האם תוכל, במטותא, להסביר את הקשר בין הכותרת ליצירה?
ולרטרו, הערה. שימי לב, דנדוש "רוצה להגיד", בשביל לעבור, לא תמיד מספיק לרצות, נראה לי. צריך להעז ולהגיד לו, ואם זה לא מספיק, להציג בפניו שאלון מקביל.
א. בשמחה
ב. דנדוש, משמע - בת...
ג. יש לי פנקס בו אני כותבת, הרבה משפטים . לכל אחד מהם (חוצ מאלו ששכתי לעשות זאת...) יש כותרת מסויימת, שמתארת מה עשיתי / איך הרגשתי, כגון: עפולה (בשבילי זה ברור למה...) , או: חושבת, או: על הספסל וכד.
ד. לא הבנתי מה ענית לרטרואקטיבית- למי צריך להציג שאלון? (אה, וכן, הסברת אותי נכון...)
א. את קובעת את הניקוד של השאלות, אז את יכולה להוסיף בקטעים שהצלחת, ולהוריד את אחוז ההשפעה בקטעים שאת לא טובה והכל מסתדר.
ב. אז נכשלת, אז מה. מי אמר שאת צריכה להיות הילדה הכי מוכשרת בגן של ריבונו?
ג. לכי תעשי תשובה, מביאים על זה בונוסים מטורפים, ככה שמעתי.
יאיר, מה שדנדוש מסבירה לדעתי זה שהכותרת היא התאריך בזמן שהיא כתבה את זה. (אגב, היא, בלשון נקבה, כך התחדש לנו)
יאיר ודנדוש:
לגבי הרוצה להגיד אך לא מעיזה... לדעתי כל עוד האדם חושב על זה בעיניים אמוניות או מברר לעצמו דברים באופן שמחייב אותו, זו המעלה. זה לא משנה אם הוא כבר אמר את זה או לא.
שאלון מקביל? לא הבנתי.
... אבל עכשיו אמצע הלילה אז אני פורשת לפני שאצבור לעצמי פאדיוחות... פ א ד י ו ח ו ת... פפפפפפפ כך יצא לי...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
"רבונו של עולם, אם נדבר גלויות, לפעמים אין לי כח בעולמך להיות..." [שולי רנד, איכה]
טוב שאת שמה את הדברים על השולחן בלי חסימות מולו. רק ככה תוכלי להסתדר בחיים.
נ.ב. דנדו'ש זה שם שמשום מה ממש מחמם את הלב. זה נחמד שם כזה אחרי כל השמות העמוקים מני ים שמסתובבים פה...
לג'ורג ולגלי-ה,
אני מניחה שעצם העלת הדברים על הכתב, וחוסר ההתעלמות מהם, כבר היא בעצמה מעין "ואז ניסיתי שוב..."
את הציטוט של שולי רנד אנני מכירה, אבל הוא גרם לי לחייך, כי מה שנכון, נכון.
תודה על תגובותיכם, שבת שלום!
נ.ב.
גלי-ה,
נכון שדנדוש זה פשוט, אבל זה גם תלוי איזה ביסלי את בוחרת...
[ליצירה]
האם תוכל, במטותא, להסביר את הקשר בין הכותרת ליצירה?
ולרטרו, הערה. שימי לב, דנדוש "רוצה להגיד", בשביל לעבור, לא תמיד מספיק לרצות, נראה לי. צריך להעז ולהגיד לו, ואם זה לא מספיק, להציג בפניו שאלון מקביל.
[ליצירה]
יאיר יקירי,
א. בשמחה
ב. דנדוש, משמע - בת...
ג. יש לי פנקס בו אני כותבת, הרבה משפטים . לכל אחד מהם (חוצ מאלו ששכתי לעשות זאת...) יש כותרת מסויימת, שמתארת מה עשיתי / איך הרגשתי, כגון: עפולה (בשבילי זה ברור למה...) , או: חושבת, או: על הספסל וכד.
ד. לא הבנתי מה ענית לרטרואקטיבית- למי צריך להציג שאלון? (אה, וכן, הסברת אותי נכון...)
[ליצירה]
דנדוש יקרה.
א. את קובעת את הניקוד של השאלות, אז את יכולה להוסיף בקטעים שהצלחת, ולהוריד את אחוז ההשפעה בקטעים שאת לא טובה והכל מסתדר.
ב. אז נכשלת, אז מה. מי אמר שאת צריכה להיות הילדה הכי מוכשרת בגן של ריבונו?
ג. לכי תעשי תשובה, מביאים על זה בונוסים מטורפים, ככה שמעתי.
[ליצירה]
יאיר ודנדוש
יאיר, מה שדנדוש מסבירה לדעתי זה שהכותרת היא התאריך בזמן שהיא כתבה את זה. (אגב, היא, בלשון נקבה, כך התחדש לנו)
יאיר ודנדוש:
לגבי הרוצה להגיד אך לא מעיזה... לדעתי כל עוד האדם חושב על זה בעיניים אמוניות או מברר לעצמו דברים באופן שמחייב אותו, זו המעלה. זה לא משנה אם הוא כבר אמר את זה או לא.
שאלון מקביל? לא הבנתי.
... אבל עכשיו אמצע הלילה אז אני פורשת לפני שאצבור לעצמי פאדיוחות... פ א ד י ו ח ו ת... פפפפפפפ כך יצא לי...
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
דנדוש
את אמרת שהשאלות קשות מידי
וזה עבר להנהלה
תני לו להחליט בעצמו אם נכשלת
אולי הוא חושב אחרת?
אולי יצא מזה משהו? למדת מזה משהו?
קבלי חיבוק וירטואלי
[ליצירה]
אני לא שמעתי אותך מקריאה, אבל הסיפור מצוין, ועצוב. אני לא מבינה מאיפה אנשים ממציאים סיפורים עצובים כל כך, האם הבנתי נכון שהסיפור אמיתי?
אלוקים אדירים...
[ליצירה]
המקצב יפה. ממש אהבתי את מבנה השיר ולצערי, את המסקנה. אני חושבת שאת מגיעה אליה בצורה צורנית יפה וחזקה.
בנוגע לתוכן - כל הכבוד לך. הרבה יותר פשוט ליפול למלכודת שאולי את לא בסדר, ואולי השינוי הוא בגללך. כנראה שיופיך באמת נוגע במרחקים אם הצלחת לראות את השתקפותך אפילו באיש כזה...
אהבתי. דנדוש.
תגובות