[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
[ליצירה]
כל כך נהדר.
מלותיי הדלות לא יוכלו לתאר את יופיה של יצירה זו, כמו שהיא.
ממש ממש יפה.
תודה!
[ליצירה]
ובמעמד נכבד זה אני מודיעה, אם כבר אני פה-
די להגבלות גיל מטומטמות בספריה!!!!!!
ייפתחו השערים לספרים משכילים יותר גם לבנות ב ז-ח!!!!
מי בכלל שם את הספרניות לאחראיות עלי ועל מה שאני קוראת??! וזה לא שזה ספרים רעים או משו.. הם פשוט חוששת שבנות קטנות (יענו בגילי..) לא יוכלו להבין את הספרים הללו..
[ליצירה]
הו כן, באמת שאת זה אהבתי נורא, זה שיר כליל כזה, על המדבר, מתאר היטב את המדבר. מקום טוב להתבודד ולהתחבר אל הטבע..(את זה אני הוספתי)
אהבתי,
כי הוא שיר פשוט ויפה, והוא לא מספר על גבולות 67, או על הערבים האומללים שנמצאים מעבר לחומה...
תמשיך לכתוב כ כ ה! בבקשה תמשיך לכתוב ככה, ככה הם יפים, השירים שלך, ואני אוהבת את הסגנון הזה.
בברכת יצירה פוריה...
בתש.
[ליצירה]
איה.
זה הצפורניים שלו ? כשהוא מוציא אותם החוצה בפרץ של אלימות (גם כלפי עצמו) או שהוא גילה פתאום שהוא חיה..
סתם.
הציור עצמו טוב, אבל איה! למה אנשים אוהבים לצייר דם?? דם זה כואב! למה אתה קורע לו ככה ת'בשר? מסכן! בטח כואב לו..
ועכשיו ברצינות-
הציור עצמו טוב. לא הרעיון- כי אם הציור(!!!) הוא מצוייר מעולה.למרות שהבעת הכאב לא מספיק בעוצמה(אני לא הייתי יודעת לצייר הבעת כאב יותר עוצמתית מזו, אבל..) זה נראה כאילו הוא סתם מפהק לכל היותר. היית צריך לתת לו כזו צווחה אדירה... מה זה הפיהוק השאנן הזה?!
אבל אתה לא חייב להתיחס לביקורת. (כי אם אני מבקרת מישהו בזה, אני מבקרת את עצמי, על זה שאני לא יודעת לצייר הבעות מספיק טוב..)
אז תמשיך לצייר, כי למרות כל הביקורת, ניכר עליך שאתה טוב בלצייר
(וסליחה אם אתה בת..כי פניתי אליך בזכר..)
תגובות