[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
הו כן, באמת שאת זה אהבתי נורא, זה שיר כליל כזה, על המדבר, מתאר היטב את המדבר. מקום טוב להתבודד ולהתחבר אל הטבע..(את זה אני הוספתי)
אהבתי,
כי הוא שיר פשוט ויפה, והוא לא מספר על גבולות 67, או על הערבים האומללים שנמצאים מעבר לחומה...
תמשיך לכתוב כ כ ה! בבקשה תמשיך לכתוב ככה, ככה הם יפים, השירים שלך, ואני אוהבת את הסגנון הזה.
בברכת יצירה פוריה...
בתש.
[ליצירה]
לא, זה לא נכון.
כי לא נתת פה שיקולים הגיוניים.
ולמרות שדווקא כתבת את המחשבות, הם..
מאוד מאוד לא שקולות.
אז נכון, אולי זו אחת לא שקולה.
אבל..
אבל.. הצורה של המחשבות כמו שכתבת אותם היא לא באמת מהלך מחשבות של אדם.
ודווקא את טובה בלכתוב מחשבות.
או בקיצור-
לא הבעת מספיק טוב את נק' המבט של הבחורה.
אוף, אבל לא התכוונתי לתת לך ביקורת..
מקווה שאת לא לוקחת את זה קשה מדי..
כי ככה אני.
[ליצירה]
הסימני קריאה כל כך הורסים, לדעתי.
זה יכול להיות שיר ממש יפה, אולי הכי יפה שלך,
אני אגיד לך גם למה הם הורסים,
כי השיר הוא כזה רך, רגוע, מלא בשמש, הוא אמור להקרא רגוע כזה, וסימני הקריאה מוסיפים לזה פתאום ... לא יודעת איך לקרוא לזה- אולי מן התלהמות? בקיצור... מקווה שהבנת למה אני מתכוונת, ואים לא, לא נורא.
המשך לכתוב, השתדל קצת לגוון בתוכן היצירות..
בתש
[ליצירה]
לא ראיתי כבר את היצירה הזאת? אני בטוחה שכן! אולי הכנסת אותה פעמיים ולא שמת לב? או אולי.... חחח אולי פשוט נגמר לך על מה לכתוב, אז הוצאת מהמגרה את אוסף השירים הנכבד שלך, והעתקת, אפילו בלי לטרוח לשנות ניסוח?....
[ליצירה]
אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
[ליצירה]
אוי, זה נכון . זה מה זה נכון. הבעיה היא שלא עושים את זה מתוך כוונה להזיק לעצמם ולסביבה,, זה פשוט מלחץ חברתי.
כאילו אם 'תה לא מעשן 'תה לא גבר... ואז, כבר מתים להיגמל ולא מצליחים.. לך תסביר את זה לילד שמתחיל לעשן..
תגובות