[ליצירה]
נהדר
השיר מתאר הרבה, אך אם זאת משאיר את הכל נסתר.
יש פה משהו מאוד יפה... נראה לי שנמשכתי לשילוב בין הצבעים, דבר שלכאורה הינו שמח וטוב, לכלי המלחמה, שהינם לכאורה רעים וכואבים.
יצירה מעולה.
[ליצירה]
מסתורי... ואני חושב שאהבתי.
יצירה יפה בהחלט.
אל תתפתי לקסמיו של המוות. הוא מר יותר ממה שאת חושבת. גם אני מצאתי זאת...
תודה!
[ליצירה]
[ליצירה]
תרגום יפה, שוב
ולחתלתול, קצת קשה לתרגם דברים במדוייק, אתה יודע.
ברור שהרבה יותר מוצלח אם עושים את זה, אך זה דורש עבודה ענקית.
לפחות שמרת על חריזה מוצלחת! יפה!
[ליצירה]
תודה לכם, יקיריי. כן... חזרתי קצת לאתר. החלטתי שיש עוד היכן לקדם ולהתקדם (לעת עתה).
עומר - תודה על ההבנה. אף על פי כן, אני גם מבין את שברירית (מה שלומך?). אני גולש מעבר לקווי ה"פשט". לפעמים זה מפריע לי, לפעמים ממש לא. לפעמים באמת צריך לשבור את הראש כדי להבין שיר שלי. נכון, אני מצפה ממי שרוצה להבין להשקיע ולפשוט את הכל, ולפחות להגיע להבנה בסיסית של השיר. אם לא כך, לשאול אותי. מעבר לכל זאת, שיריי הם שלי עצמי, להשלמתי. אני חושב שהייתי מתחבר ל"עם אלי הנפח" של אצ"ג מאשר ל"ספר שיריי" של רחל.
אני בדרכי לפרסום קובץ יצירות נוסף. אשמח אם תחוו את דעתכם עליו.
תודה רבה והרבה אור גאולה...
-ישי-
[ליצירה]
רעיון מקסים.
אני אשאיר את ההערות הטכניות למבינים בנושא.
פשוט אהבתי...
ההרגשה שהכל משחק אחד גדול ואלוהים נהנה ממנו. (בשלב מסויים בחיים קולטים שיש לבני האדם יותר רצון מסתם פלסטיק מעוצב)
יפה עשית בכך שהמשכת את הלוח עד האינסוף, לסמל מצד אחד את חוסר הברירה של "כלי המשחק" בדרך הארוכה וחסרת הסוןף הזו, ומצד שני את המשחק האינסופי של הבורא.
תודה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
אוקיי. מושלם.
לקחתי על עצמי לאהוד רק דברים מסויימים, ולכן אני מתנצל אם אוריד כמה מהיצירות הקודמות שלך שאהדתי (אין זה אומר שאיני אוהב אותן - הן מקסימות!). אבל פה... הרעיון פה מדהים.
איך הגעת לזה?
אני יכול פשוט לשבת פה פעור פה, ולחזור על תגובתו של אסף בהסכמה.
עם מה ציירת את זה הפעם? הצבע גם שינה המון... לטובה.
נ-ה-ד-ר!
תודה עצומה!
[ליצירה]
שיר חזק...
שיר חזק, מלא עוצמה...
הכתיבה שלך והסידור הקצר מעביר את הזרמים עוד יותר טוב.
בתקווה שיהיו לך ימים טובים יותר, ושתרגישי את השירה העליונה, שירת החיים, השירה שתחיה את נפשך.
בהצלחה!
תגובות