ושלא יעשה את עצמו, היא בעצם בשביל לחתוך את התייל, להסתנן לישראל ולעשות שם פיגועים, אז מה אם הוא זקן מקומט ונכה, הוא בעצם-
ערבי עם סכין.
אז תיזהרו ממנו ואל תתחילו לרחם!
אלוהים, איזה שטויות. איילה - לא כל ערבי זקן הוא מחבל, ולא כל תפוז מקומט הוא חבית חומר נפץ. קשה לי להבין איך אנשים יכולים לחיות עם עצמם, כשהם יודעים שהם מסוגלים לראות באנשים מסויימים - חיות.
אנשים לא נועדו לשנוא כל כך. זה לא בסדר.
פעם כתבתי משהו כזה סיפור קטן על פועל מעזה שעולה על אוטובוס וניגש אל הנהג הירא, ושואל אותו היכן התחנה הבאה, וכשהוא יורד מהתחנה הוא מוציא חבילה עטופה היטב ובדחילו ורחימו מוציא ממנה...
פיתה אסלית פלסטינית :-)
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
אוי אוי איזו הגזמה פרועה! ערבי? טוב? רע? על מה הדיון בכלל? כל אדם שעומד ליד גבול הוא ערבי?
ואם לקחתי סכין בתיק לעבודה האם גם אני מחבלת? למרות שרק התכוונתי להכין סלט? האם איבדנו פרופורציות לחלוטין?
[ליצירה]
הסכין!
ושלא יעשה את עצמו, היא בעצם בשביל לחתוך את התייל, להסתנן לישראל ולעשות שם פיגועים, אז מה אם הוא זקן מקומט ונכה, הוא בעצם-
ערבי עם סכין.
אז תיזהרו ממנו ואל תתחילו לרחם!
[ליצירה]
אלוהים, איזה שטויות. איילה - לא כל ערבי זקן הוא מחבל, ולא כל תפוז מקומט הוא חבית חומר נפץ. קשה לי להבין איך אנשים יכולים לחיות עם עצמם, כשהם יודעים שהם מסוגלים לראות באנשים מסויימים - חיות.
אנשים לא נועדו לשנוא כל כך. זה לא בסדר.
[ליצירה]
---
פעם כתבתי משהו כזה סיפור קטן על פועל מעזה שעולה על אוטובוס וניגש אל הנהג הירא, ושואל אותו היכן התחנה הבאה, וכשהוא יורד מהתחנה הוא מוציא חבילה עטופה היטב ובדחילו ורחימו מוציא ממנה...
פיתה אסלית פלסטינית :-)
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
תגובות