אמרתי כבר שהוא אגואיסט?!}... סתתתתאאאםםםםם.....
זה בסדר אני לא כופרת רק סקרנית קצת...
ברוך ה' שיצאת מזה!
אוהבת ומתגעגעת...
בת-חן.
[ליצירה]
ווי תודה!
לא הייתי פה כמה ימים, אז תודה על התגובות.פעם ראשונה שאני שולחת משו חזותי ולא ידעתי איך הולך כל הפרוצדורה...
...אז כן... הייתי בפנים. היה צריך לחתוך את הגג כדי להוציא אותי, אבל חוצמיזה ככה האוטו נראה.
ו...זה באמת עושה משהו כשמקבלים כזה רמז... ולא רק רמז להודות לו -זה פרט שולי. הרמז היה על החיים שלי.
במציאות התמונה יותר איכותית...
[ליצירה]
בס"ד.
מה ניזכרת עכשיו?? זה היה שנה שעברה לא??
ורק עכשיו אני מבינה את גודל הנס שהיה לך...
ממש השגחה פרטית...
{גם לתת לך למעוך את האוטו וגם להוציא אותך ממנו רק עם מכות קלות וכל זה כדי שאח"כ תגידי לו המוניי תודות... אמרתי כבר שהוא אגואיסט?!}... סתתתתאאאםםםםם.....
זה בסדר אני לא כופרת רק סקרנית קצת...
ברוך ה' שיצאת מזה!
אוהבת ומתגעגעת...
בת-חן.
[ליצירה]
ממממממממממממ
נגלה ב' כאילו?
לא כי אני למשל חושבת שכבר גמרתי, אז אם אתה ממליץ להתחיל את הסיבוב השני... עדיף בגאווה?
אבל אחלה של משפט (באמת הפעם)! קבל ממני מתנה כשמך: "ץ" יפה הא? חשבתי להחליף את השם שלי לנון סופית... ("ן") בעקבות ההצלחה שלי בעבודת המידות...
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
עוף! סחה
על התחקיר של היצירה... השקעת...
יש עוד קצת למשל הסיפור מסגרת גם עם הריקודים, גם עם החניה, וכמו שאמרת כל הנושא של היובש והלחות(יש כמה דברים שלא התכוונתי אבל חשבת עליהם ברעיוניך...)
תודה בכולופן!
תגובות