אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
וואי. הלוואי. אמן. שיבוא כבר!
וזה נשמע כל כך נפלא, איך שאתה מתאר את זה!
כל כך טוב, כל כך הרבה קדושה!
כן, כיף לך שאתה כזה.
אני אוהבת את היצירה, (אוף! שוב אני לא מצליחה להסביר למה!)
טוב, אני מנסה להסביר, אבל יוצא לי רק לחזור על מה שכבר כתבתי. אז בינתיים תסתפק בזה.
תודה!
בתש
[ליצירה]
איזה מגניב! אנ'לא מבינה כלום בצילום, אבל מגניב לי שאת עומדת איזה רבע שעה כדי לחכות דוקא למכונית לבנה, ושתהיה בצד הימני...
אבל מה שבאמת הגניב אותי- זה איך ידעת שאת צריכה דוקא את המכונית הלבנה ושתהיה דוקא בצד ימין... איך את יודעת את כל זה???
ומה שהכי משגע אותי זהשאיך יש לך עצבים לחכות עד שהזבית תהיה טובה, לתפוס בתמונה שלךגם ת'יונים, גם את העץ, ותוך כדי זה לחכות למכונית לבנה, ובינתיים היונים זזות, אנשים עוברים מול המצלמה.... את ממש מוכשרת! (=
(את וכל האנשים שמצלמים כמוך..)
[ליצירה]
ככה. אתה. מדבר. על . בנות.? הולכות. ובאות?.
אני גם חושבת שזה חסר אהבה. כמו חיים. זה נשמע יותר כמו תאווה...
ואולי. כדאי. שתפסיק. לכתוב. תמיד . עם. נקודות. כי. זה .הורס???........!!!
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
[ליצירה]
אוי, לא לזה התכוונתי, בטח כששומעים ברקע את נינט זה מפריע לשמוע כמו שצריך את השיר שלי... אולי הכותרת הייתה צריכה להיות שונה? תמיד אני מסתבכת עם הכותרת
[ליצירה]
וואוו!
זה ציור כל כך טוב, הפלסטר על הברך של הילדה, התנוחה של רגל שמאל שלה, הדשא שעליו נמצאת העין של הדרקון, ההצצה הבלתי זהירה של הילדה, ההצללה הטובה, כרגיל. הכל פשוט כל כך יפה.
תודה.
בתש
תגובות