[ליצירה]
אכן, כתיבה מקסימות ומטאפורות נהדרות.
את השורות הראשונות אהבתי מאד. בהמשך הטון השירי קצת אובד, אבל הכתיבה עדיין בהירה ויפה. ("להתכרבל בתוך סופה" - דימוי נהדר.)
שתי השורות האחרונות הרגישו לי קצת תלושות, ובעיקר מנוסחות ברמה נמוכה בהרבה משאר השיר, לדעתי שווה להשקיע יותר בסיום.
בהצלחה, שמחתי לקרוא את השיר הזה!
[ליצירה]
לכותבים מעלי:
ראשית תודה ששיתפם אותי בדעותיכם.
לכותב השני:
אני חושבת שמה שעמד מול עיני כל שיירת אנשים שהיא המתוארת בשיר היה-ירושלים.לכן השיר על ירושלים,אף שלא מדבר עליה.אנו מדברים על אנשים שונים בשיר,שמחשבתם היא-ירושלים,ובמקום בו המחשבה נמצאת-נמצא האדם.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יפה, אהבתי מאוד! אני לא יודע למה, אבל השיר תפס אותי נורא חזק.. קשה לי להצביע על הנקודה.
והשיר כ"כ מציאותי, גורם לקורא להיכנס לראשה של הדמות.
תודה לך.
[ליצירה]
תראה שמיים בהירים...
ועוד מעט השמש שוקעת
(אני לא מפחד מהחושך?.. אמאלה!!..)
*מצטער על זה... אין לי מושג למה זה פתאום יצא לי.. :)
תמיד יש את השמחה ואת העצב, מטבעו של עולם...
צריך לנסות לשאוב מכל אחד, ואף פעם לא לשכוח את הצד השני...
תודה.
[ליצירה]
לכותבים מעלי:
ראשית תודה ששיתפם אותי בדעותיכם.
לכותב השני:
אני חושבת שמה שעמד מול עיני כל שיירת אנשים שהיא המתוארת בשיר היה-ירושלים.לכן השיר על ירושלים,אף שלא מדבר עליה.אנו מדברים על אנשים שונים בשיר,שמחשבתם היא-ירושלים,ובמקום בו המחשבה נמצאת-נמצא האדם.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
מאוד נוגע
שיר מאוד נוגע.הדימויים הלכו ונוצרו לנגד עיני עם קריאתם.
במיוחד:" רְסִיסֵיהֵן לְאַחוֹת לְבֶכִי שֶׁל יַחַד
אֶת שְׁתֵּינוּ עוֹטֶפֶת תְּפִלָּה אַחַת. "
היולת הזאת של אותה אחות להתחבר ולהגיע ללב אחותה, ליצור שלם ביחד עימה ולמלא אותה...
הזכיר לי את אחותי :)
זכיתי לראות משמעויות נוספות בשיר בעזרת התגובה של מלודי אמילי,כמה דקויות שיש בשיר!
[ליצירה]
סגנו כתיבה יפה
מאוד אהבתי את הדרך שבה כתבת,מין כותרת ואח"כ פירוט והסבר.כיף לקרוא לקרוא את זה
הסיבה בסוף-ה"בלעדיך"-קצת הרס לי, כי התחושות האילו נכונות להרבה מצבים וחבל להגדיר אותם למצב אחד.
ומשהו קטן בקשר לכותרת-לפי דעתי היא מורידה מהיופי של הקטע, היא קצת לא התחברה לי.
כל הכבוד! :)
[ליצירה]
ההומור השזור בעדינות בין המשטפים הופך את הסיפור מסיפור יפה לסיפור שגם כיף לקרוא.ואהבתי את הקטע עם הסוכר,סיום קיטשי שכל כל כיף לקרוא.
תביאי לנו עוד הרבה סיפורים מתוקים כאלו :)