[ליצירה]
הצעה טכנית, אם יורשה לי...
למנחם: אולי לאור העובדה שיצירה מסוג זה עוררה כל-כך הרבה רגשות, וכל-כך הרבה "הלם" וכו'- אולי כדאי באמת שתפתח חלון חדש ליצירות "בעיתיות" שכאלה... כי יצירות מסוג זה הן לא יצירות בתחום הקונסנזוס, אך בכל אופן- חשוב למביני דבר- לדעת על קיומן, ולו רק כדי להבין את עולמו הפנימי של היוצר (בקריאת יצירות אחרות פרי-עטו, 'להבא')... מעוד אחד שחבט ראשו בקירו הווירטואלי למקרא היצירה...
[ליצירה]
תגידי...
אולי כדאי שתדרשי את הכסף בחזרה מבית הגמלאי בגבעתיים, כי ע"פ מה שאני רואה עכשיו, את עדיין ממשיכה לכתוב (איך לומר זאת בלשון 'עדינה')... כמו סתם אחת הבלא... (לא לא, סתאאאאאם, מה, את הבלא? מה פתאום!!! עגנון על-ידך... סתם 'שמנדריק'...)
[ליצירה]
בירור מושגים
הבהרת את העמדה הפוליטית שלך ואת השקפת-עולמך בצורה יפה ואין לי בעיה עם זה. אני רק רוצה להעיר שז'אנר זה של כתיבה אינו קרוי שירה (וכדאי שגם בעלי האתר יבינו זאת). מה שכתבת זוהי פרוזה מחורזת, ויש לז'אנר מסוג זה שם מקצועי: קוראים לזה "מקאמה". אפשר למצוא סוג של ז'אנר כזה אצל יוצרים כמו חיים חפר או דידי מנוסי. שירה אמיתית היא משהו הרבה יותר מורכב, הרבה יותר נפשי, וכשקוראים זאת אפשר להבין ממילא שהכותב כתב מתוך השראה אמיתית. אל נא תקח הערה זו ללב. זו הייתה תגובה מקצועית גרידא.
[ליצירה]
נו...
לאחר תגובה כזאת, מהירה ונוקבת מצידך, אני 'לוקח את דבריי בחזרה'... אבל איפה, איפה כל הביטויים ה'מופרעים' וה'מוזרים' שאתה משתמש בהם בשיריך, כמו: צורבייה, רעניה וכו', משום-מה לא מצאתים בשיר זה!
תגובות