[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
אה, עומר, עוד לא שמת לב??....
חחחח
שמואל, איפה אתה נמצא??
מי מחריב בתים של ערבים??
אתה בכלל יודע על החרבת הבתים בגוש קטיף ובעמונה??...
ואים כן, למה בכל זאת בחרת לכתוב דווקא על החרבת בתים של ערבים?
ומיהודים, לא אכפת לך??!
תתפכח כבר!!!!! אתה פשוט מסכן ככה!!!
[ליצירה]
או, אמרתי לך שיש לך את זה....
הנה שיר סוף סוף שהוא לא על פוליטיקה, הוא לא מתלהם, ולא נכתב בעתיד.
כל הכבוד.
באמת שיר יפה, כנראה מהתקופה שבה עוד לא רכשת לעצמך את הסגנון..., תסלח לי, את הסגנון שיש לך עכשיו...
[ליצירה]
איה.
זה הצפורניים שלו ? כשהוא מוציא אותם החוצה בפרץ של אלימות (גם כלפי עצמו) או שהוא גילה פתאום שהוא חיה..
סתם.
הציור עצמו טוב, אבל איה! למה אנשים אוהבים לצייר דם?? דם זה כואב! למה אתה קורע לו ככה ת'בשר? מסכן! בטח כואב לו..
ועכשיו ברצינות-
הציור עצמו טוב. לא הרעיון- כי אם הציור(!!!) הוא מצוייר מעולה.למרות שהבעת הכאב לא מספיק בעוצמה(אני לא הייתי יודעת לצייר הבעת כאב יותר עוצמתית מזו, אבל..) זה נראה כאילו הוא סתם מפהק לכל היותר. היית צריך לתת לו כזו צווחה אדירה... מה זה הפיהוק השאנן הזה?!
אבל אתה לא חייב להתיחס לביקורת. (כי אם אני מבקרת מישהו בזה, אני מבקרת את עצמי, על זה שאני לא יודעת לצייר הבעות מספיק טוב..)
אז תמשיך לצייר, כי למרות כל הביקורת, ניכר עליך שאתה טוב בלצייר
(וסליחה אם אתה בת..כי פניתי אליך בזכר..)
[ליצירה]
למה אני טורחת כל הזמן לקרא את השירים שלך??!
כי הם משעשעים אותי, הם פשוט בדיחה טובה.
הכי משעשע לחשוב שמישהו כתב אותם בכזאת רצינות תהומית, שבכלל אין מקום לחשוב על להסביר לו שאין כזה דבר שלום, ואין אחוות עמים. זה הכל בחלומות הוורודים מדיי שלו.
אבל הוא במילא לא יקשיב. כבר ניסיתי.
חה! אתה מטומטם!!!!!
[ליצירה]
אוי, זה נכון . זה מה זה נכון. הבעיה היא שלא עושים את זה מתוך כוונה להזיק לעצמם ולסביבה,, זה פשוט מלחץ חברתי.
כאילו אם 'תה לא מעשן 'תה לא גבר... ואז, כבר מתים להיגמל ולא מצליחים.. לך תסביר את זה לילד שמתחיל לעשן..
[ליצירה]
ממממ .. כבר כתבת על זה פעם? למה זה נשמע לי מוכר? : סיגריה, בית קפה, בחורה.... לא הבנתי את הקשר של זה לעט, או את הקשר של העט לזה.. או איך שלא תרצה את זה...
ממש יפה.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
תגובות