[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
כמה קסום!
כמה שלפעמים אני רוצה לברוח למקום כזה!
מקום קסום עם מלא עצים, ולהתבודד שם.
אבל הבאסה זה שאני לא מכירה מקום כזה! במיוחד לא באיזור המגורים שלי!
בינתיים אין לאן לברוח ואני מסתפקת בגינה שלנו. אבל זה לא אותו דבר, לא אותו הקסם.
איפה זה?
תמונה מדהימה.
[ליצירה]
ירושלמי-
הגעתי למסקנה כאובה ביותר, למרות מאמצי למצא בך משהו טוב.
אתה מטומטם.
מטומטם
מטומטם.
אתה רק חושב כל החיים שלך על מהפכות דמיוניות, וטוען שבשביל המהפכה הזאת ההתנתקות טובה.
איזו מהפכה???
איזו?
ובמה תועיל ההתנתקות למהפכה??
ולמה להוציא כל כך הרבה אנשים מהבתים שלהם בשביל מהפכה דמיונית, שלא מבוססת על כלום, רק על דמיון של איזה ירושלמי.
כנראה אתה בן אדם רחפן, מנותק מהמציאות, ושלא מרבה לחשוב, ולא מקבל ביקורת.
סליחה על הדברים הקשים והכואבים שסיפרתי לך על עצמך, סליחה שפוצצתי את הבועה שבה אתה נמצא, והחדרתי לתודעתך את מצבך האיום שבו אתה שרוי.
ואני כותבת את זה לא בגלל שאתה שמאלני ,
אלא בגלל תענותיך הסותרות זו את זו, התחמקותך מלענות לשאלות המוצגות לך, מה שאומר שאתה לא בדיוק משוכנע בעצמך, שאתה לא יודע הרבה, לא מתבסס, אלא מתקבע בדעתך, וגם אם מראים לך שזה סותר כל מציאות, אתה נשאר נאמן לאותה דעה מטורפת.
זה שאתה כותב על מהפכות זה לא מראה על שפיות דעת, כי יופי, כתבת שירים על מהפכות, וכל השטויות שלך, כי יופי, כתבת, אבל עכשיו לך תבצע. ואז כשתגיע לכדי ביצוע, תראה כמה זה מופרך, המהפכות המטומטמות שלך.
לך, בהצלחה.
כולנו מחכים למהפכות שלך...
[ליצירה]
ירושלמי- לא ענית לדויד חי, ואני מתה לדעת מה יש לך לואמור על זה לכן ברשותך, אשאל שוב-
על הקסאמים והפצמרים בשדרות שמעת? זה ביטחון זה?! אולי רק כשנעוף מכאן, ונהיה במצולות הים נהיה בטוחים...
(אוי, עכשיו כשאני קוראת מחדש את כל התגובות והיצירות שלך- בטח אתה מה זה נהנה, בטוח בשביל הויכוח והתגובות פרסמת את זה.. הרי זה אתר שרובם בו ימנים יהיה אקשן.. אכן, יש אקשן.. תפרסם עוד יצירות.)
[ליצירה]
וואוו!
זה ציור כל כך טוב, הפלסטר על הברך של הילדה, התנוחה של רגל שמאל שלה, הדשא שעליו נמצאת העין של הדרקון, ההצצה הבלתי זהירה של הילדה, ההצללה הטובה, כרגיל. הכל פשוט כל כך יפה.
תודה.
בתש
[ליצירה]
יפה מאוד, תחושה של עירפול חושים, של תחושות, והאהבה הזאת שבסוף.
ממש אהבתי, באמת באמת אהבתי את השיר הזה, הדסה, את השתפרת המון!!
אוהבתותך מלא מלא!!
תגובות