[ליצירה]
מצא לו את מקומו השיר שלך...
ישר אחרי "דרכה של אשה"
יום עמוס, מקרה כואב..
דברים המעיבים על הלב.
מחפשים דרך, מחפשים מוצא,
מחפשים מקום להתפרק..
משוועים לנחמה.
ומגיע אהוב במגע מנחם
גורם לכל הדברים
להתרוקן..
ןשבכל כבר ריק
והלב נקי..
נשאר הוא האהוב.....
ריקני.
[ליצירה]
בתש...
כאלה מחשבות?
תבושי!!!
טוב, לא נורא.. תזכרי שאנחנו תמיד פה בשבילך, ולא לחשוב מחשבות כאלה....
(ומה עם שזירת פרחים לחתונה?)
טוב, יומעולה ושופע אור!!!
[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
וואוו. באמת מרשים.בחירה מגניבה דווקא לצייר את החולצה שתלויה כאילו בחוסר חשיבות על הכיסא..
התרשמתי מאוד מכל ציורייך (זאת תגובה כוללת, על הכל)
יש לך כישרון, נצלי אותו, ואל תשכחי כמובן להודות למי שנתן לך אותו..
זה כיף לי לראות ציורים כ"כ יפים, של ילדה כ"כ צעירה.
[ליצירה]
אני תוהה.. במה עוד עשוי העולם האלקטרוני להפתיע אותנו עוד, מה אפשר להמציא שעוד לא המציאו. ..
מעניין איזה שכלולים יהיה במאה ה22
ממש קטע חמוד, אני מקווה שהעולם לא יתדרדר עד כדי כך, ושעולמנו לא יהיה בנוי בעיקר על חשמל ומים..
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
[ליצירה]
הו, הדסתי!!!!!!!!!!!!!!!
אני אחסוך ממך להתפתל שנית מהמחמאות, כיוון שאני יודעת שאת לא אוהבת...
!!!
ולא אוסיף עוד...
[ליצירה]
[ליצירה]
מה פתאום!!! זה ממש גרוע לחסום כבישים! זה הדבר הכי מטופש לעשות!- לדעתי...
אין דרך יותר אלגנטית למחות?!
[ליצירה]
תני לי לנסות להבין- ספר אלגברה, לצד קרטון שכתוב עליו "משניות" , חצד משהו שנראה כמו כפיה של ערבים, לצד משהו ירוק, אולי תיק, כנראה של צה"ל ...
אז רצית להראות את חוסר המותאמות, או הדומה בין ארבעת הדברים העומדים על אותו שולחן?
[ליצירה]
ככה. אתה. מדבר. על . בנות.? הולכות. ובאות?.
אני גם חושבת שזה חסר אהבה. כמו חיים. זה נשמע יותר כמו תאווה...
ואולי. כדאי. שתפסיק. לכתוב. תמיד . עם. נקודות. כי. זה .הורס???........!!!
[ליצירה]
תודה שמוליק. הצלחת להחליף את המורה לאזרחות. מסכנים הערבים. אוי. מסכנים. (אנחנו לא מסכנים..)
מדינת ישראל אכן ביתה הלאומי של היהודים. כמו שלכל אחד יש ארץ משלו.(כן כן, גם לערבים. אני לא מבינה למה הם בכל זאת מנסים בכל כוחם להפוך מדינה של אחרים למדינתם.) גם לנו יש. זה אסור? שחכת מה היה בגלות? ("עם אחד מפוזר ומפורד".. זה מפני שלא הייתה לנו אז עדיין מדינה.)
מעולם לא חי בה?! הצילו! מה עשית כל חייך בבצפר?!
לא למדתם תנ"ך?? והסטוריה- לא למדתם? גלות בבל..מאז ועד קום המדינה היינו בגלות (לפי מיטב ידיעתי. אני לא מקשיבה בשיעורים..) זו הייתה יציאה זמנית מא"י ואז חזרנו.. והערבים היו שם.. ונלחמנו לקבל בחזרה את ארצנו..
חחח... מעניין שבדיוק גם הערבים מנסים למחוק סימנים שהיינו שם פעם.. היו כתובות בעברית או משו.. והם הרסו את הכיר.. או משו..לא זוכרת בדיוק..
טוב.. אני יכולה להמשיך ולבטל את טענותך הטפשיות וחסרות הביסוס. רק שאין לי כוח. ולך בודאי אין כח לשבת ולקרא את כל גיבובי, וקל וחומר שלא להבין..
יום טוב...
בת"ש