[ליצירה]
מדהים.
עדיין לא ברור לי למה אין תגובות, אך נתגבר על כך.
שילבת כאן חוכמה נדירה. "הלוואי עלי".
ניסיתי למצוא פגמים. באמת שניסיתי. ניסיתי.
נהדר במיוחד הקטע עם התלתלים.
אהבתי מאד.
תודה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
חזק (ומוכרחה לצטט בהקשר לכך, גרפיטי שמצאתי בשירותים ציבוריים מצחינים בלב ת"א: "הייתי רוצה להיות עכשיו איך שהייתי כשרציתי להיות איפה שאני עכשיו").
[ליצירה]
אהה..שונֶה.
אוח.. ערוגה וס"ס, עשיתם לי את היום.
פעם הרגשתי את זה בגמרא.
גמני רוצה:
הגלובליזציה המודרנית מובאת בשירך כהוא זה ש-דה גול (הגבר-גבר) היה יותר נמוך מנפוליאון, וגם יותר אהב חצילים.
מלבד זאת, העניין אינו מוכיח שום דבר,
מלבד היותו לבד.
חסידי הניאו מרקסיזם ותנועות חב"ד על כל גוונותיהם אמרו "לא!" חד משמעי, אבל ניתן להבין זאת כשני צדדים למטבע הרוסי. מצד אחד- בעת עלייתו של משה רבנו להר סיני, היו כאלה שטענו שהוא מטפס על פירמידה, וכל השנים במדבר בני ישראל בעצם הסתובבו סביב מצרים. ומאידך גיסתי משה כולה רצה לעשות חוצה ישראל (ארבעים יום) אבל נפלו עליו שתי אבנים גדולות עם כל מיני חריטות, אז הוא הביא את זה לחברים במתנה. עד כאן זיבולי שכל. להתראות ויום טוב.
[ליצירה]
מסכים עם שם.
מה שכתבת ב - ג', ההשערה שלך שם לא נכונה. (שיהיה ברור- אני לא מרים יד), יש אנשים שמרביצים, לא כי הם כועסים על השוטר - הם רוצים לעצור את מה שהוא עושה.
מי שהיה בעמונה, וזה לא מתוך התנשאות או משהו, ממש לא, מבין שאין לך כל כך מושג במה שקורה בשטח עצמו. צריך ללמוד את ההלכות שציינת הרבה וחזק לפני שהולכים למשהו כזה, אבל שם נגלית לפניך אכזריות, ואני יכול להבטיח לך, למשל, שאם לא היו זורקים אבנים (למשל) היו יותר פצועים, ויותר קשה. אפשר להמשיך, אבל לא כאן.