[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
שוב סימני הקריאה, הם הורסים את הכל, זה גורם לשיר שלך להשמע מתלהם.. זה נחמד כשזה שיר או שתיים, אבל כשזה הופך לרב היצירות שלך?!
זה ממש שיר בסגנון של שירי המהפכה שלך, כתוב אותו דבר, והתוכן לא משנה את זה...
חבל.
[ליצירה]
[ליצירה]
אופס. טוב אז לא. כינראה שעדין לא. אבל נבוא. מתישהו. חייב שנחזור.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לא. אני לא חושבת שלפלסטין נמאס ממעגל האלימות.
ואם נחזור לקו הירוק- גם אז תהיה שפיכות דמים.
ואני מבססת את זה על דבריהם של הפלסטינאים , שאמרו בעצמם שהם רוצים את כ----ל ארץ ישראל, ולא יתפשרו על פחות מזה. בינתיים, כדי לזרז את התהליך, הם מרביצים לנו קצת, אז אנחנו, מרוב אימה מהערבים ומשפיכות הדמים, פשוט ממהרים לצאת כמו עדר כבשים טובות.אז מה יאמרו הערבים?- אם קבלנו את גוש קטיף בעזרת כך וכך פיגועים, נעשה עוד כך וכך פיגועים, ונקבל את תל אביב, ירושלים....וכו' וכו'
אני גם חושבת שדי לשפוך דם. אבל זה פשוט לא אפשרי כל עוד מדובר בפלשתינאים.. אתה מבין...
אני בכלל לא מדברת פה על הרעיון המזעזע של להוציא אנשים מביתם.. האופן בו זה התבצע..
[ליצירה]
היד מצוירת טוב. כרגיל.(אבל מה יש לי להגיד על הציור שלך שעוד לא אמרתי..) לדעתי , העין תלויה בזוית קצת מוזרה, היא נראית קצת לא במקומה. היא לא בדיוק מביעה עצב, לא יודעת למה. אבל הקוים שמסביב מביעים רטט, רעד כזה, שיכול להמחיש היטב פרידה עצובה. זה טוב. הרעיון מדהים . ומעורר עניין.
---------------------------------------------------------
בעצם, ממבט שני, זה כן נראה יד כזו, שעושה בתנועה איטית ,עצובה. שלום. והקוים מסביב הם כמו אדוות של כאב . אז זה כן טוב. למרות שעדיין יש לי משהו עם העין.. .
לסיכום-
הציור מצוין, וכן מביע עצב. אז אל תתיחסי לכל מה שכתבתי למעלה..
תגובות