[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
אהבתי את זה כל כך, את הכתיבה, מאוד, את הקצב של זה, את העצבות, את הכל. כ"כ יפה.
הכתיבה שלך כ"כ טובה.
וזה עשה לי משהו. באמת. רק שאני לא יודעת להסביר. כי אין לי מילים לבטא. ככה זה, ככה אני, כשאני נתקלת במשהו שאהבתי, שבאמת הדהים אותי. אין לי משהו אחר להגיד חוץ מ-וואוו.
ו-וואוו בשבילי זה לא מספיק. לא יודעת, אולי אחרים זה מספק. אבל מבחינתי זה לא מביע אפילו חצי מההתפעלות.
והיצירה הזאת ממש מקסימה- לכן אני מביעה לך את מיטב התפעלותי..
[ליצירה]
היד מצוירת טוב. כרגיל.(אבל מה יש לי להגיד על הציור שלך שעוד לא אמרתי..) לדעתי , העין תלויה בזוית קצת מוזרה, היא נראית קצת לא במקומה. היא לא בדיוק מביעה עצב, לא יודעת למה. אבל הקוים שמסביב מביעים רטט, רעד כזה, שיכול להמחיש היטב פרידה עצובה. זה טוב. הרעיון מדהים . ומעורר עניין.
---------------------------------------------------------
בעצם, ממבט שני, זה כן נראה יד כזו, שעושה בתנועה איטית ,עצובה. שלום. והקוים מסביב הם כמו אדוות של כאב . אז זה כן טוב. למרות שעדיין יש לי משהו עם העין.. .
לסיכום-
הציור מצוין, וכן מביע עצב. אז אל תתיחסי לכל מה שכתבתי למעלה..
[ליצירה]
היצירה שלך ממש טובה, לדעתי, ויש משהו בקצב שגרם לי לאהוב אותה כל כך, ובחיתוך השורות.
זאת יצירה, והיא טובה, וכל מי שפותח ת'פה שלו עליה... שיעצור, יסתכל ביצירות שלו, ואז יחזור אליך, נראה אם הוא יעז בכלל לאמר משו....
[ליצירה]
טלי פחימה היא רודפת שלום??
חחחחחח
בדיחה גרועה.
אין שלום עם ערבים!! אתה לא קולט??
אתה לא מבין שכבר ניסינו??
תראה לי פעם אחת בהסטוריה שהם קיימו את הסכמי השלום המחורבנים שעשינו איתם! נתנו להם הכל תמורת שלום, זה אף פעם לא עזר. זה לא יעזור גם עכשיו.
הם רוצים את כל ארץ ישראל! תיקלוט יא דפוק!!! הם לא רוצים איתנו שלום! הם אמרו את זה! אז אולי אתה רודף שלום, הם לא. שלום חד צדדי?!....
אז מה עזר זה שנתנו להם עכשיו את גוש קטיף?? נהיה שלום? זה עזר במשהו?.. לא! רק יותר פצמרים ופיגועים עכשיו! ולא רק זה- אלא שעכשיו המוני עם גרים ברחוב, רעבים ועניים! או בבתי מלון או בקרוילות, שזה בית מקרטון. תחשוב שאין להם עכשיו עבודה! ומה הרווחנו מזה עכשיו?, שלום??
יש לך חשיבה מעוותת.
תגובות