[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
זה שיר?
זה לא נראה.
זה גם לא נראה מונולוג.
החרוזים גרועים. (מצטערת..)
(לא רואה את המחר גם אם יהיה מאוחר?? מה ??? )
החרוזים הורסים לך, כי בשביל שיהיה לך חרוז את מכניסה מילים לא קשורות.
בשינקין משנקנת- משחק מילים גרוע.
(באמת לא התכוונתי לפגוע, רק לתת ביקורת בונה.)
----------------
מה את רוצה לומר בשיר הזה- שאת חופשייה, שהחיים טובים לך ככה??
אני שמחה בשבילך שטוב לך.
תמשיכי ליהנות ולכייף...
(אבל את לא חושבת שיימאס לך פעם??
כאילו, הכיף מאבד את עצמו אחרי שכבר עשית הכל, בשלב כלשהו זה הופך להיות נמאס. בנאדם לא יכול לחיות בלי תוכן בחיים.
אז את בשלב שזה עוד כיף, כי כל החיים היה לך אסור, ופתאום מותר לך הכל. אבל גם לך זה יימאס מתי שהוא. כי כל הכיף בלעשות משהו, זה שאוסרים עליך לעשות את זה. אם את יודעת שהכל מותר לך זה כבר פחות כיף. אז עכשיו את עוד חוגגת על החופש..)
שימשיך להיות לך טוב עד 120. אל תפסיקי לכייף . תנצלי כל טיפת טוב שיש בעולם.
גם אם אסורה.
אם זה מה שגורם לך עונג, כמובן...
בת"ש
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לא. אני לא חושבת שלפלסטין נמאס ממעגל האלימות.
ואם נחזור לקו הירוק- גם אז תהיה שפיכות דמים.
ואני מבססת את זה על דבריהם של הפלסטינאים , שאמרו בעצמם שהם רוצים את כ----ל ארץ ישראל, ולא יתפשרו על פחות מזה. בינתיים, כדי לזרז את התהליך, הם מרביצים לנו קצת, אז אנחנו, מרוב אימה מהערבים ומשפיכות הדמים, פשוט ממהרים לצאת כמו עדר כבשים טובות.אז מה יאמרו הערבים?- אם קבלנו את גוש קטיף בעזרת כך וכך פיגועים, נעשה עוד כך וכך פיגועים, ונקבל את תל אביב, ירושלים....וכו' וכו'
אני גם חושבת שדי לשפוך דם. אבל זה פשוט לא אפשרי כל עוד מדובר בפלשתינאים.. אתה מבין...
אני בכלל לא מדברת פה על הרעיון המזעזע של להוציא אנשים מביתם.. האופן בו זה התבצע..
[ליצירה]
כן.. אתה מה זה צודק, עכשיו חלק ממגורשי גו קטיף רעבים ללחם.. כך שמעתי..ואין למדינה כסף בשביל החראוילות שהבטיחו להם, אז מה 'תה רוצה, שהמדינה גם תדאג לערבים טפילים שמתעקשים בכח לגור כאן? ועוד כל התהליך המטופש הזה נעשה דק בגללם.. תחשוב.
[ליצירה]
לא ראיתי כבר את היצירה הזאת? אני בטוחה שכן! אולי הכנסת אותה פעמיים ולא שמת לב? או אולי.... חחח אולי פשוט נגמר לך על מה לכתוב, אז הוצאת מהמגרה את אוסף השירים הנכבד שלך, והעתקת, אפילו בלי לטרוח לשנות ניסוח?....
[ליצירה]
ובמעמד נכבד זה אני מודיעה, אם כבר אני פה-
די להגבלות גיל מטומטמות בספריה!!!!!!
ייפתחו השערים לספרים משכילים יותר גם לבנות ב ז-ח!!!!
מי בכלל שם את הספרניות לאחראיות עלי ועל מה שאני קוראת??! וזה לא שזה ספרים רעים או משו.. הם פשוט חוששת שבנות קטנות (יענו בגילי..) לא יוכלו להבין את הספרים הללו..
[ליצירה]
נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע מישהו....
ולא, זאת כלל לא יצירה.
אם פעם ה"יצירות" שלך הזכירו לי את שיעורי האזרחות, הרי עכשיו, ככל שאתה משתפר, יצירותיך מרחיקות נדוד מעבר לכל דבר הגיוני.
למרות שיש לציין לטובה את השתדלותך להשתפר. (והפעם לא בציניות.)
תגובות