אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
את פשוט מתבגרת.
ינחם אותך לדעת שגם אני ככה, פרצוף תשעה באב, כזה?..
דיכאון גיל ההתבגרות. זה יעבור, מותק.
טכנית יש לך עוד מה לשפר בכתיבה.
אבל תמשיכי לכתוב.
בהצלחה!
בת"ש
[ליצירה]
וואוו...אין לי מילים. אפילו לא בעל פה. זה מדהים. מרגש. עצוב. העלה לחלוחית בעיני... הצלחת לרגש. אתה כותב מדהים! כזה עצוב! מאיפה בא לך הרעיון ? וגם הכתיבה שלך- הניסוח, תרם הרבה....
תודה לך!
[ליצירה]
למה, זה נחמד, ממש מזכיר לי את החברות שלי... כזה מתאים להם לשיר כזה דבר! אני אראה להם את זה...
מה הקשר לבדיוני?
אכן אולי קצת רדוד, וילדותי. ..
בכל זאת נחמד
בת"ש
[ליצירה]
טלי פחימה היא רודפת שלום??
חחחחחח
בדיחה גרועה.
אין שלום עם ערבים!! אתה לא קולט??
אתה לא מבין שכבר ניסינו??
תראה לי פעם אחת בהסטוריה שהם קיימו את הסכמי השלום המחורבנים שעשינו איתם! נתנו להם הכל תמורת שלום, זה אף פעם לא עזר. זה לא יעזור גם עכשיו.
הם רוצים את כל ארץ ישראל! תיקלוט יא דפוק!!! הם לא רוצים איתנו שלום! הם אמרו את זה! אז אולי אתה רודף שלום, הם לא. שלום חד צדדי?!....
אז מה עזר זה שנתנו להם עכשיו את גוש קטיף?? נהיה שלום? זה עזר במשהו?.. לא! רק יותר פצמרים ופיגועים עכשיו! ולא רק זה- אלא שעכשיו המוני עם גרים ברחוב, רעבים ועניים! או בבתי מלון או בקרוילות, שזה בית מקרטון. תחשוב שאין להם עכשיו עבודה! ומה הרווחנו מזה עכשיו?, שלום??
יש לך חשיבה מעוותת.
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
תגובות