[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
איזה מגניב! אנ'לא מבינה כלום בצילום, אבל מגניב לי שאת עומדת איזה רבע שעה כדי לחכות דוקא למכונית לבנה, ושתהיה בצד הימני...
אבל מה שבאמת הגניב אותי- זה איך ידעת שאת צריכה דוקא את המכונית הלבנה ושתהיה דוקא בצד ימין... איך את יודעת את כל זה???
ומה שהכי משגע אותי זהשאיך יש לך עצבים לחכות עד שהזבית תהיה טובה, לתפוס בתמונה שלךגם ת'יונים, גם את העץ, ותוך כדי זה לחכות למכונית לבנה, ובינתיים היונים זזות, אנשים עוברים מול המצלמה.... את ממש מוכשרת! (=
(את וכל האנשים שמצלמים כמוך..)
[ליצירה]
לא, זה לא נכון.
כי לא נתת פה שיקולים הגיוניים.
ולמרות שדווקא כתבת את המחשבות, הם..
מאוד מאוד לא שקולות.
אז נכון, אולי זו אחת לא שקולה.
אבל..
אבל.. הצורה של המחשבות כמו שכתבת אותם היא לא באמת מהלך מחשבות של אדם.
ודווקא את טובה בלכתוב מחשבות.
או בקיצור-
לא הבעת מספיק טוב את נק' המבט של הבחורה.
אוף, אבל לא התכוונתי לתת לך ביקורת..
מקווה שאת לא לוקחת את זה קשה מדי..
כי ככה אני.
[ליצירה]
וואוו...אין לי מילים. אפילו לא בעל פה. זה מדהים. מרגש. עצוב. העלה לחלוחית בעיני... הצלחת לרגש. אתה כותב מדהים! כזה עצוב! מאיפה בא לך הרעיון ? וגם הכתיבה שלך- הניסוח, תרם הרבה....
תודה לך!
[ליצירה]
מוות לערבים!!!
הערבים רוצים אותנו מתים,
אם אנחנו היינו עושים להם אפילו חצי פיגוע,(לא שהיינו עושים..) כל העמים מסביב היו קופצים!
יאללה, שימותו כולם!!!!
[ליצירה]
אני צריכה קצת זמן כדי להתאושש, אז אני אגיב לך ממש ברצינות מאוחר יותר.
בינתיים- זה עצר את נשימתי, היופי של הציור. מרהיב ממש.
אני מדברת על הציור עצמו, באופן טכני. עוד לא על הרעיון..
פעם ציירתי משהו דומה לשדה הזאת, ונתתי לאילה שתכניס אבל היא לא הצליחה... חבל. הייתי רוצה שתראי...
כל הכבוד על הציור הנהדר ותודה...
בתש
[ליצירה]
הסימני קריאה כל כך הורסים, לדעתי.
זה יכול להיות שיר ממש יפה, אולי הכי יפה שלך,
אני אגיד לך גם למה הם הורסים,
כי השיר הוא כזה רך, רגוע, מלא בשמש, הוא אמור להקרא רגוע כזה, וסימני הקריאה מוסיפים לזה פתאום ... לא יודעת איך לקרוא לזה- אולי מן התלהמות? בקיצור... מקווה שהבנת למה אני מתכוונת, ואים לא, לא נורא.
המשך לכתוב, השתדל קצת לגוון בתוכן היצירות..
בתש
[ליצירה]
לא. לא הייתי מאמינה על נועלינה שזה קריאה על להמנע מהתנחלות....
לדעתי- השיר מ צ ו י י ן כל הכבוד!
בתור שיר עם לחן... אני רק מנסה לדמיין.. זה יהיה כזה יפה... באמת.
חזקי ואימצי.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
תני לי לנסות להבין- ספר אלגברה, לצד קרטון שכתוב עליו "משניות" , חצד משהו שנראה כמו כפיה של ערבים, לצד משהו ירוק, אולי תיק, כנראה של צה"ל ...
אז רצית להראות את חוסר המותאמות, או הדומה בין ארבעת הדברים העומדים על אותו שולחן?
[ליצירה]
אוי, זה נכון . זה מה זה נכון. הבעיה היא שלא עושים את זה מתוך כוונה להזיק לעצמם ולסביבה,, זה פשוט מלחץ חברתי.
כאילו אם 'תה לא מעשן 'תה לא גבר... ואז, כבר מתים להיגמל ולא מצליחים.. לך תסביר את זה לילד שמתחיל לעשן..
תגובות