אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
[ליצירה]
זה החמוד מכולם!!
כי פעם ציירתי ציור מוזר,(שאני מתכוונת להכניס אותו לכאן) עם כאלה עיניים בדיוק.... ואפילו עם כזה ראש.
צלום יפה, חזקי ואמצי.
[ליצירה]
[ליצירה]
חחח נכון!
אז מי יביא שלום, טלי פחימה?....
[ליצירה]
לא, זה לא נכון.
כי לא נתת פה שיקולים הגיוניים.
ולמרות שדווקא כתבת את המחשבות, הם..
מאוד מאוד לא שקולות.
אז נכון, אולי זו אחת לא שקולה.
אבל..
אבל.. הצורה של המחשבות כמו שכתבת אותם היא לא באמת מהלך מחשבות של אדם.
ודווקא את טובה בלכתוב מחשבות.
או בקיצור-
לא הבעת מספיק טוב את נק' המבט של הבחורה.
אוף, אבל לא התכוונתי לתת לך ביקורת..
מקווה שאת לא לוקחת את זה קשה מדי..
כי ככה אני.
[ליצירה]
אהבתי את זה כל כך, את הכתיבה, מאוד, את הקצב של זה, את העצבות, את הכל. כ"כ יפה.
הכתיבה שלך כ"כ טובה.
וזה עשה לי משהו. באמת. רק שאני לא יודעת להסביר. כי אין לי מילים לבטא. ככה זה, ככה אני, כשאני נתקלת במשהו שאהבתי, שבאמת הדהים אותי. אין לי משהו אחר להגיד חוץ מ-וואוו.
ו-וואוו בשבילי זה לא מספיק. לא יודעת, אולי אחרים זה מספק. אבל מבחינתי זה לא מביע אפילו חצי מההתפעלות.
והיצירה הזאת ממש מקסימה- לכן אני מביעה לך את מיטב התפעלותי..
[ליצירה]
אוי, לא לזה התכוונתי, בטח כששומעים ברקע את נינט זה מפריע לשמוע כמו שצריך את השיר שלי... אולי הכותרת הייתה צריכה להיות שונה? תמיד אני מסתבכת עם הכותרת
תגובות