[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
והערבים? הם לא צריכים לקיים את ההסכמים שחתמו עליהם?
אוי, איך בכלל השמאלנים יכולים לחשוב שההתנתקות זה דבר טוב? איך???? והרי הם לא טיפשים. יש להם שכל. ברור .אז איך, איך הם יכולים לחשוב שיצא מזה משהו טוב??בחשיבה הכי צלולה שלי אני לא מצליחה למצוא שום היגיון בלהוציא מהבית כל כך הרבה אנשים ולזרוק 'תם לרחוב. וכל זה תמורת שלום- הצחקתם אותי! שלום- עם הערבים?? שלום? מילה הזויה. במיוחד בכל מה שקשור לערבים.ובמיוחד בימנו אנו.
שמואל- עכשיו עכשיו- אחרי שעל כל טענה שלך ענו לך דברים הכי הגיוניים שיש, עכשיו אני רוצה לשמוע למה אתה חושב שזה טוב.. ההתנתקות..
[ליצירה]
ובמעמד נכבד זה אני מודיעה, אם כבר אני פה-
די להגבלות גיל מטומטמות בספריה!!!!!!
ייפתחו השערים לספרים משכילים יותר גם לבנות ב ז-ח!!!!
מי בכלל שם את הספרניות לאחראיות עלי ועל מה שאני קוראת??! וזה לא שזה ספרים רעים או משו.. הם פשוט חוששת שבנות קטנות (יענו בגילי..) לא יוכלו להבין את הספרים הללו..
[ליצירה]
אהה. זה לא ציור מפחיד. זה ציור יפה. כמובן שכל הציורים יפים, אבל בזה... אהבתי את המבט שלה, מבט מלא צפיה, כאילו היא מסתכלת אל מישהו, אולי בהערצה? אולי העינים הגדולות עשו את זה.
מדהים איך שאת יודעת לצייר הבעות! (או אולי גם לך זה יוצא בטעות, כמו לי? רק שלי תמיד ההבעות עצובות...) פה יפה, מחייך , האף מצויין.(איך מציירים אף?!) הפרופורציה של הפנים מעולה(עוד דבר שאני לא טובה בו..) העיניים אולי גדולות מדי, אבל זה מן הסתם בכוונה.. הצללה מצויינת. השיער טוב, מתעופף ברוח כזה. .. פרופורציות טובות. רק שלדעתי האוזן אמורה להיות קצת יותר רחוקה . והיא גם יפה.
בקיצור, ציור מושלם!
=) מוכשרת!
[ליצירה]
ככה. אתה. מדבר. על . בנות.? הולכות. ובאות?.
אני גם חושבת שזה חסר אהבה. כמו חיים. זה נשמע יותר כמו תאווה...
ואולי. כדאי. שתפסיק. לכתוב. תמיד . עם. נקודות. כי. זה .הורס???........!!!
[ליצירה]
ירושלמי, אתה קורא תגובות בכלל?
נראה כאילו לא קבלת בכלל את כל המגילות הארוכות שכתבתי לך.
למרות שרואים שיפור בצורת הכתיבה.
ועל זה מגיע לך יישר כח גדול.
אני לא מבינה איך עשית זאת...
תגובות