[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
וואוו!
למרות שהצוואר ארוך מדי והאוזן גדולה מדי...
הפנים.. הם מדהימות..
והיא כל כך נושמת את האויר.
והפנים העדינות.. והאור בלחיים...
הפרופורציות טובות.
והציור הזה הפעים אותי.
איך שאני אוהבת להתפעם מהציורים שלך!!
(הקטע של הצוואר והאוזן הפריע לי. אבל הפנים כמעט מחפות על זה.)
נהדר
נהדר.
כל הכבוד
המשיכי ליצור
בתש
[ליצירה]
למה תמיד אתה חייב להזכיר לנו תמיד איך שהוא שזה אתה?
כלומר, השירים שלך נורא השתנו, ולטובה, באמת. אז כן למדת משו בסוף מכל הביקורת.
אבל גם אם הצלחת להוציא מתחת ידיך שיר שהוא שונה, בוא נקרא לזה כך, משאר שיריך הדגולים, אתה חייב להכניס קטע, כדי להזכיר שזה אתה
בכלופן....
השתפרת קצת. אבל אני מעדיפה את שירי המהפכה שלך.
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
[ליצירה]
טלי פחימה היא רודפת שלום??
חחחחחח
בדיחה גרועה.
אין שלום עם ערבים!! אתה לא קולט??
אתה לא מבין שכבר ניסינו??
תראה לי פעם אחת בהסטוריה שהם קיימו את הסכמי השלום המחורבנים שעשינו איתם! נתנו להם הכל תמורת שלום, זה אף פעם לא עזר. זה לא יעזור גם עכשיו.
הם רוצים את כל ארץ ישראל! תיקלוט יא דפוק!!! הם לא רוצים איתנו שלום! הם אמרו את זה! אז אולי אתה רודף שלום, הם לא. שלום חד צדדי?!....
אז מה עזר זה שנתנו להם עכשיו את גוש קטיף?? נהיה שלום? זה עזר במשהו?.. לא! רק יותר פצמרים ופיגועים עכשיו! ולא רק זה- אלא שעכשיו המוני עם גרים ברחוב, רעבים ועניים! או בבתי מלון או בקרוילות, שזה בית מקרטון. תחשוב שאין להם עכשיו עבודה! ומה הרווחנו מזה עכשיו?, שלום??
יש לך חשיבה מעוותת.
[ליצירה]
אוף, אבל זה לא מסתדר לי עם המנגינה...
אה!!!!!! איזה יופי זה!!! זה יפה! ואתה יכול להחליף את הברסלבים או את מי שלא יהיה, שכל היום הורסים ת'שירים! (ולא, לא הרסת- להפך, שיפצת. אם עד עכשיו לא היה לשיר שום משמעות מיוחדת , הרי שעכשיו הוא ממש בעל משמעות עצומה!)
בדיוק ! בנאדם! תתעורר , צא מהדיכאון, תרים ת'ראש!
אהבתי זה חמוד : )
תגובות