אכן ציור יפה חד וברור(בוא נגיד שסבא שלי מבין בזה יותר)
מראה כשרוניות טובה](בא ננגיד שם עכל עלה קטן ומסכן שציירתי פעם אמרו לי שאני כשרוני אז הציור היפה הזה בוודאי מכניס אותך לקטוריה זאת)
[ליצירה]
והערבים? הם לא צריכים לקיים את ההסכמים שחתמו עליהם?
אוי, איך בכלל השמאלנים יכולים לחשוב שההתנתקות זה דבר טוב? איך???? והרי הם לא טיפשים. יש להם שכל. ברור .אז איך, איך הם יכולים לחשוב שיצא מזה משהו טוב??בחשיבה הכי צלולה שלי אני לא מצליחה למצוא שום היגיון בלהוציא מהבית כל כך הרבה אנשים ולזרוק 'תם לרחוב. וכל זה תמורת שלום- הצחקתם אותי! שלום- עם הערבים?? שלום? מילה הזויה. במיוחד בכל מה שקשור לערבים.ובמיוחד בימנו אנו.
שמואל- עכשיו עכשיו- אחרי שעל כל טענה שלך ענו לך דברים הכי הגיוניים שיש, עכשיו אני רוצה לשמוע למה אתה חושב שזה טוב.. ההתנתקות..
[ליצירה]
איזה מגניב! אנ'לא מבינה כלום בצילום, אבל מגניב לי שאת עומדת איזה רבע שעה כדי לחכות דוקא למכונית לבנה, ושתהיה בצד הימני...
אבל מה שבאמת הגניב אותי- זה איך ידעת שאת צריכה דוקא את המכונית הלבנה ושתהיה דוקא בצד ימין... איך את יודעת את כל זה???
ומה שהכי משגע אותי זהשאיך יש לך עצבים לחכות עד שהזבית תהיה טובה, לתפוס בתמונה שלךגם ת'יונים, גם את העץ, ותוך כדי זה לחכות למכונית לבנה, ובינתיים היונים זזות, אנשים עוברים מול המצלמה.... את ממש מוכשרת! (=
(את וכל האנשים שמצלמים כמוך..)
[ליצירה]
נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע מישהו....
ולא, זאת כלל לא יצירה.
אם פעם ה"יצירות" שלך הזכירו לי את שיעורי האזרחות, הרי עכשיו, ככל שאתה משתפר, יצירותיך מרחיקות נדוד מעבר לכל דבר הגיוני.
למרות שיש לציין לטובה את השתדלותך להשתפר. (והפעם לא בציניות.)
[ליצירה]
מוות לערבים!!!
הערבים רוצים אותנו מתים,
אם אנחנו היינו עושים להם אפילו חצי פיגוע,(לא שהיינו עושים..) כל העמים מסביב היו קופצים!
יאללה, שימותו כולם!!!!
תגובות