[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
מוות לערבים!!!
הערבים רוצים אותנו מתים,
אם אנחנו היינו עושים להם אפילו חצי פיגוע,(לא שהיינו עושים..) כל העמים מסביב היו קופצים!
יאללה, שימותו כולם!!!!
[ליצירה]
הו כן, באמת שאת זה אהבתי נורא, זה שיר כליל כזה, על המדבר, מתאר היטב את המדבר. מקום טוב להתבודד ולהתחבר אל הטבע..(את זה אני הוספתי)
אהבתי,
כי הוא שיר פשוט ויפה, והוא לא מספר על גבולות 67, או על הערבים האומללים שנמצאים מעבר לחומה...
תמשיך לכתוב כ כ ה! בבקשה תמשיך לכתוב ככה, ככה הם יפים, השירים שלך, ואני אוהבת את הסגנון הזה.
בברכת יצירה פוריה...
בתש.
[ליצירה]
אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
[ליצירה]
באמת אתה כבר כ"כ קרוב לסוף?
אוי ואבוי.
אני רק בתחילת הדרך וכבר נואשתי.
אנ'לא רואה תאור.
עדיין לא.
תמיד אני צריכה לקרא את השירים שלך שלוש פעמים כדי להבין.
אם אני לא ממוקדת אז ארבע.
אתה כותב יפה, ממש יפה.
[ליצירה]
אהה. זה לא ציור מפחיד. זה ציור יפה. כמובן שכל הציורים יפים, אבל בזה... אהבתי את המבט שלה, מבט מלא צפיה, כאילו היא מסתכלת אל מישהו, אולי בהערצה? אולי העינים הגדולות עשו את זה.
מדהים איך שאת יודעת לצייר הבעות! (או אולי גם לך זה יוצא בטעות, כמו לי? רק שלי תמיד ההבעות עצובות...) פה יפה, מחייך , האף מצויין.(איך מציירים אף?!) הפרופורציה של הפנים מעולה(עוד דבר שאני לא טובה בו..) העיניים אולי גדולות מדי, אבל זה מן הסתם בכוונה.. הצללה מצויינת. השיער טוב, מתעופף ברוח כזה. .. פרופורציות טובות. רק שלדעתי האוזן אמורה להיות קצת יותר רחוקה . והיא גם יפה.
בקיצור, ציור מושלם!
=) מוכשרת!
תגובות