[ליצירה]
נכתב על המסך, צודקת. אחר כך אפילו ערכתי מעט, ולא יכולתי לנגוע בו יותר, כל כך מתוכי שלא מפריע לי שאף אחד חוץ ממני לא מבין או לא מצליח להנות ממנו , בשבילי הוא מושלם כך , מפוזר ,מסובך, לא ברור. וככה הוא בטוח רק שלי.סליחה מכולכם.
[ליצירה]
מדהים ביופיו..טוב לך.סילוק הפחד הוא מן המלאכות העדינות שישנן..ואין עדינות כתפילה היוצאת מן הלב..
אם אפשר להוסיף שלדעתי ישנה הרגשה של שימוש חוזר במילים דווקא בגלל שהקטע קצר.
למשל:בשתי ידיים רועדות ושורה אח"כ ביידי הרועדות.
שהייתי ניגשת להתחיל במלאכה ואח"כ היתה ניגשת אליי ...
בעיקר בעיקר אהבתי את שורות הסיום שטווית כל מילה היטב כ"כ..מקסים...
[ליצירה]
לדעתי זה בסדר גמור לקחת תפקידים רק כדי לקנות את הזדקקות הסביבה לך. למעשה הסביבה באמת זקוקה לך ובלעדייך היא חסרה. חז"ל אומרים שאדם צריך לומר "בשבילי נברא העולם". יותר נכון בעיניי לנסות לראות איך את יכולה להופיע את עצמך בעולם על הצד הטוב ביותר.
[ליצירה]
כואב.
וכתוב מקסים.
התרגשתי מהקטע:
"זרועותייך מקרבות אותי היטב אליך
לבל אחסיר פעימה מליבך החם
ואספוג אותן אליי כולן אחת אחת
בנשימותיי הרכות החדשות החוששות
ובעורי הדק".
ואני מרגישה את הבור הריק שנפער בסוף השיר. איזה חסר נורא!
[ליצירה]
מקסים!
אני חושבת שהעברת במילים תהליך שעובר על הרבה,אך הם לא מזהים אותו כ"כ בבהירות כמוך...ההבנה של הבעיה היא הצעד הראשון והחשוב ביותר בפיתרון.כל הכבוד
[ליצירה]
נכתב על המסך, צודקת. אחר כך אפילו ערכתי מעט, ולא יכולתי לנגוע בו יותר, כל כך מתוכי שלא מפריע לי שאף אחד חוץ ממני לא מבין או לא מצליח להנות ממנו , בשבילי הוא מושלם כך , מפוזר ,מסובך, לא ברור. וככה הוא בטוח רק שלי.סליחה מכולכם.
[ליצירה]
שיר יפה וחזק. לא נראה לי שהכותב התכוון לכך שהוא איטי, אלא שהעולם מהיר מדי, וזוהי צורה מעודנת וגם צינית מעט לבטא את העניין.(ואם לא הבנתי טוב אשמח לתיקון)
אהבתי את התוכן של השיר כולו ואהבתי את הצורה. אהבתי במיוחד את הבית שמציע קיר תמך לעולם.הרגשתי בו כאב ,ובזה שאחריו. תודה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יפעת שלום, קודם כל תודה על תגובתך לקטע שכתבתי(מתחדשת) .מזמן מזמן כתבתי שיר קטן והיה משמח בעיניי לראות את הדמיון בינו לבין מה שכתבת את. השיר שלי הוא:
טוב לי
לפזר עצמי
בינות האנשים כולם
ובעצם לא להיות
לאף אחד מהם.
האם את גם מרגישה את הדמיון בתוך של היצירה, לא בסגנון כל כך אלא בנושא שלה. אהבתי מאוד את מה ואיך שכתבת. אני מאמינה שאם שני אנשים כותבים דומה (לא בסגנון דווקא אלא ברגש הפנימי) אז יש להם רב במשותף. אשמח להכירך דרך עוד מיצירותיך. תודה.