[ליצירה]
שיר ממש נחמד. רואים שאתה אוהב את הדרום.
ואגב, שמואל, ברור שקר לך שם בחדר, אם תסגור את החלון, אזי יהיה לך טיפה יותר חם, וכך תוכל לכתוב שירים ללא המעיל וביתר נוחיות, ובא לצבא האדום גואל.
נמישה, עכשיו אני יודע לאן לפנות כשאצטרך בירורים שונים על אנשי מחתרת נסתרים. כה לחי!
[ליצירה]
טוב. את האמת? בהתחלה, התחלתי לצחקק, שכן ראיתי פה ממבט ראשון משהו שקשור לבלונדינית שכביכול מוחה, ולאט לאט התמונה התבהרה לי יותר, והתבררה לי כתמונה קשה. לא בלונדינית, כי אם בובה פשוטה ושמחה של ילדה, שאפשר אולי להרהר אם יש קשר עצוב לתמונה שמאחוריה.
מיוחד. אהבתי.
[ליצירה]
דבר ראשון,
קראתי כמה פעמים, ומשום מה אני לא מצליח לקרוא את זה בצורה שלא משתמעת לי כשירה.
המילים מסודרות, וסוחפות מידי מכדי לשייך את היצירה לכותרת 'קטע'. אולי קטע משיר, ועל קטעי קריאה או סתם דברים יפים שנתקלים בהם- משתמשים בביטוי המחמיא: "זה נשמע לי כמו שיר" ,אחד יספר את זה על הספד נוגע לאהוב שגווע, בעוד השני יראה שירה בדיווח רדיו משמח על ניצחון של קבוצה שהוא מעריץ, המשותף לשניהם (חוץ מהראיה המשותפת שלהם לגבי הכנסת הקטע לקטגוריה של שירה) היא ששניהם רואים במילים שנאמרו\נכתבו משהו שנגע להם, שגרם להם להרגיש משהו מאוד קיצוני, משהו שהם יזכרו. בין אם זה ההספד שיזכיר עצב או חיוך, ובין אם זה דיווח על גביע שסוף סוף הגיע. (אני אגב, שייך לסוג הראשון...)
עולות לי כל מיני קונוטציות של סיפורים שבשיאם אפשר להכניס את "הקטע" הנ"ל והוא יתאר בצורה היפה ביותר את ההרגשה הכללית והספציפית של הדמות.
אהבתי. עברית מקסימה.
(איפה יש עוד?)
תגובות