[ליצירה]
נהניתי.
*שיר פשוט, אך אין צורך ביותר מכך. הרגש עצמו מופשט, וכך הוא נראה כשמשתמשים בו. יפה!
* ביטויים מוזרים. סוכריות מתפוצצות? אני מניח שזה לא פגם בדבר, וזה הכניס לאווירת השיר, אבל זה קצת הפתיע (הפתעות, מה?)
* השימוש בחושים... נהדר. אפשר לחוש/להריח/לראות/לטעום/לשמוע את השיר.
* יש לך גם ביטויים נהדרים, כמו שכנרת הזכירה. שכוייח!
* אוף. אני רוצה להעיר על מבנה/חריזה/שגיאות אבל אתה לא משתמש באף אחד מהם ולא טועה.
תודה!
[ליצירה]
הפחד הוא לשווא. השיגעון אינו דבר שלילי... יש הרבה סודות במה שנקרא שיגעון.
את תראי... שלטי בו. הוא יעשה נפלאות תחת שלטונך.
בהצלחה...
כתיבה נפלאה.
תודה לך.
[ליצירה]
תודה לכם, יקיריי. כן... חזרתי קצת לאתר. החלטתי שיש עוד היכן לקדם ולהתקדם (לעת עתה).
עומר - תודה על ההבנה. אף על פי כן, אני גם מבין את שברירית (מה שלומך?). אני גולש מעבר לקווי ה"פשט". לפעמים זה מפריע לי, לפעמים ממש לא. לפעמים באמת צריך לשבור את הראש כדי להבין שיר שלי. נכון, אני מצפה ממי שרוצה להבין להשקיע ולפשוט את הכל, ולפחות להגיע להבנה בסיסית של השיר. אם לא כך, לשאול אותי. מעבר לכל זאת, שיריי הם שלי עצמי, להשלמתי. אני חושב שהייתי מתחבר ל"עם אלי הנפח" של אצ"ג מאשר ל"ספר שיריי" של רחל.
אני בדרכי לפרסום קובץ יצירות נוסף. אשמח אם תחוו את דעתכם עליו.
תודה רבה והרבה אור גאולה...
-ישי-
[ליצירה]
מדהים.
יצירה שאכן מבטאת חיים, בכל מובן המילה.
הזדהיתי עמוקות, ואהבתי.
הכתיבה שלך אולי לא הכי זורמת, אך השורות הארוכות והמלאות בשפת מחמדים המתוקים ללשון מחפות על כך.
שפה... הלוואי והיה זה התחום החזק שלי.
כל הראיה הזאת... אצלי היא באה לא מזמן, והיא מקסימה.
תודה!!!
[ליצירה]
אין מילים
הניסוח מדהים, ומה שאמת אמת.
היה באמת נחמד אם האנשים המקסימים והחיילים היו רואים את זה, את/ה לא חושב/ת? (סליחה, אך איני יודע אם הינך בן או בת.)
[ליצירה]
עוד יצירה נפלאה.............
יש לך הרבה יצירות על השר הגרוע שבין האדם לטבע... אני מבין למה. אכן, צריכים לשפר זאת.
אההה!!! את תופסת לי את כל רשימת היצירות האהודות!
מסכים עם המסר.
תודה.
תגובות