אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
מאיר, היחיד שצריך פה רמדיה זה אתה,
וכדאי שתרגיע מעצמך אבל מהר, יותר מדי אנשים צריכים למות לדעתך,
את מי בכלל אתה עוד לא שונא?
אז אולי אתה פה לא בסדר? אם יש לך בעיה עם כ"כ הרבה אנשים- אז כנראה הבעיה אצלך, לא אצלנו.
יאללה שתמות כבר יא מכוער!!!!!!!
[ליצירה]
ממממ .. כבר כתבת על זה פעם? למה זה נשמע לי מוכר? : סיגריה, בית קפה, בחורה.... לא הבנתי את הקשר של זה לעט, או את הקשר של העט לזה.. או איך שלא תרצה את זה...
ממש יפה.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
לא. אני לא חושבת שלפלסטין נמאס ממעגל האלימות.
ואם נחזור לקו הירוק- גם אז תהיה שפיכות דמים.
ואני מבססת את זה על דבריהם של הפלסטינאים , שאמרו בעצמם שהם רוצים את כ----ל ארץ ישראל, ולא יתפשרו על פחות מזה. בינתיים, כדי לזרז את התהליך, הם מרביצים לנו קצת, אז אנחנו, מרוב אימה מהערבים ומשפיכות הדמים, פשוט ממהרים לצאת כמו עדר כבשים טובות.אז מה יאמרו הערבים?- אם קבלנו את גוש קטיף בעזרת כך וכך פיגועים, נעשה עוד כך וכך פיגועים, ונקבל את תל אביב, ירושלים....וכו' וכו'
אני גם חושבת שדי לשפוך דם. אבל זה פשוט לא אפשרי כל עוד מדובר בפלשתינאים.. אתה מבין...
אני בכלל לא מדברת פה על הרעיון המזעזע של להוציא אנשים מביתם.. האופן בו זה התבצע..
[ליצירה]
לא. לא הייתי מאמינה על נועלינה שזה קריאה על להמנע מהתנחלות....
לדעתי- השיר מ צ ו י י ן כל הכבוד!
בתור שיר עם לחן... אני רק מנסה לדמיין.. זה יהיה כזה יפה... באמת.
חזקי ואימצי.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ירושלמי- לא ענית לדויד חי, ואני מתה לדעת מה יש לך לואמור על זה לכן ברשותך, אשאל שוב-
על הקסאמים והפצמרים בשדרות שמעת? זה ביטחון זה?! אולי רק כשנעוף מכאן, ונהיה במצולות הים נהיה בטוחים...
(אוי, עכשיו כשאני קוראת מחדש את כל התגובות והיצירות שלך- בטח אתה מה זה נהנה, בטוח בשביל הויכוח והתגובות פרסמת את זה.. הרי זה אתר שרובם בו ימנים יהיה אקשן.. אכן, יש אקשן.. תפרסם עוד יצירות.)
[ליצירה]
למה, זה נחמד, ממש מזכיר לי את החברות שלי... כזה מתאים להם לשיר כזה דבר! אני אראה להם את זה...
מה הקשר לבדיוני?
אכן אולי קצת רדוד, וילדותי. ..
בכל זאת נחמד
בת"ש
[ליצירה]
איה.
זה הצפורניים שלו ? כשהוא מוציא אותם החוצה בפרץ של אלימות (גם כלפי עצמו) או שהוא גילה פתאום שהוא חיה..
סתם.
הציור עצמו טוב, אבל איה! למה אנשים אוהבים לצייר דם?? דם זה כואב! למה אתה קורע לו ככה ת'בשר? מסכן! בטח כואב לו..
ועכשיו ברצינות-
הציור עצמו טוב. לא הרעיון- כי אם הציור(!!!) הוא מצוייר מעולה.למרות שהבעת הכאב לא מספיק בעוצמה(אני לא הייתי יודעת לצייר הבעת כאב יותר עוצמתית מזו, אבל..) זה נראה כאילו הוא סתם מפהק לכל היותר. היית צריך לתת לו כזו צווחה אדירה... מה זה הפיהוק השאנן הזה?!
אבל אתה לא חייב להתיחס לביקורת. (כי אם אני מבקרת מישהו בזה, אני מבקרת את עצמי, על זה שאני לא יודעת לצייר הבעות מספיק טוב..)
אז תמשיך לצייר, כי למרות כל הביקורת, ניכר עליך שאתה טוב בלצייר
(וסליחה אם אתה בת..כי פניתי אליך בזכר..)
תגובות