זר זהב, אני מקווה שבהזדמנות אני אצליח להעלות (אם אני לא אתעצל ואהרוג את המחשב באמצע...) את סדרת הציורים שלי על שאול ודוד...
פרשנו את אותו הדבר בכל כך הרבה שוני...
ועוד משו, אם אתה ציירת את זה אז אתה מוכשר בטירוף...
אם זה צבעי שמן- הרשה לי להצדיע לשקיפות ולטקסטורה העדינה (של העץ למשל, של השיח, של העננים, של הבגדים),
שנראית כאילו ציירת בצבעים יותר עדינים.
לוידעת למה, אני חשבתי כאן על גירים/עפרונות/אפילו מים.
והנוף מאחורה- יופי יופי יופי.
ההרים כחולים כמו שצריך..:))
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
זר זהב, אני מקווה שבהזדמנות אני אצליח להעלות (אם אני לא אתעצל ואהרוג את המחשב באמצע...) את סדרת הציורים שלי על שאול ודוד...
פרשנו את אותו הדבר בכל כך הרבה שוני...
ועוד משו, אם אתה ציירת את זה אז אתה מוכשר בטירוף...
[ליצירה]
אם זה צבעי שמן- הרשה לי להצדיע לשקיפות ולטקסטורה העדינה (של העץ למשל, של השיח, של העננים, של הבגדים),
שנראית כאילו ציירת בצבעים יותר עדינים.
לוידעת למה, אני חשבתי כאן על גירים/עפרונות/אפילו מים.
והנוף מאחורה- יופי יופי יופי.
ההרים כחולים כמו שצריך..:))
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
נוגע
העלאת זכרונות של מאורעות חולפים, שכבו ועברו מן העולם, זה נושא שתמיד עורר אצלי רגש.
זה מזכיר לי את השיר "לתמונת אמא"- של דבורה עומר.
-קטע יפה ביותר-
[ליצירה]
...
אם כבר דיברנו על נתינה אולי אפשר להוסיף: "כי בעת שאנו נותנים -אנו מקבלים" [רודיארד קיפלינג , מתוך תפילה עתיקה] נ.ב- אהבתי את השם -"גביע זהב"... מזכיר לי משהו...
[ליצירה]
...
אני מסווג את השיר הזה לרשימת "השירים המניעים" שלי - השירים שהצליחו להניע לי עצב רדום בלב, תחושת הזדהות עמוקה- הבקשה להיות נאהב חרף הכל... רדף השיג המליץ לי עליך ואני עכשיו מבין למה- -אתה פשוט כותב יפה!-
[ליצירה]
אני בעד
אני בעד (באופן כללי) יציקת תוכן אמוני לתוך הספרות , ובמיוחד אהבתי את השדרוג של הכתובים למושגים השמישים בימינו כמו: "נגן הבארים המוזר".
[ליצירה]
מכיר
אני חושב ש- "סימן שאלה"- לא ממש הבינה את הכוונה שלך...
אני מכיר את ההרגשה, איך זה להשקיע ולטרוח, לשפוך את תוגת לבי הכורע אל תוך יצירותי ובסוף לזכות להתעלמות מוחלטת, לא תגובה, לא כלום - אין קול ואין קשב..
לפעמים אני תוהה אם משהו בכלל טורח לעיין ביצירות שלי...
[ליצירה]
ואוו
זה פשוט מדהים, אני אוהב את הרקע ואת שיפולי הבגד ואת החיות המדהימה של הפנים, בקיצור: אני אוהב את הציור הזה (כולל את ה"בסיעתא דשמיא" בשולי התמונה-זה מוסיף המון ואני מתכוון לכך בשיא הרצינות) -המשיכי כך, את מאוד מוכשרת..-
תגובות