[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
תודה שמוליק. הצלחת להחליף את המורה לאזרחות. מסכנים הערבים. אוי. מסכנים. (אנחנו לא מסכנים..)
מדינת ישראל אכן ביתה הלאומי של היהודים. כמו שלכל אחד יש ארץ משלו.(כן כן, גם לערבים. אני לא מבינה למה הם בכל זאת מנסים בכל כוחם להפוך מדינה של אחרים למדינתם.) גם לנו יש. זה אסור? שחכת מה היה בגלות? ("עם אחד מפוזר ומפורד".. זה מפני שלא הייתה לנו אז עדיין מדינה.)
מעולם לא חי בה?! הצילו! מה עשית כל חייך בבצפר?!
לא למדתם תנ"ך?? והסטוריה- לא למדתם? גלות בבל..מאז ועד קום המדינה היינו בגלות (לפי מיטב ידיעתי. אני לא מקשיבה בשיעורים..) זו הייתה יציאה זמנית מא"י ואז חזרנו.. והערבים היו שם.. ונלחמנו לקבל בחזרה את ארצנו..
חחח... מעניין שבדיוק גם הערבים מנסים למחוק סימנים שהיינו שם פעם.. היו כתובות בעברית או משו.. והם הרסו את הכיר.. או משו..לא זוכרת בדיוק..
טוב.. אני יכולה להמשיך ולבטל את טענותך הטפשיות וחסרות הביסוס. רק שאין לי כוח. ולך בודאי אין כח לשבת ולקרא את כל גיבובי, וקל וחומר שלא להבין..
יום טוב...
בת"ש
[ליצירה]
אוי. בטעות. ממש לא הייתה לי כוונה לייגע אותכם בקריאת כל ההודעה שלי פעמיים..
ואם אני כבר כאן..
פולק-שחכת שעכשיו (והרבה בזכות הערבים) יש הרבה פליטים יהודים בתוך ארצם , שגורשו, והם נכון לרגע זה ללא פתרון? ההבדל בין היהודים לערבים הוא שהערבים ברחו מרצונם עם פרוץ המלחמה, וברחו לארצות ערב השכנות. לאחר שאלה לא נתנו להם להיקלט בארצותיהם הם נותרו במחנות פליטים, שגרמו להם לטיפוח הגעגועים לארצם האמיתית והתסיס אותם מצד אחד, אך מצד שני לא נתנו להם להשתלב בארץ ערבית.
תגובות