כן, שלום לך שוב, החלטתי בסוף להירשם לאתר. הוא לא מלא במשתמשים, והוא קל לשימוש. חוץ מזה, אם אתה אורח אי אפשר להגיב לתגובות...
קשה מאוד להגיד את הרגשות שעולות כשקוראים שיר, בעיקר בגלל שאין להן שם. כל אדם יוצר את הרגשות המיוחדות לו.
שירים קצרים... כן... את מהיוצרים המעורפלים. אלה שאוהבים שכל הפרטים הקטנים נכנסים במילה אחת קטנה. שיטה מאוד טובה, לטעמי. השיקר פותח בי פצעים ישנים, ומגרה בי את הרצון לשבת עד הלילה ולכתוב שירים ככל שרגשותיי יאפשרו.
הכתיבה שלך מעולה. המשיכי עם זה!
נ.ב.- מה המצב? ( :
שיר מילים זיכרון ישן
מאחורי השנים מילים נפגשות...
שיר פשוט מדהים הצורה המשחק הרעיון מקורי
שיר נוגה.
המשיכי בשיריך המתומצתים והקלילים עם הרבה חוכמת חיים.
יוווו..
כמה נפלאה כתיבתך כל יוצר היה רוצה, שאחת
מיצירותייך לפחות הייתה שלו.
הכל כה קצר ולעיניין, כל מילה וסביבה עשר, כל
משפט כמו נובלה וכל שיר כספר סגור.
תודה, תודה , תודה:
חיים
זה מרשים- הרבה תנועה, חיים, תעבדי על זה!
לדעתי זה בשלב ראשוני. נדמה לי שבציור יש שיטה כזאת להתחיל בשרבוטים ובהדרגה לסגנן ולעצב בדיוק. כתבת. קחי את זה, תחשבי ותנסי להביע בצורה פיוטית יותר (חלק ראשון) להרחיב בצורה משמעותית (בחלק השני)
קצה חוט: "למה?" תנסי אולי לענות על זה וגם להרחיב את השאלה עצמה.
אהבתי.
אהבה ההבנה שלך שמילים- - -
היא נותנת לך את הכוח ליצור איכות בתימצות.
היא גם נוגעת בנקודות עדינות בסרטוט מהיר.
היא זו שעלולה להכשיל אותך ( כאילו את רוצה להחזיר את המילים לאחור; את הפרפר חזרה לגולם)
[ליצירה]
דברים שעולים בראש...
כן, שלום לך שוב, החלטתי בסוף להירשם לאתר. הוא לא מלא במשתמשים, והוא קל לשימוש. חוץ מזה, אם אתה אורח אי אפשר להגיב לתגובות...
קשה מאוד להגיד את הרגשות שעולות כשקוראים שיר, בעיקר בגלל שאין להן שם. כל אדם יוצר את הרגשות המיוחדות לו.
שירים קצרים... כן... את מהיוצרים המעורפלים. אלה שאוהבים שכל הפרטים הקטנים נכנסים במילה אחת קטנה. שיטה מאוד טובה, לטעמי. השיקר פותח בי פצעים ישנים, ומגרה בי את הרצון לשבת עד הלילה ולכתוב שירים ככל שרגשותיי יאפשרו.
הכתיבה שלך מעולה. המשיכי עם זה!
נ.ב.- מה המצב? ( :
[ליצירה]
שיר מילים זיכרון ישן
מאחורי השנים מילים נפגשות...
שיר פשוט מדהים הצורה המשחק הרעיון מקורי
שיר נוגה.
המשיכי בשיריך המתומצתים והקלילים עם הרבה חוכמת חיים.
[ליצירה]
יוווו..
כמה נפלאה כתיבתך כל יוצר היה רוצה, שאחת
מיצירותייך לפחות הייתה שלו.
הכל כה קצר ולעיניין, כל מילה וסביבה עשר, כל
משפט כמו נובלה וכל שיר כספר סגור.
תודה, תודה , תודה:
חיים
[ליצירה]
זה מרשים- הרבה תנועה, חיים, תעבדי על זה!
לדעתי זה בשלב ראשוני. נדמה לי שבציור יש שיטה כזאת להתחיל בשרבוטים ובהדרגה לסגנן ולעצב בדיוק. כתבת. קחי את זה, תחשבי ותנסי להביע בצורה פיוטית יותר (חלק ראשון) להרחיב בצורה משמעותית (בחלק השני)
קצה חוט: "למה?" תנסי אולי לענות על זה וגם להרחיב את השאלה עצמה.
אהבתי.
[ליצירה]
אהבה ההבנה שלך שמילים- - -
היא נותנת לך את הכוח ליצור איכות בתימצות.
היא גם נוגעת בנקודות עדינות בסרטוט מהיר.
היא זו שעלולה להכשיל אותך ( כאילו את רוצה להחזיר את המילים לאחור; את הפרפר חזרה לגולם)
[ליצירה]
שיר יפה, רק כמה הערות
שגיעות קלות:
עשירים- התכוונת עשרים?
שמעתה- שמעת
נהייתה- נהיית
בחרתה- בחרת
ניסיתה- ניסית
זה חוזר אצלך- תוריד את ה'ה'
כל טוב
אהבה
[ליצירה]
הי טליה.
איזו הפתעה!
הרעיון ממש יפה. הסוף מצוין, על בסיס ה "מי יודע". אך השיר קצת נמרח מדי לטעמי את יכולה לקצר אותו קצת והוא לא יגרע מהחוזק של האמירה שלך.
נ. ב. נפטר עם ט
[ליצירה]
זהירות שביר- כמובן שאני שמחה שהיצירה מומלצת, אבל גם אני לא הייתי ממליצה על היצירה הזאת. היא לא מספיק מלוטשת. כמובן שהדבר הראשון שהייתי משמיטה זה המשפט קול דממה דקה אך עדין לא חשבתי על תחליף לכן המשפט היפה אך החרוש נשאר בינתים. אך בכל זאת אני אוהבת את היצירה הזאת המתארת באופן יפה לדעתי את ההסתכלות שלי על אלהים. כמובן שכל היצירה שווה בעיקר בגלל שלושת השורות האחרונות אך הן לא היו מובנות בלעדי השיר כולו לכן השארתי אותו בינתיים, עד לרגע ההשראה הבא.
אך אם את רוצה לשמוע המלצה שלי על שיר שלי שלדעתי הוא גמור ומלוטש אשמח אם תקראי את- "רצון". ואשמח מאד גם לתגובות הערות והארות.
בזאת נגמר נאומי להיום,
אהבה
תגובות