כן, שלום לך שוב, החלטתי בסוף להירשם לאתר. הוא לא מלא במשתמשים, והוא קל לשימוש. חוץ מזה, אם אתה אורח אי אפשר להגיב לתגובות...
קשה מאוד להגיד את הרגשות שעולות כשקוראים שיר, בעיקר בגלל שאין להן שם. כל אדם יוצר את הרגשות המיוחדות לו.
שירים קצרים... כן... את מהיוצרים המעורפלים. אלה שאוהבים שכל הפרטים הקטנים נכנסים במילה אחת קטנה. שיטה מאוד טובה, לטעמי. השיקר פותח בי פצעים ישנים, ומגרה בי את הרצון לשבת עד הלילה ולכתוב שירים ככל שרגשותיי יאפשרו.
הכתיבה שלך מעולה. המשיכי עם זה!
נ.ב.- מה המצב? ( :
שיר מילים זיכרון ישן
מאחורי השנים מילים נפגשות...
שיר פשוט מדהים הצורה המשחק הרעיון מקורי
שיר נוגה.
המשיכי בשיריך המתומצתים והקלילים עם הרבה חוכמת חיים.
יוווו..
כמה נפלאה כתיבתך כל יוצר היה רוצה, שאחת
מיצירותייך לפחות הייתה שלו.
הכל כה קצר ולעיניין, כל מילה וסביבה עשר, כל
משפט כמו נובלה וכל שיר כספר סגור.
תודה, תודה , תודה:
חיים
זה מרשים- הרבה תנועה, חיים, תעבדי על זה!
לדעתי זה בשלב ראשוני. נדמה לי שבציור יש שיטה כזאת להתחיל בשרבוטים ובהדרגה לסגנן ולעצב בדיוק. כתבת. קחי את זה, תחשבי ותנסי להביע בצורה פיוטית יותר (חלק ראשון) להרחיב בצורה משמעותית (בחלק השני)
קצה חוט: "למה?" תנסי אולי לענות על זה וגם להרחיב את השאלה עצמה.
אהבתי.
אהבה ההבנה שלך שמילים- - -
היא נותנת לך את הכוח ליצור איכות בתימצות.
היא גם נוגעת בנקודות עדינות בסרטוט מהיר.
היא זו שעלולה להכשיל אותך ( כאילו את רוצה להחזיר את המילים לאחור; את הפרפר חזרה לגולם)
[ליצירה]
דברים שעולים בראש...
כן, שלום לך שוב, החלטתי בסוף להירשם לאתר. הוא לא מלא במשתמשים, והוא קל לשימוש. חוץ מזה, אם אתה אורח אי אפשר להגיב לתגובות...
קשה מאוד להגיד את הרגשות שעולות כשקוראים שיר, בעיקר בגלל שאין להן שם. כל אדם יוצר את הרגשות המיוחדות לו.
שירים קצרים... כן... את מהיוצרים המעורפלים. אלה שאוהבים שכל הפרטים הקטנים נכנסים במילה אחת קטנה. שיטה מאוד טובה, לטעמי. השיקר פותח בי פצעים ישנים, ומגרה בי את הרצון לשבת עד הלילה ולכתוב שירים ככל שרגשותיי יאפשרו.
הכתיבה שלך מעולה. המשיכי עם זה!
נ.ב.- מה המצב? ( :
[ליצירה]
שיר מילים זיכרון ישן
מאחורי השנים מילים נפגשות...
שיר פשוט מדהים הצורה המשחק הרעיון מקורי
שיר נוגה.
המשיכי בשיריך המתומצתים והקלילים עם הרבה חוכמת חיים.
[ליצירה]
יוווו..
כמה נפלאה כתיבתך כל יוצר היה רוצה, שאחת
מיצירותייך לפחות הייתה שלו.
הכל כה קצר ולעיניין, כל מילה וסביבה עשר, כל
משפט כמו נובלה וכל שיר כספר סגור.
תודה, תודה , תודה:
חיים
[ליצירה]
זה מרשים- הרבה תנועה, חיים, תעבדי על זה!
לדעתי זה בשלב ראשוני. נדמה לי שבציור יש שיטה כזאת להתחיל בשרבוטים ובהדרגה לסגנן ולעצב בדיוק. כתבת. קחי את זה, תחשבי ותנסי להביע בצורה פיוטית יותר (חלק ראשון) להרחיב בצורה משמעותית (בחלק השני)
קצה חוט: "למה?" תנסי אולי לענות על זה וגם להרחיב את השאלה עצמה.
אהבתי.
[ליצירה]
אהבה ההבנה שלך שמילים- - -
היא נותנת לך את הכוח ליצור איכות בתימצות.
היא גם נוגעת בנקודות עדינות בסרטוט מהיר.
היא זו שעלולה להכשיל אותך ( כאילו את רוצה להחזיר את המילים לאחור; את הפרפר חזרה לגולם)
[ליצירה]
כשמישהו כותב שיר על מאורע הוא לא מתכוון שכל אחד יגיב ל"האם אני מסכים או לא מסכים לרצח יצחק רבין" אנא קוראים נכבדים הגיבו לשיר. ואם אתם מסכימים לרצח רבין בבקשה מילאו פיכם מים. כאן זה לא הבמה להגיד מה דעתכם הפוליטית. הבמה היא ברשימת היצירות שלכם.
תודה.
סתם מישהי שקראה את התגובות.
[ליצירה]
בכל אופן, לא נחמד לי לשמוע הערה כגון- זה בסדר. תודה באמת על האישור... גם אם לא היית ממליצה על השיר את יכולה להגיד כמה מילים רעות או כמה מלים טובות, אבל בבקשה על תהי נטרלית.
תגובות