[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
וואוו...אין לי מילים. אפילו לא בעל פה. זה מדהים. מרגש. עצוב. העלה לחלוחית בעיני... הצלחת לרגש. אתה כותב מדהים! כזה עצוב! מאיפה בא לך הרעיון ? וגם הכתיבה שלך- הניסוח, תרם הרבה....
תודה לך!
[ליצירה]
אה, עומר, עוד לא שמת לב??....
חחחח
שמואל, איפה אתה נמצא??
מי מחריב בתים של ערבים??
אתה בכלל יודע על החרבת הבתים בגוש קטיף ובעמונה??...
ואים כן, למה בכל זאת בחרת לכתוב דווקא על החרבת בתים של ערבים?
ומיהודים, לא אכפת לך??!
תתפכח כבר!!!!! אתה פשוט מסכן ככה!!!
[ליצירה]
והערבים? הם לא צריכים לקיים את ההסכמים שחתמו עליהם?
אוי, איך בכלל השמאלנים יכולים לחשוב שההתנתקות זה דבר טוב? איך???? והרי הם לא טיפשים. יש להם שכל. ברור .אז איך, איך הם יכולים לחשוב שיצא מזה משהו טוב??בחשיבה הכי צלולה שלי אני לא מצליחה למצוא שום היגיון בלהוציא מהבית כל כך הרבה אנשים ולזרוק 'תם לרחוב. וכל זה תמורת שלום- הצחקתם אותי! שלום- עם הערבים?? שלום? מילה הזויה. במיוחד בכל מה שקשור לערבים.ובמיוחד בימנו אנו.
שמואל- עכשיו עכשיו- אחרי שעל כל טענה שלך ענו לך דברים הכי הגיוניים שיש, עכשיו אני רוצה לשמוע למה אתה חושב שזה טוב.. ההתנתקות..
[ליצירה]
לא הייתי מאמינה שאת מתחילה!! כדי לצייר דרושות שנים של אימון והיסתכלות ונסיון... אם את אכן ציירת מתחילה, אז עתידך בציור מובטח..
הפרופורציות טובות, חוץ מהפה, שהוא מעט עקום, הפזילה בעין קצת מפריעה, ההטיה של הראש נעשתה בצורה מקצועית וטובה, קצת נפך היה מוסיף..
טוב, אני לא יכולה לבקר ורטואלית, ובכלל- מי אני שאבקר אותך? הציור ממש יפה, תמשיכי לצייר ולפתח את זה...
בת"ש
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
מוות לערבים!!!
הערבים רוצים אותנו מתים,
אם אנחנו היינו עושים להם אפילו חצי פיגוע,(לא שהיינו עושים..) כל העמים מסביב היו קופצים!
יאללה, שימותו כולם!!!!
[ליצירה]
לא. לא הייתי מאמינה על נועלינה שזה קריאה על להמנע מהתנחלות....
לדעתי- השיר מ צ ו י י ן כל הכבוד!
בתור שיר עם לחן... אני רק מנסה לדמיין.. זה יהיה כזה יפה... באמת.
חזקי ואימצי.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
תגובות