[ליצירה]
המון זמן שלא ראינו אותך פה. האמת, שאני בעצמי לא ראיתי את עצמי פה המון זמן, אבל כנראה שהייתי רשום לעדכונים בדף היוצר שלך וקיבלתי הודעה לדוא"ל...
אם כי אי עדיין לא מצליח להחליט בדיוק אם העשן הוא העשן ההוא או משהו אחר, אין ספק שלכולם מתישו נכנס העשן לראש ומטשטש. והרבה מתפללים להיות שלמים אתו, כן. ואולי אני רק יכול עכשיו להצטרף לתפלה שלך.
רוצה להקיא... שזה מזכיר לי אנרוקסיה קצת. אנורקסיה רוחנית, אולי. אהבת הכליון האדיר שלוחש מילים של חשך, מילים חמוצות-מתוקות ויפות כל כך.
לפעמים כדאי לשתוק מול כל הבלאגן. יש בלבולים שיפה להם השתיקה. לא כי אין מה לומר, אלא כי השתיקה אומרת הרבה יותר: יש משהו מעבר לכל מה שאוכל להביע, ואני מסוגל לקבל גם אותו ע"י הענוה.
השיר כתוב טוב. הייתי מוסיף פה ושם קישוטים מליציים כאלה, אבל נדמה שרצית לבוא בחדות - אז ניתן לך.
תודה,
ישי
[ליצירה]
יפה ביותר...
רעיון מיוחד, להכניס את ההספדים הכי קרובים וכאובים לקופסת נעליים, ולהלך בהם בטיולים. מדהים איך שאפילו הנושא הצדדי ביותר מזכיר לנו דברים מסויימים.
היה שווה להכנס, ולו רק כדי להכיר אותך עוד יותר.
תודה!
(בקשר לכלה - אני בטוח שתסתדר. אתה בחור משובח!)
[ליצירה]
מדהים.
עדיין לא ברור לי למה אין תגובות, אך נתגבר על כך.
שילבת כאן חוכמה נדירה. "הלוואי עלי".
ניסיתי למצוא פגמים. באמת שניסיתי. ניסיתי.
נהדר במיוחד הקטע עם התלתלים.
אהבתי מאד.
תודה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
מ-ק-ס-י-ם!!!
רעיון נהדר...
אחת שאהבתי, ממש.
להסתכל בראיה של יותר מתלת-מימד. לראות את המימדים הגבוהים, את הופקים העליונים, שאינם נמתחים רק לאורך. האופקים האלוקיים, אלה שיש בהם עומק, גובה, אורך, זמן, ועוד יותר.
איך את חושבת על זה? רואים שזה חלק בלתי נפרד ממך. השמש, אחת מנפלאות הבריאה, קוראת להביט באלוקים, אל האופקים האינסופיים.
באמת דורש המשך...
תודה!
[ליצירה]
נחמד מאוד, מעלה גיחוח שלא נפסק.
הסדרות העתיקות האלה...
מעניין מתי יפסיקו לשדר אותן כבר (לצערי, יכול להיות שכבר הפסיקו, אני פשוט לא ממש מעודכן... מצטער).
תגובות