[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
הדסה! יקירתי!
אני אוהבת את השיר הזה שלך, בעיקר בגלל שהוא כ"כ אמיתי. הוא בא לך מבפנים. ומשם הוא יוצא הכי יפה.
אוי, באמת למה.
אם אני לא אזהר, אני אמצא את עצמי זועקת ביחד איתך- למה????
הוי, הלוואי.....!!
תמשיכי לכתוב..
בתש
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
[ליצירה]
וואוו!
למרות שהצוואר ארוך מדי והאוזן גדולה מדי...
הפנים.. הם מדהימות..
והיא כל כך נושמת את האויר.
והפנים העדינות.. והאור בלחיים...
הפרופורציות טובות.
והציור הזה הפעים אותי.
איך שאני אוהבת להתפעם מהציורים שלך!!
(הקטע של הצוואר והאוזן הפריע לי. אבל הפנים כמעט מחפות על זה.)
נהדר
נהדר.
כל הכבוד
המשיכי ליצור
בתש
[ליצירה]
שוב סימני הקריאה, הם הורסים את הכל, זה גורם לשיר שלך להשמע מתלהם.. זה נחמד כשזה שיר או שתיים, אבל כשזה הופך לרב היצירות שלך?!
זה ממש שיר בסגנון של שירי המהפכה שלך, כתוב אותו דבר, והתוכן לא משנה את זה...
חבל.
[ליצירה]
[ליצירה]
ירושלמי- לא ענית לדויד חי, ואני מתה לדעת מה יש לך לואמור על זה לכן ברשותך, אשאל שוב-
על הקסאמים והפצמרים בשדרות שמעת? זה ביטחון זה?! אולי רק כשנעוף מכאן, ונהיה במצולות הים נהיה בטוחים...
(אוי, עכשיו כשאני קוראת מחדש את כל התגובות והיצירות שלך- בטח אתה מה זה נהנה, בטוח בשביל הויכוח והתגובות פרסמת את זה.. הרי זה אתר שרובם בו ימנים יהיה אקשן.. אכן, יש אקשן.. תפרסם עוד יצירות.)
[ליצירה]
אתה יותר גרוע מהמורה לאזרחות!!!!!!!!
אם חשבת שבאתי לאתר הזה רק כדי להרחיב את ידיעתי באותו נושא שאתה כותב עליו סחור סחור....
די. זה פשוט לא הגיוני. אני קוראת את זה, ורואה בעיני רוחי את המורה שושק'ה מסבירה לנו את זה.. ואולי אף באותן מילים... אז לא, זה לא שירה...
יותר מכל זה הזכיר לי סיכום של שיעור אזרחות.
[ליצירה]
היצירה שלך ממש טובה, לדעתי, ויש משהו בקצב שגרם לי לאהוב אותה כל כך, ובחיתוך השורות.
זאת יצירה, והיא טובה, וכל מי שפותח ת'פה שלו עליה... שיעצור, יסתכל ביצירות שלו, ואז יחזור אליך, נראה אם הוא יעז בכלל לאמר משו....
תגובות