אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
וואוו!!!!!!!!
מה שאני הכי אוהבת בציורים שלך, זה שאת עושה את זה לגמרי מהדמיון, בלי להעתיק מכלום, דבר שאצלי לא אפשרי, עד בלתי קיים..
זה ציור מדהים. ויותר אין לי מה להוסיף.
הייתי רוצה לצייר כמוך...
איזה עפרון זה?
[ליצירה]
אהה. זה לא ציור מפחיד. זה ציור יפה. כמובן שכל הציורים יפים, אבל בזה... אהבתי את המבט שלה, מבט מלא צפיה, כאילו היא מסתכלת אל מישהו, אולי בהערצה? אולי העינים הגדולות עשו את זה.
מדהים איך שאת יודעת לצייר הבעות! (או אולי גם לך זה יוצא בטעות, כמו לי? רק שלי תמיד ההבעות עצובות...) פה יפה, מחייך , האף מצויין.(איך מציירים אף?!) הפרופורציה של הפנים מעולה(עוד דבר שאני לא טובה בו..) העיניים אולי גדולות מדי, אבל זה מן הסתם בכוונה.. הצללה מצויינת. השיער טוב, מתעופף ברוח כזה. .. פרופורציות טובות. רק שלדעתי האוזן אמורה להיות קצת יותר רחוקה . והיא גם יפה.
בקיצור, ציור מושלם!
=) מוכשרת!
[ליצירה]
נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע מישהו....
ולא, זאת כלל לא יצירה.
אם פעם ה"יצירות" שלך הזכירו לי את שיעורי האזרחות, הרי עכשיו, ככל שאתה משתפר, יצירותיך מרחיקות נדוד מעבר לכל דבר הגיוני.
למרות שיש לציין לטובה את השתדלותך להשתפר. (והפעם לא בציניות.)
[ליצירה]
די, שמואל, מספיק!!
תרשה לי לומר לך, בלי להעליב- בפוליטיקה- אתה גרוע. אז פשוט תפסיק עם זה!! תפסיק לבזבז שוב ושוב את כשרונותיך על כלום- על פוליטיקה, היא לא שווה אותם!!!!!
ודי לשתול מקפים לרוב!!!!! וסמני קריאה!!!!! (דווקא פה לא שתלת הרבה מקפים..) אבל מה שכן באמת שמתי לב, זה שאתה שם פסיקים בלי קשר, בלי שהם אמורים להיות שם....
למשל: הקץ, למפלגות עדתיות ( ! ) -(מה שייך פה סימן הקריאה?..) הסתכל הפסקה הזאת, תקריא לך את זה רגע בקול, תחשוב טוב על הפסיק הזה.. אתה עדיין חושב שהוא במקום?....
תחשוב על זה...
מחכה ליצירה באמת איכותית שלך..
בתש..
תגובות