אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
את ממש צודקת, האויב שלנו זה ממש לא היהודים, או לפחות כך זה לא אמור להיות, במקום להלחם באויב האמיתי, אנחנו נלחמים ביננו.
אנחנו בהחלט עוד נשוב!
(רק חבל שכבר הרסו את הבתים, כי אני מאמינה שנשוב לשם עוד בטרם ידרכו הערבים על אדמת גוש קטיף!)
[ליצירה]
לא, זה לא נכון.
כי לא נתת פה שיקולים הגיוניים.
ולמרות שדווקא כתבת את המחשבות, הם..
מאוד מאוד לא שקולות.
אז נכון, אולי זו אחת לא שקולה.
אבל..
אבל.. הצורה של המחשבות כמו שכתבת אותם היא לא באמת מהלך מחשבות של אדם.
ודווקא את טובה בלכתוב מחשבות.
או בקיצור-
לא הבעת מספיק טוב את נק' המבט של הבחורה.
אוף, אבל לא התכוונתי לתת לך ביקורת..
מקווה שאת לא לוקחת את זה קשה מדי..
כי ככה אני.
[ליצירה]
איה.
זה הצפורניים שלו ? כשהוא מוציא אותם החוצה בפרץ של אלימות (גם כלפי עצמו) או שהוא גילה פתאום שהוא חיה..
סתם.
הציור עצמו טוב, אבל איה! למה אנשים אוהבים לצייר דם?? דם זה כואב! למה אתה קורע לו ככה ת'בשר? מסכן! בטח כואב לו..
ועכשיו ברצינות-
הציור עצמו טוב. לא הרעיון- כי אם הציור(!!!) הוא מצוייר מעולה.למרות שהבעת הכאב לא מספיק בעוצמה(אני לא הייתי יודעת לצייר הבעת כאב יותר עוצמתית מזו, אבל..) זה נראה כאילו הוא סתם מפהק לכל היותר. היית צריך לתת לו כזו צווחה אדירה... מה זה הפיהוק השאנן הזה?!
אבל אתה לא חייב להתיחס לביקורת. (כי אם אני מבקרת מישהו בזה, אני מבקרת את עצמי, על זה שאני לא יודעת לצייר הבעות מספיק טוב..)
אז תמשיך לצייר, כי למרות כל הביקורת, ניכר עליך שאתה טוב בלצייר
(וסליחה אם אתה בת..כי פניתי אליך בזכר..)
[ליצירה]
אה... איזה ילד רך בשנים..
אבל זה ציור נחמד.. יש לך נטייה לצייר דברים מפחידים
אני בטוחה שאני לא יחדש לך בזה כלום- ובכל זאת אני אומרת לך את זה: אתה מוכשששששששר!
[ליצירה]
הו, הדסתי!!!!!!!!!!!!!!!
אני אחסוך ממך להתפתל שנית מהמחמאות, כיוון שאני יודעת שאת לא אוהבת...
!!!
ולא אוסיף עוד...
[ליצירה]
[ליצירה]
למה אני טורחת כל הזמן לקרא את השירים שלך??!
כי הם משעשעים אותי, הם פשוט בדיחה טובה.
הכי משעשע לחשוב שמישהו כתב אותם בכזאת רצינות תהומית, שבכלל אין מקום לחשוב על להסביר לו שאין כזה דבר שלום, ואין אחוות עמים. זה הכל בחלומות הוורודים מדיי שלו.
אבל הוא במילא לא יקשיב. כבר ניסיתי.
חה! אתה מטומטם!!!!!
תגובות