[ליצירה]
פשוט מגנוב!
כתוב בסגנון נורא 'ילדותי', משפטים רבים מדי וקצרים מדי, יותר מדי 'נקודות'... פשוט מתאים!
המעבר בסוף לחיי כלב מפתיע למדי, לרגע חשבתי שזה יהיה סיפור סתמי כמעט, ברם - המעבר לא חלק מספיק [אני לא סגור על זה אם הוא מעומעם מדי או חד מדי...]
משלים די יפה את הרמיזות בהתחלה, חוץ מהשתיה שלא כל כך תפסתי ממתי כלבים יוצאים לשתות...
כך או כך - אני עליתי על זה ב'פריזבי'...:)
[בתהחלה זה נראה כמו קטע אמריקאי-בלאי-קלאסי-עד-כדי-לשים-בפרסומת-של-קינדר-או-קולגייט אבל אמרתי לעצמי שזה לא יכול להיות... אז זה בטח כלב... [והאמת - גם זה לא 'כזה' טיפוסי לנוף שלנו ויכול די בקלות להכנס לפרוסמת של מנטוס..]
ומעבר לכך - עם כל הכבוד - - -
^..^
CATS RULES!
[ליצירה]
אה כן...
סתם מעניין - מישהו שם לב לציטוט מ'להציל את נמו'?
[ועוד הערה - אני לא מכיר את המדריך בעברית - אז אני מקווה שהתרגום מאנגלית יצא נורמאלי...]
[ליצירה]
האמת
זה לא כל כך מדוייק. צריך להפסיק גם את בניית גדר ההפרדה בשביל לחסוך ככה, ומעבר לכך, גם להקטין את קצבאות הילדים, ואת הכספים לישיבות. בביקור האחרון שאני ביקרתי כשהייתי בהתנחלויות, לא היו שם בתי רפאים או בתים ריקים. אמנם היו כמה שעדיין לא עברו אליהם, ועוד כמה שהם נסעו לטיול בצפון ועוד כמה שלא סיימו לבנות - אבל הרוב היה בתים מלאים באנשים, וכן ירבו.
אם כבר צריך להפסיק את השחיטות המיותרת לשכונות היוקרה המיותרות, כמו השכונה בה אני גר, שבעוד שבית בהתנחלות לא ישלמו עליו יותר מ100 אלף דולר, אצלנו הבתים מתחילים בלא פחות מפי4. זו סחיטה מיותרת של אנשים חסרי אונים. בעוד שלנו אין מתנסים או מרכזי קניות צמודים לבית, אפילו מדרכה או גנים כמעט אין - אנחנו משלמים את הארנונה הגבוהה ביותר בעיר, הכוללת רעש בניה בלתי פוסק [גם בשבת ובחג ד.א.] - - וכי למה שקרקע בפ"ת תעלה פי 4 מאשר קרקע ביו"ש?!
ואין כמו לעודד את ההתנתקות כדי לחסוך בכסף! תוכנית שעלותה כמליארד שקל [רק ככספי פיצויים ולא של הפינוי בפועל וההוצאות הנלוות!] ולעומת כל הכסף שהושקע בגוש קטיף מאז הקמתו - כ100 מליון דולר [שזה נגיד 450 מליון שקל - פחות מחצי].
אז מה אתם אומרים, לשלם עכשיו בנוסף עוד פי 2 כדי לפנות כמה מתנחלים פנאטים כדי שיהיה כסף למסכנים של שינקין?
חשיבה כלכלים מעולה.
[ד.א. שורה 4 זה לא צריך להיות 'ה'אנשים?]
עופים.
אחד שלחמו לא דל [ברוך ד'!] {טוב, בעצם דל קלוריות...} , ושמסתבר שהוא מאלה שמממנים 85% מהמיסים במדינה, בניגוד לכאלה שלא משלמים מיסים כלל... [וגם לא הולכים לצבא, אם אנחנו כבר בקטנוניות חברתית...]
[ליצירה]
הה...
שירות לאומי הא... מזכיר לי את הטראומות של אחותי מהשירות... אפעם לא הבנתי איך ב-סוף השנה- היא בכתה שהיא לא רוצה להפרד מהילדים החמודים... (כן?? מעניין שבתחילת השנה אמרת שהם נוראייים!)
ככה זה שמתעסקים עם אידיאלים...:))
כתוב טוב מאוד, לפעמים חלק מהמעברים בין אפיזודה לאפיזודה מרוחק מדי ולא חלק מדי (תכלס' זה נראה כמו טריילר לסרט... אבל ככה זה אמור להיות)...
אז חוץ מהוצאת הלע"ז שלא תנוקה על עיה"ק פ"ת תובב"א שהיא עיר מצויינת לחלוטין. וחוץ מזה שתמיד אפשר במקום להסתובב במדרחוב לקפוץ לקניון הממוזג... זה סה"כ יעלה את המחירים באיזה 300 אחוז......:))
'האורות של פתח תקווה'... - משפט מעולה!
[ליצירה]
vnnn
הממ... רגע לא הבנתי משהו...
למה את שונאת לקרוא דברים ארוכים בקיצור? [בעצם.. מה זה בכלל 'דברים ארוכים בקיצור' אתמהה...]
:-)
תודה.
ההוספה למטה, היא למען הסר ספק שהיצירות הללו -לא- אמיתיות, היתה תקופה שהן "היו" כאלה... אז עכשיו שברור שהן לא - צריך לסמן, שידעו זאת מראש....:)
איך אמר לי פעם מישו פה - 'עופים... בחיים האמיתיים אין כל כך הרבה שלוש נקודות...' ^_^.
תגובות