אהבתי את הרעיון יותר מהביצוע, כיון שהרעיון ברור ויפה, והביצוע נחמד, אבל יש בו יותר מדי אי דיוקים, וזה די גורע. ס"ה מקורי עם שילוב יפה של איברים- הם לא מפריעים אחד לצורה של השני או לציור הכולל.
שכוייח! אל תפסיקי לצייר..
ביצוע הוא לא התחום שלי... אבל אני יודע לראות יופי.
מדהים.
היד בכיוון סגירה, או שזה סתם יצא כך?
הרעיון מעולה ומורגש... התנועה אכן מוסיפה המון.
זה פשוט יפה איך שהצלחת להכניס את העין בין ה"סדקים" של היד. משתלב מעולה!
אהבתי!
-ישי-
היד מצוירת טוב. כרגיל.(אבל מה יש לי להגיד על הציור שלך שעוד לא אמרתי..) לדעתי , העין תלויה בזוית קצת מוזרה, היא נראית קצת לא במקומה. היא לא בדיוק מביעה עצב, לא יודעת למה. אבל הקוים שמסביב מביעים רטט, רעד כזה, שיכול להמחיש היטב פרידה עצובה. זה טוב. הרעיון מדהים . ומעורר עניין.
---------------------------------------------------------
בעצם, ממבט שני, זה כן נראה יד כזו, שעושה בתנועה איטית ,עצובה. שלום. והקוים מסביב הם כמו אדוות של כאב . אז זה כן טוב. למרות שעדיין יש לי משהו עם העין.. .
לסיכום-
הציור מצוין, וכן מביע עצב. אז אל תתיחסי לכל מה שכתבתי למעלה..
[ליצירה]
אהבתי את הרעיון יותר מהביצוע, כיון שהרעיון ברור ויפה, והביצוע נחמד, אבל יש בו יותר מדי אי דיוקים, וזה די גורע. ס"ה מקורי עם שילוב יפה של איברים- הם לא מפריעים אחד לצורה של השני או לציור הכולל.
שכוייח! אל תפסיקי לצייר..
[ליצירה]
ביצוע הוא לא התחום שלי... אבל אני יודע לראות יופי.
מדהים.
היד בכיוון סגירה, או שזה סתם יצא כך?
הרעיון מעולה ומורגש... התנועה אכן מוסיפה המון.
זה פשוט יפה איך שהצלחת להכניס את העין בין ה"סדקים" של היד. משתלב מעולה!
אהבתי!
-ישי-
[ליצירה]
היד מצוירת טוב. כרגיל.(אבל מה יש לי להגיד על הציור שלך שעוד לא אמרתי..) לדעתי , העין תלויה בזוית קצת מוזרה, היא נראית קצת לא במקומה. היא לא בדיוק מביעה עצב, לא יודעת למה. אבל הקוים שמסביב מביעים רטט, רעד כזה, שיכול להמחיש היטב פרידה עצובה. זה טוב. הרעיון מדהים . ומעורר עניין.
---------------------------------------------------------
בעצם, ממבט שני, זה כן נראה יד כזו, שעושה בתנועה איטית ,עצובה. שלום. והקוים מסביב הם כמו אדוות של כאב . אז זה כן טוב. למרות שעדיין יש לי משהו עם העין.. .
לסיכום-
הציור מצוין, וכן מביע עצב. אז אל תתיחסי לכל מה שכתבתי למעלה..
[ליצירה]
יגלי
יגלי זאת ילדה חמודה מאוד שהכרתי בזמן המלחמה, שרוצה להיות וטרינרית....
לביא - כהרגלך, אתה צודק לגבי ההערות. רק שבמקרה הזה, אני באמת לא יודעת איך אפשר לשפר את זה... המלצות?
[ליצירה]
תגובות
היי.
תודה רבה על התגובות המחמיאות.
ערוגה, כן זה פחם. אני עוד לא ממש יודעת להשתמש בטכניקה זו, אבל משתדלת ללמוד בעצמי, כשיש זמן.
תמי, צודקת, האף חסר עומק, אני אשים לב לזה בהמשך, תודה.
יוסף, זאת אף אחת מסויימת. כרגיל, התחלתי את הציור ונתתי לו להחליט בעצמו לאיזה כיוון להמשיך, רק הסתכלתי בסוף והחלטתי כמו מה זה נראה לי, בשביל הכותרת.
עומר, באמת ניסיתי להשקיע בשיער, ובזוית עיניים חדשה, איזה כיף ששמת לב. תודה
אשמח לשמוע עוד ביקורות!
[ליצירה]
איזה כיף! גיליתי עוד יצירה שלך... חייבת להסכים עם שאר התגובות- הפרופורציות מעולות. גם משחק האור\צל במירקמים השונים של העור ממש טוב.
סחטיין!
שבוע טוב.
[ליצירה]
escher
ממש מתוך עבודות "אשאר". זה נראה כאילו הרחבת את רעיון התמונה המפורסמת של יד מציירת יד... באמת יש קצת מקום לשפר את היד, אבל בתור אחת שגם מעדיפה להעביא את הרעיון ולא להתעכב עם הפרטים - אהבתי!
תגובות