[ליצירה]
היופי של היצירה הזו מדהים.
לא צריך מלים גבוהות ותחכום כדי להעביר מסר כה חשוב וטוב. מזדהה עם כל קו ונקודה בשיר.
"מצאתי הכל, כל כך הרבה". וכ"כ נכון. כמה שהדברים הפשוטים והטבעיים הם אלה המרכזיים והמענגים. ובכל זאת, אולי חסרה הבעלות, שהרי שייך העולם לכולם.
לכן אמרו כבר רבים וטובים, בתוכם ר' נחמן - "אמור: אין העולם נברא אלא בשבילי!". שכן המארג כולל אותך וגם את הנהר, את חברתך וגם את העצים. הכל.
אהבתי כ"כ.
תודה!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
קצת מעורבל ומעורפל, אך נראה לי שהצלחתי להבין את השיר. רעיון יפה!
למה כולם משתמשים בשורות סוגריים באמצע השיר? אף פעם לא הבנתי את זה...
[ליצירה]
[ליצירה]
נפלא!
נהדר!
אדישות מנפצים באהבה ובהסברה.
אם זה לא עוזר - הגיע הזמן למהפך...
תקשורתי, לדעתי.
[ליצירה]
דברים שעולים בראש...
כן, שלום לך שוב, החלטתי בסוף להירשם לאתר. הוא לא מלא במשתמשים, והוא קל לשימוש. חוץ מזה, אם אתה אורח אי אפשר להגיב לתגובות...
קשה מאוד להגיד את הרגשות שעולות כשקוראים שיר, בעיקר בגלל שאין להן שם. כל אדם יוצר את הרגשות המיוחדות לו.
שירים קצרים... כן... את מהיוצרים המעורפלים. אלה שאוהבים שכל הפרטים הקטנים נכנסים במילה אחת קטנה. שיטה מאוד טובה, לטעמי. השיקר פותח בי פצעים ישנים, ומגרה בי את הרצון לשבת עד הלילה ולכתוב שירים ככל שרגשותיי יאפשרו.
הכתיבה שלך מעולה. המשיכי עם זה!
נ.ב.- מה המצב? ( :
[ליצירה]
איי... מקסים.
מה יש לך שם, שעושה את ציוריך כ"כ טובים?
צבעים מרהיבים ותחושת היסחפות . הצטיירה לי תמונה של אדם שיצא למסע במדבר - טיול ארוך מאד ומייגע.
תודה!
[ליצירה]
שמואל, המילים שלך חזקות וטובות, אבל אתה חי בסרט.
באמת נדמה לך שזה יביא שלום?
נראה לך, שאם נחלק שטחים, יפסיקו את פעולות האיבה?
ד"א, מדוע ראיתי שכתבת רק שירים על הפיגוע הקשה בשפרעם, ולא על כל שאר הפיגועים שהיו בישראל כנגד יהודים?
מדוע אינך בוכה על מוות של אנשים מעמך שלך?
אתה וכל האנשים שחושבים כמוך, אחיי, אתם גורמים לי לכאוב יותר. בבקשה, חשבו בהיגיון, והפסיקו.
בתקווה לחיים מלאי שמחה ואהבה...
תגובות